Zodii care rareori se îndrăgostesc

Nu orice persoană poate experimenta un adevărat sentiment de iubire, cred unii psihologi. La rândul lor, și astrologii înclină să fie de aceeași părere, chiar dacă știu că multe aspecte depind de locația în care se aflau stelele când te-ai născut. Am adunat semnele zodiacale care ar putea fi dificil să se simtă atrase romantic de cineva. Ești pe lista noastră?

Taurul

Este unul dintre cele mai practice semne ale zodiacului. Este greu de imaginat un partener mai devotat decât un Taur, dar găsirea unui partener pentru un Taur poate fi foarte dificilă. Cert este că acestui semn îi este foarte greu să se îndrăgostească , iar Taurul are o mulțime de cerințe pentru un potențial partener. Drept urmare, Taurul rămâne fără partener pentru o perioadă destul de lungă. După ce Taurul înțelege că într-o persoană poate avea încredere, poate începe să se deschidă și, după ceva timp, începe să experimenteze un sentiment profund.

 

Fecioara

Este imposibil să o învingi pe Fecioara din punct de vedere al pedanteriei. De regulă, reprezentanții acestui semn preferă să nu-și facă publice sentimentele și, prin urmare, obiectul iubirii lor poate să nu fie conștient de sentimentele Fecioarei, care va face tot posibilul să pretindă că nu-i pasă. Acest semn nu se îndrăgostește atât de des și, în combinație cu controlul emoțiilor, rămâne singur pentru o lungă perioadă de timp. Uneori, Fecioara are nevoie de un mic impuls pentru ca reprezentantul acestei zodii sa faca primul pas catre fericirea lui.

Vărsător

În cele mai multe cazuri, Vărsătorii nu își vor mărturisi sentimentele unei alte persoane până când nu înțeleg că sentimentele lor sunt reciproce. Este dificil pentru acești oameni să-și părăsească zona de confort și, prin urmare, Vărsătorului îi ia mult timp să-și găsească persoana. Sunt dese cazurile când Vărsătorii renunță la minunatul sentiment de a fi îndrăgostiți pentru a nu deveni dependenți de o altă persoană. Să nu uităm că, la fel ca Taurul, Vărsătorul are anumite cerințe pentru un partener, cerințe pe care puțini le pot îndeplini în realitate.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. Aiureli ptr prosti.
  Ce-are dragostea cu Saturn in conjunctie cu Neptun!……[Rumburak]

 2. sunt norocosi cei care isi cunosc adevaratul suflet pereche, o mare dragoste si o mare prietenie (loialitate). si o mare disperare cand unul dintre ei dispare. foarte greu. majoritatea se aduna la prima „reactie chimica”, un copil doi si zbang divort… divortati mai toti prietenii si cunoscutii mei. maxim 2-3 ani de casnicie…

 3. @marin,

  Ce e ala „suflet pereche”? Tu nu ai invatat la gradinita ca omul e TRUP si suflet si ca Eva a fost creata din coasta lui Adam?

  @CD M,

  „Zodii care rareori se îndrăgostesc”

  Deci nu e vorba despre oameni, ci despre ZODII. Probabil ZODIA e o noua specie de (ne-)vertrebate descoperita cu ajutorul AI in strafundurile NEFIINTEI, nefiinta fiind locul unde se duc decedatii, dupa cum sustin unii abramburei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.