Zvonuri privind retragerea lui Cîrstoiu: „Au o soluţie ei?”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, luni, despre o eventuală retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că nu s-a pus această problemă şi că nu s-a discutat la vârful partidului nici posibilitatea susţinerii lui Nicuşor Dan, menţionând că actualul primar general este „o calamitate pentru Bucureşti” şi că medicul Cîrstoiu trebuie susţinut să câştige alegerile.

Rareş Bogdan a afirmat, întrebat despre prestaţia medicului Cătălin Cîrstoiu, că acesta „e foarte bun”.

„Nu a scăzut deloc (în sondaje – n.r.), ci a crescut”, a spus Rareş Bogdan, la sediul PNL.

Întrebat ce va face PNL dacă PSD va propune retragerea candidatului, Rareş Bogdan a spus: „Au o soluţie ei?”.

El a mai afirmat, legat despre posibilitatea susţinerii candidaturii lui Nicuşor Dan la Capitală, că „Nicuşor Dan este o calamitate pentru Bucureşti, nu a discutat nimeni de la vârful partidului”.

„Nu s-a pus problema retragerii doctorului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”, a precizat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă este oportună discutarea acestui subiect, în ajunul depunerii candidaturilor pentru alegerile locale, prim-vicepreşedintele PNL a răspuns: „Nu, nu este deloc oportună”.

Chestionat dacă există şanse ca medicul Cîrstoiu să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

El a mai spus că nu ştie dacă se va discuta acest subiect în coaliţia de guvernare.

„Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus Rareş Bogdan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Pierderea alegerilor de către Cîrstoiu avantajează de minune PNL-ul care va avea prima șansă pentru a-și impune propriul candidat la prezidențiale.

  2. Rareș Bogdan spune bine, că, nulișor-șobolănișor, veneticu’, holimpic la înmulțirea șobolanilor, tatăl șobòlanilor cu doftorat dă la Socola, este/a fost o calamitate pentru București.

  3. Ce scarba e acest sobolan Rares Bogdan si acum patru ani se ducea fericit cu Nicusor Dan la Iohannis sa-i impartaseasca.Daca Nicusor nu pune botul la imobiliarele PNL, a ajuns o ‘çalamitate’
    Sa va bagati spagarul-medic unde va recomand eu

  4. Nu-l retrage nimeni pe Cîrstoi, că s-a stabilit în ADUNAREA ȘORȚULEȚELOR eduKKate PERNICIOS !
    măR😜g …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.