Apărarea lui Ipocrate

Tismăneanu ameninţă, iar Luiza Şora scrie că sîntem „un popor incult”

Obrăznicia şi tupeul golănesc au devenit principalele arme în apărarea lui Mihai Şora după dezvăluirile publicate de „Evenimentul zilei” şi „Cotidianul” în legătură cu trecutul stalinist al lui Mihai Şora şi aşa-zisa sa disidenţă din cabinetul Anei Pauker.

S-a ajuns pînă acolo, încît Vladimir Tismăneanu, odrasla unui dintre cei mai nenorociţi stalinişti care au instalat comunismul în România, să ameninţe în stînga şi-n dreapta, uitînd că el însuşi a fost cel care a aruncat primele zoaie pe imaginea lui Mihai Şora, într-un interviu din 2014 pentru Radio România Internaţional, în care vorbea tocmai despre „comuniştii români expulzaţi din Franţa”, dîndu-l ca exemplu chiar pe Mihai Şora, pe care acum zice că-l apără:

Acum, pe pagina sa de Facebook, acelaşi Vladimir Tismăneanu îl consideră „un om de o cinste exemplară”, despre care nimeni nu ar avea voie să scrie: „A-l murdări este un gest obscen”! Şi nici asta nu e de ajuns, zice ameninţătorul Tismăneanu, ar fi nevoie de „apropabarea noastră” (???), de „consimţămîntul nostru” (???), căci, altfel, „Să nu se mire pîngăritorii de mînia noastră” (???):

Acest pulifrici (Dicţionar de argou al limbii române, 2007: „pulifrici= individ neînsemnat”), fiul cominternistului Leonid Tisminețki, are impresia că numele său a fost spălat de „Petrov” şi îşi permite să ameninţe? Aici s-a ajuns? Iar Mihai Şora are impresia că astfel de „avocaţi” îi fac un serviciu? Atunci, halal să-i fie!

NEVASTA LUI ŞORA: „POPORUL ACESTA, GREU ÎNCERCAT ŞI INCULT, DEVERTEBRAT ŞI IDIOTIZAT”

Colac peste pupăză, în apărarea lui Mihai Şora a sărit şi Luiza Palanciuc ŞORA, cea care, în 2014, desigur, din dragoste, a devenit soţia sa, cînd filosoful împlinea 94 de ani. Tot pe Facebook, Luiza Şora, într-un mod lamentabil şi obraznic, crede şi ea că cuvîntul (sic!) ei are greutatea necesară pentru a acoperi apropierea lui Mihai Şora de Ana Pauker. Palanciuca nu se limitează însă la apărarea firească a soţului său, ci adresează jigniri grosolane la adresa poporului român, scriind: „Vor mai trece cîţiva ani pînă cînd poporul acesta, greu încercat şi incult, va înţelege cu adevărat cine este Mihai Şora”! Într-o altă postare, tot Palanciuca mai scrie: „Este un spirit pe care POPORUL ACESTA DEVERTEBRAT ŞI IDIOTIZAT nu-l poate cuprinde”! Ia, citiţi:

Ne oprim aici, stăpînindu-ne cu greu cuvintele pe care le-ar merita din plin Palanciuca, dar vă lăsăm pe voi, stimaţi cititori, să-i adresaţi mesajele cuvenite uneia care îşi permite să vorbească în acest fel despre poporul român. Noi, pentru a le potoli instinctele primitive, mai publicăm o dată nota lui Barbu Brezianu, în care reproduce o discuţie cu marele dramaturg Eugen Ionesco:

Adică, în transliterare: „Mă întreabă ce cred despre Șora. – Nimic bine! – În 1940 și ceva era la Paris, era comunist și m-a îndemnat să colaborez cu românii iar Rodicăi i-a propus chiar să lucreze la Ambasadă. Firește că a refuzat. Este un suspect. Să afle toată lumea. Să nu fie ascunsă atitudinea lui de atunci. De la mine să se știe. Cînd a vrut sa revină în Franța nu i s-a mai dat voie. A fost turnător.

Aşteptăm cu interes şi apărările lui Mihai Şora, venite din partea domnilor Sandy Bătăuşul, Gabriel Liiceanu, Nicolae Dide, Mălin Bot şi Andrei Pleşu. Pentru un tablou deplin al liderului mişcării #Rezist.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 21
Ion Spânu 1818 Articole
Author

39 de Comentarii

 1. șoora,palanciuc, Tițmanenky ,liicheanu,peleșu și alții care se cred miezul din dodoașă sint exact ZERO BARAT! Tatsu lu tismaneanu Volodea,Brucan,Șora-Au venit pe tancurile sovietice și au distrus clasa de mijloc și intelectuali a Romîniei exterminînd-o în pușcariile comuniste ! Ne certau ca nu eram comuniști în anii *44,azi ne cearta ca nu sîntem cum vor ei-omu nou neomarxist fara istorie și fără Dumnezeu! Au fost și sînt susținuți la nivel global de forțe obscure.Statul Român-ROMÂNIA îi platește regește! Încerc sa nu ma enervez prea mult că dacă-i întîlnesc pe strada sa le scap vreo castană! La acești pulifrici! DEX din 2007 Pulifrici-om neînsemnat!

 2. Rusine, tovarase Spanu!Ai intinat nobilele idealuri ale comunismului,si esti un deviationist de dreapta,cum bine spunea tovarasul Iliescu despre Ceausescu!Ca sa construim societatea mult visata,nu avem nevoie de culacii de presa,asa cum bine au stabilit tovarasii de la Sovnarkom!Optica dumitale este diferită de cea structurilor de partid superioare, cele din urmă fiind mai insistente în aplicarea unor acţiuni punitive împotriva tovarasului Sora!Tovarase Spanu,matura cu burjuii pe jos,e ordinul partidului,care astazi trece prin vremuri vitrege,potrivnice,dar vremelnice..Expropiatorii vor fi expropiati!…

 3. Obraznici, tupeisti acesti tica losi. Daca au fost lasati in pace, si au aratat adevarata fata! La fal si base

 4. Tismaneanu ( Tismenitki),Patapievici, Sora… alogeni, gunoaie comuniste.

 5. @Spânule draga, indiferent de ce-o sa faceti (imitându-l pe Tismaneanu, culmea!) n-o sa ma convingeti ca România a fost totalitara în comunism. Dovada, chiar voi si vocile strazii + ale cartilor si presei. Gura lumii, @Spânule draga, pe care nimeni si nimica n-o poate opri. Aflu, de pilda, azi, ca la moartea printesei Diana, Chirac era la Claudia Cardinale. Nici o diferenta de Petru Groza, care vâna … prepelite pe Calea Victoriei. Si-n asemenea conditii vreti voi (pardon, mintea bolnava a unor Tismaneanu-Liicheanu dupa Hannah Arendt, eleva si iubita lui Heidegger, nazist cu patalama), sa ma convingeti de „gulagul” din România „comunista”? când nimeni n- fost la „munca de jos”, în câmpurile pline de minele din WW2, de care sa explodeze tot taranii cu plugurile si vitele, sau prin fabricile de reconstruit dupa bombardamente. Cu ce faceti, voi împingeti România, saracita si arhi-datoare, la stadiul de colonie americana pentru eternitate! istoria „comunism” = „nazism” de la dusmani si venind (fiindca SUA n-au fost si niciodata nu vor fi prietenele, ci rivalele Europei!). Povestea cu „securitatea” tot o magarie, fiindca aceiasi turnatori (vezi familia Maior), au facut „reconversiunea” CIA-n România! halal! Lasa-i pe Sora si „Ana Pauker”, si nu mai confunda PCR din ilegalitate (cu lideri UCRAINIENI, POLONEZI, BULGARI …) cu PCR de dupa 1941, singura forta politica rezistenta la nazism din tara! Despre Palanciuca. Pune lucrurile-n context. Individa referindu-se la perioada imediata lui 1945, cu majoritatea populatiei, analfabeta. + conditiile de-a merge la scoala: peste munti si vai, ca la sate, nu erau scoli. Mai bine turmele de pazit. Numai ca incultii arhi-saraci, de bordeie, si murdari, au fost primii sacrificati pe toate fronturile: si-n Est, pâna la Stalingrad, în transee promiscui, si de la Stalingrad pâna-n Muntii Tatrei. Nu te mai ambala-n razboiul românilor împotriva românilor, ca nu esti Tismaneanu-Palaciuca.

 6. de ce nu scrieti dnule Spanu si de TATAL lui Olguta Vasilescu ? fost general de Securitate care cred ca are o PENSIEEEEEE
  (atatea E-uri atatea zerouri are pensia lui in coada…). Ah dar stati cine a marit recent pensiile?

 7. Eu unul as fi dat oricit pentru ca, transformat intr-o mica musculita sau mic fluturas, sa fi asistat la noaptea nuntii dintre „monseur” Sora si suava domnisoara ! Probabil ca, dupa traditionala scoatere a protezei dentare si asezarea acesteia in pahar, pe noptiera, si dupa scoaterea budigailor (operatie ce a durat cel putin juma’ de ora !) tinarul mire si juna mireasa au incercat toata „Kama Sutra” (cu strigaturi), chiar cu riscul unei paralizii sau apoplexii !

 8. apele tulburi scot toate gunoaiele la suprafata , ;asati-i sa se intoarca la fundul apei pe alde sora, balaceanu stolnici, alecu paleologu si alte gunoaie ca ei si scoateti la lumina adevarati romani, ex . DOAMNA ELISABETA RIZEA, dumnezeu sa o odihneasca si multi multi altii.

 9. Laudele lui Tisminetski il compromit iremediabil pe cel caruia ii sunt adresate. Petrov stie.

 10. Pauker ,Timen.. neanu , Patapievici (dragul de el) , Werner , Kovesi , Orban , Hell vig , Siegfried , mai sunteti sa va punem in fruntea bucatelor ? loc e destul …

 11. Daca nu este cultura , carevasazica ca nu exista ! D-na Sora, este jenant si descalificant , pentru d-voastra , sa-i jigniti astfel pe romani ! Cine va credeti si cum va permiteti ?

 12. Despre tatal „LUI” Olguta Vasilescu nu se vb pentru ca nu se flutura calare pe emag. mai tace si el.
  Si noi am fi dorit sa fim musculite martori la noaptea nuntii lor. Poate si-au luat multele medicamente prescrise si s-au intrebat de unde vine mirosul de 1940.

 13. Vedeti ce uniti sunt ei ? Noi suntem idi-otii. Are dreptate soricioaica Luiza.
  Romanii se mananca intre ei, nu’si recunosc valorile, ci pe ale altora, asta e.

 14. Vai de noi popor nerecunoscator!Nu acceptam cultura adusa de agentii Moskovei si de cozile lor de topor,securisti,turnatori si alte dihanii cu creierii spalati, cu buzunarele pline din furat.

 15. Putem face comentarii folosind un limbaj civilizat si documentat? Domnul Mihai Sora ajuns la venerabila varsta de 102 ani merita respectul nostru ! Cu ce drept, aruncam cu pietre in acest om ? Pe baza caror documente ne grabim sa-l executăm public pe domnul Mihai Sora ?! Dacă luati drept corecte articolele aparute in presa „manipulatoare” si va limitati doar la acestea, consider ca va situați pe o pistă gresita aflata la mare distanta de adevarul istoric. Va rog sa nu mai dati cu piatra intr-un om ajuns la 102 ani . Lăsați istoria si documentele sa vorbeasca. Cei care sunt nedocumentati ar fi bine sa se abțină de la comentarii. Va multumesc.

 16. Las sa fim noi inculti si sa fie tismenetki gaura de la covrig. Puiul de kominternist normal ca isi apara sursa de mizerie care-l defineste.

 17. zoaiele intre ele:nepotul lui tutankamon (dovedit mincinos de REZISTENTA din Franta),palanciuca marlanca ( cu educatie data de bolsevikul turnatorcu aere de filozof)volodea izmnescu alta odrasla bolsevika ,ar trebui sa se uite in oglinda, daca au CURAJ !aberatii genetice!

 18. Redactia dumneavoastra se descalifica publicand orice comentariu injurios. Libertatea de exprimare are si ea o limita.

 19. Fratilor, e groasa rau de tot! Daca si reperele morale ale Romaniei, adicatelea filozofii, se incaiera, rezulta ca nu mai avem viitor! Tot il biciuiesc pe Sora de parca Sora le-a dat lumnina care nu se mai stinge in loc sa-i intrebe de adevar pe Liicheanu, Plesuvu, Tismmaneanu, Patapievici, Soare ,Macovei, Danilet cu arhiva SIPA si ultimul pe lista cu voia dumneavostra, PETROV!

 20. „Ana Pauker si cu Dej au bagat spaima-n burgheji.” În ciuda folclorului vremii, oculții încearcă să ne convingă de faptul că folclorul minte și că ei erau haiduci plini cu muci. Mai răsfirați, ciolovecilor, mai răsfirați!

 21. Atentie! Trecutul lui Mihai Sora de luptator in rezistentza franceza este o inventie. Individul acesta si-a cladit toata viata pe minciuni.
  Este un escroc, deci exact ce gasesti cu duiumul in opozitia de ,,dreapta”.

 22. Madam Luiza a fost cuplata cu Sora ca „TEHNICA”, pentru a-l impiedica la varsta matusalemica specifica bolsevicilor de a se demasca si ca prin mostenirea pe care i-o va lasa AVEREA ACUMULATA CU SPRIJINUL PARTIDULUI SA REVINA IN PUSCULITA PARTIDULUI! E o regula regasita la toate celebritatile bolsevice, vezi si Nicolaescu Sergiu sau Kohl. Individa cu 57 de ani mai tanara decat mumia bolsevica e de origine ucraineana, bolsevicii si anarhistii ucraineni fiind extrem de numerosi in PC-uri si in Comintern! Faptul ca se refera injurios la poporul roman tine de calitatea individei de FOSTA ucraineanca si FOSTA romanca! Iar faptul ca o alta bolsevica „Tica”-loasa, „Rollason” incearca in mod abject, asa cum ii e ca-racterul, sa o apere pe fosta ucraineanca, invocand mincinos ca nu se referea la poporul roman de azi, ci la poporul roman de…”ieri”(dovada prostiei si mizeriei caracteriale!) ne demonstreaza ura acestor jivine ideologice fata de POPORUL ROMAN GENERIC. Sa ne fie clar, Luiza face referire la „poporul roman de azi”, adica „poporul roman ramas la aceeasi faza evolutiva(!?)” cu „poporul roman” din anii 1940 din viziunea ca-na-liei bolsevice „Rollason”. Faptul ca „Rollason” apara la fel de abject marxismul, cat si bolsevismul, e o noua dovada a identitatii perfecte a acestora! Ca si identitatea dintre „Rollason” si aceasta juna care nu si-a incheiat studiile si activitatea didactica(LEGENDA!)la Paris, „Palanciuc”! Globalistii marxisti pe viata se sustin incrucisat! Si cand te gandesti ca fiul de cominternist legentat in Romania dupa numele manastirii Tismana, la fel ca Dej, Dobrogeanu-Gherea dupa localitati si regiuni tuna si fulgera mai ieri contra comunismului.
  Brezianu il acopera numindu-l „turnator” pe agentul Comintern Sora care inainte sa intre in PC francez a fost in PCR! Colateral avem dovada ca indiferent de nationalitate/ cetatenie puteai sa faci parte/sa fii primit in oricare partid comunist din tara unde erai trimis in misiune!

 23. Dintr-un alt articol al dlui.Spanu -„pe un frig de – 20 de grade, îl vedeam pe Mihai Şora purtat de Luiza Palanciuc alături de Sandy Bătăuşul sau Mălin Bot, ca simbol #Rezist, or cînd îi vedeam fotografiile alături de Codruţa Kovesi sau Monica Macovei”,iar in acesta sunt redate amenintarile tovarasului Leonid Tisminețki care impreuna cu Basescu -Petrov au masluit un proces al comunismului adus ca o noua ofensa adevarului obiectiv istoric.
  Luiza Palanciuc de profesie samanca a unui filozof sau ce a mai rams din el revendicat la varsta de 94 de ani si Leonind Tisminetki alt saman ideologic redivivus si nemuritor ,aburcati in niste cercuri asa zis literare, culte -ce fel?sorosiste? arunca mici ghemoatoace de hartie spre ceea ce cred ei ca ar fi poporul nici greu incercat nici incult prin a percepe in ce consta prezentele si ideologia lor ,ei insisi doua vertebrate dezmembrate ca morala, idiotizate prin accederea la fals,minciuna si ideologii straine si inainte de 89 si dupa.Falsuri intelectuale, turnatorii si trecut intunecat altul decat cel exhibat de intelectuali vechi si noi se vehiculeaza si se dezvaluie mereu, dar Luiza si Leonid nu au bunul simt sa-si accepte etichetele puse de ei insusi si de fiecare in parte,ci nu de popor ,odata pentru totdeauna.Ca Mihai Sora a patat spiritul acestui popor fiind turnator,ca Tismenitki este rusinea adusa pe tancul sovietic cu tupeu de a prooroci in continuare ,iar Luiza Palanciuc o simpla rezista samanca ce se ridica pe un nume patat scufundandu-l si mai adanc.Nu exista vreo subtilitate,un spirit malefic,mincinoas fals este inteles la fel de repede ca unul nobil, autentic,curajos si nobil.Pentru ca opereaza si intuitia si intelepciunea planurilor superioare in a percepe adevarurile.

 24. ptr Gollum , Iliescu stia bine , pe bune Ceausescu a deviat spre dreapta spre o dictatura de dezvoltare , cu un centru civic in care urma ca toata conducerea si functionarii superiori sa fie ca in lagar, sa fie supravegheati permanent si direct fizic si psihic, in casa/ birou ( blocuri cu portar,militar, sofer,femeie de serviciu langa serviciu in colonie- fara posibilitate de contact cu exteriorul). extrema dreapta si stanga sunt similare( stalin/hitler). ideologia sa a fost importata de chinezi prin societatea socialista( si hitler avea in numele partidului „socialist”) multilateral dezvoltata. mie mi se pare ca in china e dictatura si e plina de capitalism. marx spunea ca atunci cand tot capitalul e la stat e capitalism monopolist de stat, nu comunism. comunismul o sa-l gasiti in elvetia, SUA, FRANTA, GERMANIA, japonia ,NOUA ZEELANDA,…in stadiu incipient

 25. Oare spitalul,clinica sau casa de oaspeti popositi definitiv pentru tratament Balaceanca,mai functioneaza? Daca nu, sa adunam cate un ban de la fiecare ca donatie, sa se infiinteze o sectie pentru depasitii peste 70 ani cu flotant definitiv pentru sejur si tratament! Sa nu ii mai auzim cum ‘delireaza’ pe micile ecrane! Traiesc ei din amintiri dar le imbraca fix cum vor ei si doar in favoarea lor! Vedeti si progeniturile secu procedeaza identic, ce vor si cum vor ei,e aceeasi lectie folosita de multi!

 26. poate ma lamureste cineva : relatia dintre mihai sora si luiza se incadreaza la gerontofilie sau pedofilie ???

 27. @atenianul : Ceausescu si l-a luat ca model pe Ludovic al XIV lea al Frantei. Casa Poporului fiind al doilea Versailles. Fii atent la decoratiile arhitecturale si la marime, între altele. La cât de mari îi sunt galeriile. Lui Ludovic al XIV lea fiindu-i de nobilii care-l furau în folosul propriu. Franta epocii (dar si-aia de-acuma)= tara saraca (= datorie publica la 100% din PIB), dar c-o nobilime si functionari extrem de bogati. Cauta procesul Fouquet, ministrul finantelor lui Ludovic al XIVlea. Regele construieste palatul pentru a gazdui toate ministerele si institutiile statului, pe care sa le mentina, într-adevar, sub control, de marea coruptie care le bântuia. Ceausescu imitându-l.

 28. O mare imensitate din populatia Romaniei fost „comunista” inclusiv pionierii si UTC-istii, nimeni nu poate contesta acest adevar sau intoarce timpul sa-l schimbe, asa au fost vremurile, dar, putine au fost „lichele in slujba bolsevismului romanesc”. SORA a fst una dintre ele „daca” a fost in slujba lui Ana Pauker !. Sa vii acum sa faci propaganda capitalista si sa condamni si lauzi libertatile cand ai participat la suprimarea lor prin activitatea ta in slujba regimului comunist, este o mare … NE-RUSINARE, dovada calitatii sub-umane”.

 29. Foarte interesant ! Bolsevicii din Piata Lubianka , Tiraspol si Chisinau , adica aia care au adus bolsevismul in Romania , infiereaza bolsevismul ! Bre , va credeti jmecheri , da’ nu sunteti ! Daca Mihai Sora , acum in anul de gratie 2019 , lua pozitie publica in favoarea grupului de crima organizata care isi zice partid politic – PSD , atunci aceeasi haita de postaci ar fi vorbit numai in cuvinte omagiale despre el ! P.S.: Asta cu poporul roman care este un popor cult , cu 40% din populatie analfabeta , analfabeta functional si agramata , intrece orice inchipuire de umflare in pene aiurea !

 30. Dacă francezii nu l-au găsit pe Agamiță-Sora între luptătorii din rezistenta franceză, ar trebui să-l caute în registerele colaboraționiștilor, având în vedere apetitul „filosofului” către „democrația nazistă” impusă de năpârca Iohannis!

 31. @Ileana Rollason. Nu faci decat sa confirmi si acum faptul ca nu ai locuit in Romania in perioada comunista sau daca ai fost ai apartinut clasei activistilor de partid/nomenclaturii iubitoare de stalin. Sa scuipi asa cum o faci pe mormintele celor omorati de comunistii tai la Aiud, Gherla, Ramnicu-Sarat, Caracal, la Cavnic si la Canal ca si pe cei din rezistenta din munti asta te aseaza laolalta cu criminalii nazisti si cu cei comunisti. Sigur ii admiri acum pe eroii tai Augustin Lazar si M.Sora !

 32. Luiza îţi amintesc poate nu ştii,că acest popor incult după cum zici,te-a hrănit cu sudoarea care li s-a scurs sub regimul criminal care l-aţi slujit cu credinţă.Bănuiesc că şi astăzi o duceţi bine cu nişte pensii la care mulţi nici nu visează.

 33. Măcar ăsta, față de voi, știe câteva limbi străine, măi, tâmpiților!

 34. @Remarcați și faptul că nici Șora și nici Tismăneanu nu au cerut în mod public și publicarea dosarului de la securitate al lui Nicolae Labiș, cum de altfel nici Alina Pippidi nu a solicitat, ?

 35. Ce a avut filosoful Sora de zis despre lustratie generala,eliminarea pensiilor speciale,confiscarea averilor nejustificate?

 36. @Hadrian : potoleste-te. La Aiud am si lucrat. Si crezi ca-i pasa cuiva de-nchisoarea DE DREPT COMUN de-acolo (construita de Maria Thereza) si de-asa zisii „detinuti politici”, fosti legionari? Nimanui. Canal : am avut rude acolo, din cauza de-o studentie anarhica pe care si-o traisera. Si NIMENI nu condamna comunismul, la vreme. Fiindca au stat prin sate, (asta era „Canalul”, construit, fie vorba-ntre noi, de Ceausescu, fiindca necesitate strategica pentru România), au stat prin sate, la familii. Ce rusine-i sa muncesti? sa sapi ? taranii nu sapa? ce te-apuca? Stalin : abia dupa ce-am citit despre el am început sa-mi dau seama ca-i victima intox-ului SUA. Nici pomeneala de „milioanele” lui de „victime”, cu marea de lume care-l plângea, la catafalc, în Kremlin. Slabeste-ma. Si te poftesc sa nu mai compari nazismul si comunismul, provocator, trotzkist incult.

 37. @Hadrian (II) „cei omorâti de comunisti” erau criminali de razboi. Propagandisti ai anti-bolsevismului si rusofobiei (legionarii). Si Maniu, crapatu’, era agent al MI6. La fel lui Coposu. Partid trufat de tradatori. De-aia s-a si auto-distrus. „Alegerile falsificate din ’46”, gluma sinistra, numai ca tipii trebuiau sa-si justifice banii pe care-i primisera din Marea Britanie, „perfidul Albion”. Vezi si circul Brexit. UE abia asteapta sa scape de ei, care i se leaga de gât.”Victimele”. Da’ milioanele de soldati din transeele promiscui? asediul Stalingradului, pe-un frig de crapau pietrele si tipii, fara-mbracaminte si mâncare? ce-aveau de cautat în URSS? sa manânce soareci si sobolani, ori sa devore cadavre umane ? „modelul” tau de „civilizatie”? cu „rase inferioare” si genocide? sau sa-si sacrifice vitele, ca sa nu le „dea la colectiva”? si sa-si arda câmpurile, ca sa nu manânce pâine sarantocii veniti de pe front? bine c-au ajuns la-nchisoare, unde si meritau, indivizii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.