1 mld. de lei pentru spațiile verzi din Sect. 5

Primăria Sectorului 5 a scos la licitație în SICAP un contract de 1 miliard de lei pe patru ani pentru servicii de amenajare, întreținere și modernizare spatii verzi aparținând domeniului public al Sectorului 5.  
 Acordul este de tip cadru și mai multe firme pot lucra pentru acești bani, funcție de loturile pentur care licitează. Potrivit caietului de sarcini, printre lucrările ce vor fi efectuate se numără salubrizare și întreținere a spațiilor verzi, locuri de joacă, parcuri, zone verzi amenajate, servicii privind mobilierul urban și operațiuni conexe, inclusiv cele care necesită utilaje specializate sau forță de muncă, servicii de reparare, amenajare a drumurilor, aleilor de acces, pavajelor, platformelor (betonate) și a altor elemente de design arhitectural, plantare material dendrologic.
În 2020, precedentul acord-cadru pe patru ani de întreținere a spațiilor verzi avea o valoare totală de aproape 900 milioane lei.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Mihai Soare 1098 Articole
Author

9 Comentarii

 1. Un miliard de lei inseamna 200 de milioane de euro. De acesti bani Sectorul 5 va avea spatii verzi din aur de 14 carate? Sau doar din cristale Swarovski? Strazile din 5 sunt ciuruite toate iar Piedone da de la mamica lui de pe card 200 de milioane de euro, cu dedicatie cred eu. La 10% parandaratul ii iese de o ciorba de burta si de doua chiftele marinate. Bravo dom Premare, sa ne traiasca spatiul verde 1000 de ani!

 2. sumele de asemenea ordine de marime ar trebui alocate pt obiective prioritare, de ex, spitale, sau pt. investitii care fac profit si se recupereaza, in schimb sunt folosite pt lucrari banale . Istoria consemneaza multe exemple in care eforturile au fost inutile si populatiile respective au cunoscut declinul, au consumat timp si resurse ca sa construiasca statui, piramide, temple etc, insa au ajuns sa faca foamea si unele chiar au disparut.In plus, in urma modificarilor frecvente rezulta o gramada de materiale care reprezinta deseuri si care pun probleme ecologice.

 3. Cind Domnul Piedone sa eliberat din inchisoare a declarat urmätoarele :
  Nu am rezistat si seara (seara eliberarii) m-am plimbat prin sectorul „meu” Nu am putut sa mä abtin.Dragostea fata de ce-l mai särac sector(5) este f.mare. De ce ? Bani multi,contracte,proiecte–cascaval-Dacä nu acum face banii cind mai are el ocazia
  sä se lingä pe degete de la asa de multa miere si in afara de asta are multe ,f.multe obligatii fata de cei care-i ling miäinile
  jegoase.Poate pricep alegatorii si-l vor scuipa afarä si nu se v-or lasa inselati de vrajeala si propaganda pe care o face.
  Aici se vorbeste de sume de bani enorme iar cele 10% sau de ce nu 20% spaga inseamna milioane de euro.Asa pe fata. Are Piedone
  BLATURI cit cuprinde.Nu are frica pt.ca a stat la „G” nevinovat si nu a mai vrut sa dea Statul in judecata iar acum Statul are
  „de”obigatii fata de el…nu ? Nu se poate intimpla nimic, sau „mai” nimic !!!

 4. Lasă bre, ce tot o dați cu auru și banii, e scandale la tembelizor cu vedeți, e maneliști care chirăie prin străinatăț, să face alegeri și vedem cine minte frumos și dacă zice că dă și pare așa,cu prezență dă om serios și ie comunist dăsta pesedist care ține partea la popor votăm cu iel și gata.Ca toț zicea că sa termenat cu țara și nu sa termenat.E șouri cu tineri dăștia și vedeți da muzică popolară și gata……Cu idioți majoritari precum am expus mai înainte în text, pas cu pas ne îndreptăm spre ruină. România ajunge-n Africa pe repede-nainte. Când nu mai poți controla politica prin nimic, asta se întâmplă, și nu numai în România. Suedia, Germania, Anglia ,SUA, Rusia, China, fenomenul mai mult sau mai puțin evident de bantustanizare este prezent. Germania, Suedia au pensionari care-și duc traiu-n strada, SUA-oameni care muncesc dar dorm în mașini, cimitire cu tineri morți de fentanyl, Anglia, oameni maturi, cu serviciu ce închiriază câte 4-un apartament, alcool la greu, China-tineri care trăiesc pe străzi din expediente, nu au și nici nu-și doresc un viitor, imposibil ,dealtfel în China „fără conexiuni”. Alcool, droguri, lipsă de orizont și speranță, așa zisii lideri, mincinoși și ticăloși până-n măduva, lipsiți de orice urmă de responsabilitate care guvernează prin minciuni și represiune și care-și urăsc și disprețuiesc electoratul, în mare măsură ticălosit care se momește la mărunțișul aruncat de ei, așa zisii lideri cu buzunare fără fund și empatie zero.

 5. & Tăiatul frunzei la câini
  Dă de de muncă la români,
  Dă de mucă, de mâncare,
  La poporul care nu are !

 6. @Aici, „sunt banii dv.”
  -sclavii nu au bani
  ci numai durere.

 7. Are simtz bruta primitiva, se apropie alegerile iar ceata de golani si de derbedei bulgari adusa dupa el de la Sectorul unde a fost primar, 4 paremi-se, cer parandarat. Nimeni nu mai poate sa se apropie de „contractele” de la sectorul 5 in afara de banditii si excrocii lui „Piedone”. De cand a venit la sectorul 5 a inceput insa sa devina si denuntator si delator penal pentru a face loc „echipei” sale de banditi si de hoti. Nimeni si nimic nu mai misca in front in sectorul 5 fara stirea si aprobarea acestui derbedeu zarzavagiu bulgar si a clicii sale de infractori care il urmeaza peste tot prin „vizitele” sale prin piete.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.