32 de Grand Slam-uri într-o singură fotografie. Agassi s-a întreținut cu Halep

Andre Agassi și Steffi Graf sunt la Cluj pentru meciul demonstrativ de dublu mixt, cu Andrei Pavel/Simona Halep, disputat sâmbătă, de la ora 18.00 în sala BT Arena.
Patrick Ciorcilă a declarat la începutul conferinței de presă, desfășurată în hotelul Radisson Blu, că se va juca cu casa închisă și probabil sunt cei mai mari campioni din tenis care au fost vreodată pe meleagurile noastre.
Steffi Graf deține 22 de titluri de Grand Slam: 4 Australian Open, 6 French Open, 7 Wimbledon și 5 US Open. Este singura jucătoare care a câștigat fiecare turneu major de cel puțin 4 ori. 
Andre Agassi are 8 Grand Slamuri: 4 Australian Open, 1 French Open, 1 Wimbledon și 2 US Open. Rămân legendare și epice bătăliile contra colosului Pete Sampras. A reușit să contracareze invincibilitatea lui Pete și a rămas în inimile iubitorilor de tenis și în istorie. Este singurul bărbat care a câștigat un Super Slam în carieră.
Simona Halep este campioana noastră, cea mai mare jucătoare de tenis din România din toate timpurile. A spart multe tipare și a distrus bariere nemaitrecute de o femeie româncă.
Are 2 titluri de Grand Slam, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, a fost numărul 1 mondial WTA , a pierdut 3 finale de Grand Slam, 2 la Roland Garros și una la Australian Open, dar a intrat definitiv în cartea acestui sport. Toți copiii din țara noastră și părinții lor ar trebui să o aibă ca model și exemplu.
Atmosfera de la întâlnirea cu cei patru a fost de entuziasm și fericire. Puteai vedea zâmbetul și buna dispoziție pe chipul tuturor(jurnaliști, admiratori, oficiali și jucători) . Andrei Pavel a depănat amintiri cu Agassi de la acel meci memorabil de la Flushing Meadows din 2006.
Andre Agassi s-a întreținut minute bune cu Andrei Pavel și Simona Halep
A fost ca o reîntâlnire între foștii colegi de școală.
Simona s-a pupat cu Stefii Graf, Andre Agassi a sărit direct spre Andrei Pavel și s-au îmbrățișat.
Horia Tecău a povestit cu Virginia Ruzici.
Simona Halep a venit la Virginia și ca două foste colaboratoare s-au salutat. s-au pupat și s-au strâns în brațe.
Episodul revederilor. Fiecare cu fiecare.
Halep Halep le-a mulţumit celor din public pentru susţinerea arătată mai ales în perioada în care a fost suspendată şi a adăugat că ar vrea să se bucure de succese alături de ei. “Mă gândesc la revenire, nu la retragere”.
“Ca de fieare dată, am o primire deosebită aici la Cluj. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis. De-acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis”, a spus Halep înainte de a juca, ovaţionată de public. “Mi-aţi dat multă putere. Nu vreau să sune a discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu aptă să mai joc la cel mai înalt nivel şi să ne bucurăm împreună. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din aceşti doi ani. Au fost grei, dar astăzi este bine”, a adăugat ea.
Corespondență de la Cluj-Napoca
Articol susținut de brandul românesc de sucuri bio Melissimo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.