Încep pregătirile pentru bebeluşul regal

Încep pregătirile pentru venirea pe lume a bebeluşul regal. Parcarea spitalului din Londra în care se a naşte cel de al treilea copil al Prinţului William al Marii Britanii şi al ducesei Catherine de Cambridge este plină de panouri care interzic accesul temporar al maşinilor.

Este primul semn oficial că pregătirile pentru naştere sunt în plină desfăşurare la Spitalul St. Mary din Paddington, vestul Londrei. Casa regală nu a dezvăluit când este data exactă a naşterii, ci doar că ducesa va naşte în aprilie, dar speculaţiile indică ziua de 23 aprilie. Pe 21 aprilie este ziua de naştere a reginei Elizabeth a II-a, care anul acesta împlineşte 92 de ani, iar, pe 29 aprilie, se împlinesc şapte ani de la nunta prinţului William şi a ducesei Kate. Restricţiile privind parcarea în zona de intrare în spital au fost aplicate şi la naşterea prinţului George şi la cea a prinţesei Charlotte, panourile fiind instalate cu mai mult de două săptămâni înainte de sosirea pe lume a micuţilor. Spre deosebire de naşterea prinţului George – pe 22 iulie 2013 -, presa nu va putea staţiona vizavi de intrarea în aripa Lindo a spitalului decât după ce biroul de la palatul Kensington, reşedinţa ducesei, va anunţa oficial că aceasta a intrat în travaliu. Obstetricianul regal este Alan Farthing, în vârstă de 54 de ani, cel care a asistat-o pe Kate şi la naşterea prinţesei Charlotte, pe 2 mai 2015.  Potrivit tradiţiei, regina Elizabeth, bunica bebeluşului, va fi prima informată de naşterea acestuia. Informarea se va face prin telefon, dar înainte se făcea prin intermediul unui bilet scris de mână. Secretarul personal al cuplului va informa premierul britanic, Theresa May. Un anunţ oficial va fi afişat şi pe un panou instalat în faţa palatului Buckingham. Al treilea bebeluş regal va fi al cincilea în ordinea de succesiune la tron.

Site-ul de pariuri britanic William Hill a anunţat câteva nume posibile a fi alese, precum Mary, Alice, Elizabeth, Alexandra şi Victoria, pentru o viitoare prinţesă, sau Albert, James, Henry, Frederick şi Arthur, dacă va fi băiat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. vai, ce misto! sint impresionat pina la lacrimi… sarmana lume in ce derizoriu ze zbate… oare citi copii vor fi murit de foame intre timp? oare citi nu vor fi avut ce sa manince si sa aibe un adapost deasupra capului? multumim ca ne „vindeti” o poveste de succes…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.