Parlamentul României, scena unei telenovele

Conducerea Camerei Deputaților a aprobat, luni, ca în Palatul Parlamentului să fie filmate unele secvențe din seria a doua a unei telenovele intitulate ”Regina Sudului”.

Societatea SC GCC Film Global SRL realizează în România un serial, „Regina Sudului”, de 64 de episoade, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, în mai multe locaţii din Bucureşti şi împrejurimi, cum ar fi Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90 Otopeni și altele.

”Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor. Având în vedere calendarul pentru 12 mai 2018 propunem ca, în acea dată, filmarea să fie făcută doar în Galeria hol C6 şi în sala Nicolae Bălcescu. Pentru celelalte spaţii solicitate (hol C1, holul şi scările C4, holul din faţa săşii Al I Cuza – nivel P) se va stabili o altă dată disponibilă împreună cu solicitantul”, se arată în memorandumul intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaților.

Filmarea va implica o zi înainte pentru amenajare şi o zi după pentru demenajare. ”Propunem utilizarea spaţiilor menţionate în vederea realizării acestei filmări să se tarifeze conform M.I. aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nr.899/08.09. 2014, pe bază de contract comercial”, se mai precizează în memorandum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

2 Comentarii

  1. nu este nevoie sa angajeze actori din alta parte,sint destui circari si actori destui in Parlament.

  2. privind poza, mi-au venit în minte versurile lui Eminescu: „bulgăroi cu ceafa groasă”, numai că ăştia doi sunt de la noi…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.