Sancţionaţi de CNCD, pentru un pamflet despre iubita lui Dragnea

Publicația Timesnewroman.ro a fost sancţionată de CNCD pentru un pamflet care făcea referire la iubita lui Liviu Dragnea.  Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a anunțat într-un comunicat că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

În document se mai precizează că este vorba despre articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’.  CNCD precizează că articolul „prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate al acestora conform art. 2, alin.1. și art 15. din O.G. 137/2000, republicată;

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. CNCD trebuie s-o lase mai moale altfel trebuie să majorăm bugetul SRI pentru acoperirea amenzilor primite de propaganda securistă.

  2. Aici trebuie judecat cu prudenta si discernamant ,sa nu zic CORECT. Daca s-a folosit acel cuvant nu e ok, indiferent daca este o revista de pamflet sau de orice natura. Dar daca nu si s-a facut aluzie doar atunci este de neadmis asemenea abuz si cei care au dat amenzi trebuiesc imediat destituiti ca nu au murit mii de oameni la EVOLUTIE sa vina niste neica nimeni in niste functii pusi acolo politic si sa imparta amenzi ca asa isi pastreaza mai bine functiile. INADMISIBIL! Daca s-a folosit acel cuvant exista etape premergatoare pana sa se ajunga la asemenea amenzi. Cam atat . Asa se intampla doar in DICTATURI.

  3. Sa plateasca atunci cand Dragnea va da inapoi tot ce a furat impreuna cu familia, plus dobanda aferenta si pentru banii si bunurile folosite abuziv in interes personal.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.