Şefa TVR riscă demiterea, crede Liviu Dragnea

Şefa TVR ar putea fi demisă.

Spune asta chiar preşedintele Camerei Deputaţilor, după ce jurnaliştii i-au spus că Dragoș Pătraru a prezentat o înregistrare audio în care spune că șefa TVR, Doina Gradea, ar fi jignit o jurnalistă a televiziunii publice. Concret, şefa TVR ar fi numit o subalternă ”cap de porc”.

Liderul social democrat a afirmat joi seară că dacă înregistrarea e reală, iar afirmații au fost făcute așa cum sunt în înregistrare, Doina Gradea va fi demisă.

 ”Liviu Dragnea: Nu am văzut înregistrările, nici nu am auzit, nu le-am citit. O să mă uit pe ele, sper să nu fie ceva foarte grav. Dacă e ceva foarte grav…

Reporter: A numit-o cap de porc pe o colegă!

Liviu Dragnea: Aoleu! Poate o să spună că a fost un soft care a modificat vocea. Lăsați-mă să citesc, nu are niciun fel de susținere, dacă e așa.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Este evident ca, TVR este cimitirul elefantilor. In capitalism degeaba faci productie daca nu ti-o cumpara nimeni. Mai pe intelesul elefantilor de la TVR care inca traiesc in socialismul multilateral dezvoltata cu salarii ca in capitalism, daca nu faci rating, out!

    • Dar acest cimitir consuma bani grei din taxele nostre!Oameni care chiar nu au ce cauta acolo,sunt platiti regeste sa insire balivernele zilnice!TVR este emblema falimentului televizuinei de stat cu zero rating!

  2. Stati linistiti, aceasta”cap de porc” nu va avea de suferit, ca doar face parte din gasca tilharilor ce vremelnic conduc Romania si zicala”corb la corb nu-si scoate ochii” este actuala in psd.

  3. buna,
    Politizarea TVR nu este un caz izolat.La fel e si CCR care s-a decredibilizat. De ce trebuie ca partidele sa-si planteze oameni in institutii si consilii de administratie? Pentru ca acele institutii sa functioneze prost,dupa dorinta puterii! In consiliul de administratie de la TVR predomina PSD-istii,care-l ameninta pe Patraru sa nu mai spuna prostii . Asa se comporta acesti infiltrati politic parca ar fi televiziunea lu’ tac-su.E televiziune publica si nu are ce cauta cenzura politica! Emisiunea lui Patraru are cea mai mare audienta desi e pusa la o ora tarzie din noapte. Au restrans si reluarea emisiunii care era pe TVR1 la ora 6AM (au mutat-o la 5AM pentru a fi urmarita de cat mai putini) iar cea de pe TVR2 de la 15:30 a fost anulata. Asa lucreaza PSDragnea si nu Democrat. Puterea politica confisca si subordoneaza institutii ,agentii,etc.etc La ce sa te astepti cand tara a ajuns sa fie condusa de un jupan de judet din clasa oprisanilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.