Șoferul microbuzului morții făcea live pe FB

Descoperire incredibilă în cazul accidentului din Ungaria, soldat cu decesul a nouă români. Șoferul făcea live pe facebook înainte de impactul fatal, după cum arată o înregistrare apărută pe rețelele sociale și data publicității de dejeanul.ro. Conform înregistrării realizate de o persoană care a urmărit pe mobil transmisia, şoferul s-a filmat în timp ce se afla la volan. La un moment dat, se uită pe telefonul mobil de mai multe ori, iar în spatele lui, se văd câţiva dintre pasagerii microbuzului. Șoferul s-a angajat apoi într-o depășire riscantă, iar în urma impactului, nouă persoane şi-au pierdut viaţa. Accidentul a avut loc pe DN 4 din Ungaria, la circa 50 de kilometri sud-est de Budapesta. (sursa foto si imagini dejeanul.ro)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Ar fi pacat sa nu fi murit soferul.
    Daca e viu, ar merita sa fie scos din spital, tras cu tunul in el ca in DPRK si resturile date la caini si ciori, pentru prostie inainte de omor din culpa.

  2. Eu nu ma mir de nimic. Pestele de la cap se impute. Ce pretentii aveti de la un sofer, daca liderii nationali sutnt total iresponsabili fata de natiunea care i-a investit nu sa fure, ci ca sa administreze eficient. In fata exemplului personal al lidrilor si oamenii marunti devin la fel de iresponsabili.

    • Da, dar ai uitat sa spui toata zicala.
      Zicala este asa: „Pestele de la cap se impute, dar se curata de la coada”.
      Toti rumanii de rand uita sa spuna zicala pana la capat. Spun doar ce le place lor.
      De aceea cred ca rumanii nu ar mai trebui sa foloseasca aceasta zicala.
      P.S. – Liderii nationali nu au devenit hoti cand s-au asezat in jiltul de lideri, au venit deja hoti din popor (popor de hoti si mitomani)

    • „liderii” nationali….nu sunt nationali! asta e proplema ! sant alogeni in primul rand, sant straini de neam care au ocupat tara, institutiile statului prin minciuna si viclenie ca lupii la oi, si care fac totul pentru distrugerea neamului nostru !
      si noi dormim…pana cand ?
      trezeste-te Gheorghe,trezeste-te Ioane !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.