(VIDEO) Ce mai lipsea și tocmai a venit

„Interesul național” lovește din nou. Fostul lider al UNPR, Gabriel Oprea, trimis în judecată în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, și-a anunţat, sâmbătă, reîntoarcerea în viaţa politică, din care s-a retras după tragedie.

”Anunț oficial revenirea în viața politică a Uniunii Naționale pentru Progresul României. După o perioadă tulbure prin care a trecut partidul la începutul anului 2016, după o serie de evenimente nefericite care au creat un context nefavorabil pentru UNPR, iată că astăzi putem spune cu încredere că suntem pregătiți să revenim în politica de vârf, acolo unde vedem că este nevoie de noi. E clar că România are nevoie de altceva. UNPR poate să ofere ceea ce a promis încă de la înființare – apărarea interesului României în afară și echilibru social, politic și economic în interior”, a declarat Gabriel Oprea.

El a mai spus că, în urmă cu doi ani, UNPR s-a aflat în fața unui moment ”foarte dificil”.

”Eu personal m-am confruntat cu o situație foarte grea, care a condus la decizia mea de a face un pas în lateral. Am demisionat din funcția de președinte pentru a da partidului o șansă în plus într-un an electoral. Am considerat că așa e corect față de partidul pe care l-am fondat”, a adăugat Oprea.

Oprea a făcut apel către foștii membri ai UNPR să revină în partid.

VIDEO Facebook stiripesurse.ro

Conferinta de presa a presedintelui de onoare al UNPR, Gabriel Oprea#stiripesurse

Publicată de stiripesurse.ro pe Sâmbătă, 23 iunie 2018

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8516 Articole
Author

20 de Comentarii

  1. a inceput Campania Electorala! VVP s-a anuntat, Plavannis se anunta si el tomnai azi, Cilos a fos anuntat primu’ de yes-menii lui de-i poarta geanta, insa locuri in PE nu vedeti voi,pentru ca nici USR nici PNL n-o sa-si faca poamana cu voi pe liste comune! nu se ajunge malaiu’ nici pentru ai lor. asa ca poate PMP sa se coalizeze cu voi, daca va re-evalueaza Kioru’. iar cel mai bun candidat va fi ,desigur,VVP, nashu/finu’,nici nu mai conteaza care cu care in Capitalismul de Cumetrie!

  2. Acestui personaj nu-i este suficient căte deservicii a făcut ,, interesului național ” , și vrea să facă dovada ridicolului absolut . Dar , cănd e ordin , cu plăcere … ! Asemenea gănditorilor din categoria sa , gargaragii Ponta , Tudose , Cioloș , Cătălin Ivan … , respectă cu sfințenie celebrul … ,, ordinul nu se discută …” . Între timp o fi mai încasat vreo corecție de la frații Cămătaru și si-a revenit la normal … ! N’așa Gabi … ?!

  3. Când apreciați că se va organiza congresul de dizolvare a UNPR ?

  4. Banditul asta copil de trupa o cauta cu lumanarea.Lasa-ne tradatorule care i-ai marit solda lui Johannis de 10 ori si militarii adevarati au ramas cu ochii in soare!

  5. Ați zice că generalul Gabriel Oprea are resurse nebănuite pe care, „în spirit democratic” ,ar dori să le împartă cu populația ?

  6. Incultura cu epoliti – fara pic de rusine – revine, amintindu-ne nu numai de sufrageria complotista si de statul subteran, ci de izmeneala ajunsa la grad de general. Astia de la Antena 3 ar fi bine sa nu ne mai intoxice destul de des cu spusele acestui incult securist. Mi-e sila!

    • Asa se inatampla cand dai briciul pe mana maimutei! Huuo banditule care ai distrus ARMATA ROMANA facand din soldati generali la apelul de seara(ONTANU). Esti o pramatie!

  7. Statul paralel a deschis cutia cu paduchi de frunte care odata cu iesirea le-a fost scris ordinul de zi cu misiunea „candidati oricum,tot noi conducem.voi stati la tv.va luati privilegii,de restul taiem noi!”

  8. eu folosesc „Clinic” împotriva buruienilor, inclusiv a pirului, are eficienţă totală. A bon entendeur, salut…

  9. Numaratorul asta de izmene si ciorapi, uzurpator de functii, de titluri si de grade merita degradat si judecat pentru fals intelectual. Nu mai are ce cauta in politica, iar gasca lui de securisti expirati trebuie eliminata definitiv!

  10. Citesc si ma intreb ce o fi in mintea unor oameni…. Ca si cand nu era destul de infect peisajul politic romanesc deja… asta mai lipsea??? Sunt curios cand revine si Ion Iliescu… Desigur pentru „binele tarii” intotdeauna si „la cererea publicului”.

  11. Aceasta „forma de viata” care ,dupa faptele sale nu este inca judecat,si trimis acolo unde ii este locul ,in nesimtirea lui vrea din nou la „cascaval” politic.Mare TUPEU sau nesimtire cum vreti sa spuneti.

  12. E relevant politic si intelectual, exact cat exprima mecla lombrosiana cu care ilustrați NON stirea.

  13. Trebuia un „help”politic pentru Firea la carma PSD(care in clipa de fata nu are lider,Dragnea e oale si ulcele,numai el nu realizeaza)si a aparut iar jupanul din Clanul Ziditorii de Pipera,ca de Pandele sau de nea Puiu, rade lumea!Generali,la arme,acum e atunci!Dar sa nu GENERALIzam!

  14. Rahat cu freza. Tolomacul asta a fost de un leat cu mine, era vestit in unitate pentru obsesia lui despre cum ii statea freza. Nici nu cred ca l-a preocupat altceva in toti anii care au trecut de atunci. Poate doar contrabanda cu sturion si calcan. Freza, mancare, bautura, femei si sa fie lingusit de altii mai mici in grad sau functii. Un personaj gol pe dinauntru, vrednic de mila daca nu ne-ar fi adus el pe noi la stadiul de a fi noi vrednici de mila. Nu ai cum sa progresezi cand esti conndus de prosti si inculti.

  15. am vizionat si ascultat cu atentie DREPTI!!! discursul acestui domn porcincuu soriciu ..groooosss….e nevoie da noi ..spunea musicu..mojicu..pai sigur in rest sa ascultam slujba…tinuta nin jeneral da alte cadre da nadejde tocmai coborate din ..mertzane..tara , tara vrem ..uie.

  16. prost , prost daa i prostu nost…sunt altii si mai si ; si prosti si rai si, si cu pretentii..am vizionat si ascultat le ctura facuta da baiat…stie citi ..ei cu ceva poticneli si icneli..daaa cred ca asa i a indicat regizorul sii arata diferit fata da oprea nesimtitu…acum este mai porcin, si c red ca gata cu excursiile amoros-libidinoase ..daaa mai stii, rommunul are septe vieti in pieptu i decorat..da personagiu din dreapta maresalului..este interesant… la ochi .numai scursuri..din ochi.

  17. E clar ca statul paralel nu exista. Exista numai prostia, incopetenta si marlania agresiva!. Adevarul este ca avem printre noi suficiente muste care sa se simta atrase de rahatul cu mot!. Pardon cu freza!!. Mai exista distonocalm pe piata ???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.