4,8 mld.€ pentru Ucraina, după raportul unui român

❗VOTAT
✅ Parlamentul European tocmai a adoptat rapoartele mele privind alocarea a 4,8 miliarde de euro pentru Ucraina și creșterea bugetului Parchetului European, scrie Siegfried Mureșan pe pagina sa de Fb.
In postare, europarlamentarul subliniază:
➡️ Primul raport, adoptat cu 465 de voturi „pentru”, 53 „împotrivă” și 16 abțineri, prevede rectificarea bugetului Uniunii Europene pentru a include măsurile survenite ca urmare a revizuirii Cadrului Financiar Multianual (CFM) 2021 – 2027, în special instrumentul de sprijin pentru Ucraina.
➡️ Al doilea raport, votat cu 434 de voturi „pentru”, 45 „împotrivă” și 55 de abțineri, crește cu 3,6 milioane de euro bugetul pentru Parchetul European (EPPO), ca urmare a aderării Poloniei la EPPO, ce va fi urmată, în curând, și de aderarea Suediei.
🗓️ Am adoptat astăzi, în ultima zi oficială de lucru a Parlamentului European din actualul mandat, aceste rectificări tocmai pentru ca banii să ajungă cât mai repede acolo unde este nevoie de ei și să nu fie nevoie să așteptăm viitoarea legislatură pentru a face aceste rectificări.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

19 Comentarii

 1. Hmmm,. ”vești bune” ??? Intreabă ukranul, nu pe bufonul turbat, de care i-ar fi vestea bună.. Ce crezi cît vede el, ukranul din acei mulți bani vehiculați ? Iți spun eu… ZERRO bre. Nimica! Sunt bani indărăt sau direct intorși in industria de armament a americanului,. Dar cine sunt cei care mor ? Cine de fapt suferă ?

 2. Siegfriednu e român,ghici ce e?? Ăsta sustine sionistii ucigași de copii .Toti liberalii sustin sionistii si nazistii.Sustine deci si uciderea bietilor ucrainieni prin prelungirea războiului fraticid .Jos liberalii !!

 3. pe cine reprezinta astia? ca pe noi, romanii, nu ne-a intrebat nimeni. toate idioteniile unora, platiti la greu nu’sh de cine si nici cine i-a numit sa ne „reprezinte” pe noi, vin de sus in jos. RE-FE-REN-DUM! SA VEDEM DACA ROMANII VOR ASTA!

 4. ce motiv de laudă are și ăsta mă, el și PSD-ul … dar pentru români ai făcut ceva în Parlamentul European?

 5. Ca sa vedeti cati romani ii iubesc pe cei care i-au sovietizat prima data. Nu intamplator i-au intamplinat ei cu flori in august 1944.

 6. Pentru România sunt convins că nu te-ai agitat nici pe sfert cât o faci pt Ucraina… să-ți fie rușine (editat) ce ești

 7. Gloata superbă nu fiți invidioși ca ajutăm Ucraina.Mai bine să vă bucurați pentru ca pentru copii și nepoții voștri va fi bine.Nu fiți reduși la minte!Va rog!

 8. Stau io ș’ mă gân’esc așa: “Duamne, câti țăr’șuari n-ar hi putut vizita ca banii aieștia, Plavanu’ ș’ Negătata?”…

 9. Siegfried nu-i si niciodata n-a fost român. Executor testament al domnului H, mort la 9 mai 1945, da, român, ba. @Ghita draga, de-o iresponsabilitate rara de-ai nascut, si-asa ai si ramas: daca ai fi român, ai sti ca Ucraina-i dusmanca românilor si-a României, cu românii de-acolo pe care-i priveaza de cele mai elementare drepturi. Banii pentru „Ucraina”, tara cea mai corupta din Europa, fiind, în realitate, pentru clica porno de la Kiev care face trafic de carne vie si-si construieste vile-n strainatate (SUA, UE). „Mai bine sa va bucurati pentru copiii si nepotii vostri”, nu, zau?! când, si dimpotriva, copiii si nepotii României sunt si vor fi lipsiti, din cauza clicilor de la Bruxelles si Kiev, de cele mai elementare mijloace de subzistenta : parintii = salarii mici, bunicii, la fel sau deloc, caldura-n case, deloc, si ea, de mâncare, la fel, scoli, spitale, …, în România nu se vor mai construi, patrimoniul nu se va mai gospodari, Delta Dunarii = distrusa de navele Ucrainei, Marea Neagra = teren de razboi, etc. Plus, în Ucraina, alte câteva sute de mii de morti. Tara fiind condamnata, fiindca nu mai are barbati: deja 500 000 de morti si cine-a putut sa se refugieze (în Rusia ori în Vest), nici o nadejde sa mai lupte si moara pentru regimul mafiot de la Kiev. Rata nasterilor = aproape de zero. Si-asta-nseamna ca Ucraina-i moarta. Si-o data cu ea, si UE (ale caror „elite” bruxeles-eze s-au compromis papându-i zeci de mii de miliarde de euro/$. Care euro/$, monede calpe, din cauza asta, vor dispare si ei de pe piata mondiala). Si-asta, fiindca SUA nu vor s-accepte ca nu mai sunt prima putere mondiala, loc, de altfel, abuziv proclamat de ele prin imensa escrocherie de la Bretton Woods (1945).

 10. mi se pare normal ! Ukropia nazista e in NATO si UE ! ce primeste romania din nato si ue ? ghiciti si voi !

 11. Ma doare sufletul cand vad ca un oligofren ca acest individ zace de cativa ani prin Parlamentul European.

 12. Până când trimitem Siegfried-zi Gyula Bulai și alți români la plesneală vezi listele Cuică cu Rareș Bogdan și listele Ciolacu cu Firea Jolly Joker, la plesneală fără habar de țara lor, de istorie, de geopolitică, de geostrategie doar puși pe căpătuială, imbecilizați de statutul de VIP la care s-au ajuns la plesneală, se vor lăuda cu miliarde date Ucrainei nu la țara pe care o reprezintă. . Pe rapoartele domnului Mureșan pentru România s-au obținut mărunțiș de câteva milioane de euro față de 4,7 Miliarde Ucraina. Și nu pot fi trași la răspundere fiindcă cică sunt “validați” de votanți.

 13. Asa era si bancul cu Ion, idiotul satului (ma rog, Ion prin Muntenia, Sieg Fried prin Ardeal …) care o cheama pe Maria pe cararea din spatele caselor si, sperind s-o seduca, ii arata un rahat mare de tot in mijlocul potecii si-i spune mindru : „Il vezi, Marie ? Eu l-am facut !!”

 14. De atita banet zau daca nu-i puteau cumpara bivolului de la Cotroceni citeva Boeing 777, ca sa nu mai calatoreasca tot timpul inghesuit in jet-uri din alea mici si penibile ! Pacat de bani …

 15. sa-i spuna cineva ca nu face seig-ul corect… sa mearga sa ia niste lectii de la ukropsi cum se saluta corect

 16. @Scârbit de PSD PNL USR : Îti multumesc (desi comentariul meu are greseli de-ortografie), numai ca eu sunt ROLLASON. „Ileana RollaNson” e alt pseudonim pe forum.

 17. Alt (editat) ce se lauda ca „sparge” miliarde pt. Ukra….Sa-i spuna cineva p(editat) asta ca a ajuns acolo votat de romani nu trimis de „pianist” cu trupa lui de raketzi…Scarba totala (editat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.