Consolare

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

7 Comentarii

  1. E pericoloso sporgersi ! Nasol, tocmai la mijlocul megasantierului s-au terminat fondurile europene ! Asa ca nu mai sint bani si pentru linia continua pe dreapta, exista riscul ca soferii sa intre in balarii !

  2. Daca tot e vorba de o alta „bucata de autostrada”, de ce n-au pus si limitator de viteza la 130 km/h ?

  3. Ăștia care au furat, dar au și făcut, nu au fost votați de voi ?
    Acum de ce plângeți ? Chestia asta se numește „paradoxul prostiei”!

  4. Fotografia si Lucrarea este facuta la Mistho ! pentru Likuri pentru Retzele Sociale si de a Castiga bani , de pe urma Retzelelor Sociale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.