Ce atinge Grindeanu ”prinde viață”

Oţelu Roşu şi UCM Reşiţa au şansa să prindă iar viaţă, a scris, vineri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, pe pagina de Facebook, după vizita sa în judeţul Caraş-Severin.

„Sunt investiţii româneşti care vor contribui la dezvoltarea României din mai multe sectoare! Fie că vorbim de infrastructura mare de transport, fie de infrastructura energetică, este important atât pentru Caraş- Severin, cât şi pentru întreaga economie că aceste unităţi de producţie au fost salvate. Prin renaşterea lor vor fi asigurate mii de locuri de muncă şi materialele necesare infrastructurii mari din România, prin dezvoltarea capacităţilor de producţie”, a notat ministrul.

În opinia sa, România are şansa ca, „printr-o abordare coerentă şi strategică”, să redevină un reper pentru economia europeană.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. dupa parerea mea si a altor citeve zeci de mii de internauti – mass-media romaneasca , ziarele si revistele online romanesti BAT APA IN PIU , trag de timp si lincezesc intr-o manipularea evidenta.
    SUBIECTELE Fierbinti si Principale , cele care cu adevarat intereseaza Electoratul romanesc ….lipsesc ciudat de mult ….
    …prietenii stiu DE CE …

  2. Ha, ha! Vorbe mari în gura unui nătăfleață care n-a fost, nu este și nici nu va fi în stare să termine cei 15 km. de la limita Jud. Timiș al autostrăzii A1 pe coridorul paneuropean…

  3. Doua ” Intreprinderi” fanion in industria navala romaneasca cu o vechime demna de respect.
    Macar pentru unicitatea lor si tot ar trebui ajutate , rascumparate si retehnologizate ca sa produca ce stiu cel mai bine: motoare navale si profile pentru structuri navale.

  4. E campanie electorală și se minte fara limita în orice! Doar ei au spus că în campania electorală se minte prin promisiuni!

  5. Prietenii lui Coldea. Unul ne arata ”destul” prin parlament. Platiti din banii nostri. Platim doar lichele si hoti gen Coldea. Cu ”astia” vrea Romania sa avanseze?!
    Sa le dam voturi —-gaura covrigului.

  6. Unul din cei pe care ii vom chema la guvernare pt a recladi o Romanie INDEPENDENTA. Sunt putini, dar au aratat ca le pasa luptand pt ce e romanesc. Vine ea nota de plata! Cum spune Cosbuc, „nu veti scapa/nici in mormant”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.