A fost desemnat marele favorit al Turului Comunității Valenciene

Columbianul Nairo Quintana, de la echipa Movistar, pleacă din postura de mare favorit al ediției a 68-a a Turului ciclist al Comunității Valenciene, care însumează cinci etape de miercuri până duminică, relatează agențiile de presă, conform AGERPRES.

Printre favoriții cursei spaniole, la care participă 25 de echipe, dintre care 12 din World Columbianul are ca obiectiv principal în acest sezon participarea la Turul Italiei și Turul Franței. Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.