Abandonul lui Medvedev la Madrid

Nici nu au apucat bine spectatorii să se așeze în tribune, veniți pe un frig năpraznic pentru luna mai la Madrid, că și s-a terminat spectacolul.
La 3-3 și la 4-4, rusul Daniil Medvedev a cerut de 2 ori intervenția medicului.
A primit îngrijiri, publicul a sperat într-o luptă lungă, dar imediat după sfârșitul primului set s-a îndreptat spre adversarul său din seara aceasta, Jiri Lehecka, și-a cerut scuze că nu mai poate continua meciul, a dat mâna cu arbitrul de scaun și s-a retras.
Și-a luat geanta cu rachete și a plecat spre vestiare. La ieșirea din arenă a fost fluierat de oamenii nemulțumiți că s-a terminat prea repede și ar fi dorit să mai vadă mult tenis.
Așadar, primul semifinalist de la bărbați la Mutua Madrid Open este cehul Jiri Lehecka.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.