Accident neobișnuit – Patru polițiști au fost răniți

S-a întâmplat în județul Arad. Două autospeciale de Poliţie s-au ciocnit, sâmbătă seara, într-un accident produs în oraşul Sântana, în timpul urmăririi în trafic a unui autoturism. Patru poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

”În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. 4 poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale”, a informat IPJ Arad.

În acest caz, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

În jurul orei 3:00 a fost depistat autoturismul urmărit, abandonat pe o stradă din localitatea Olari.
Duminică dimineață au fost găsiți și cei patru tineri care s-ar fi aflat în mașina urmărită. Doi dintre ei se aflau la domiciliu și doi se ascundeau într-o pădure din apropierea orașului Pâncota. Toți cei patru sunt din Pâncota.

„Din primele verificări, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, cu rezultat negativ. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului accidentului”, transmite poliția.

În urma evaluării medicale, doi polițiști au fost răniți grav și au rămas internați în spital, unul a fost diagnosticat cu răni care nu necesită internarea, iar al patrulea nu a fost rănit. Unul dintre cei doi polițiști răniți grav are 23 de ani și este internat în secția de Ortopedie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, cu fractură de humerus, iar celălalt are 24 de ani și este internat în secția de chirurgie a spitalului, cu politraumatisme la nivelul toracelui și fracturi costale. Cel de-al treilea polițist rănit are 35 de ani și a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe cu escortații, nefiind necesară internarea.

Foto: Arhivă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Vai mama lor soferi, de unde si-au primit permisul de conducere ca soferi? Prin posta din vaslui, teleorman, cluj sau dintrun satuc uitat de lume necontrolabil?

 2. @ Erau cu ”evenimente planificate și nerealizate” din vremea când cereau autovehicule puternice și moderne ca să le poată urmări pe cele mai rapide, ale ,,infractorilor”, ?

 3. Astia sunt politistii aceia din bancul in care 4 militieni invart masa, ca al 5-lea sa insurubeze becul…….[Rumburak]

 4. @??????
  -in Bukale City
  (la bashkiri,cum spune unu p-aici)
  le-au dat bmw.u !!!!!!

 5. Bașchiria sau Republica Bașcortostan este un subiect federal al Rusiei.
  Orașul Ufa este capitala Republicii Bașcortostan.
  Suprafață: 142.947 km²

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.