Adio confort la NATO și treci la muncă!

Aventura vanității (noi îi zicem popular îngîmfare) lui Klaus Iohannis a luat  sfîrșit. În  comunicatul odicial al ședinței CSAT,  de joi,  instituția i-a îngropat în nisip o propunere care a încurcat multă lume. Și din România, și de aiurea,  dar mai mult  de prin alte părți.

 „În ședința CSAT, Președintele României a informat că i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfârșitul săptămânii trecute, asupra retragerii candidaturii sale pentru funcția de Secretar General al Organizației.

Președintele Klaus Iohannis a solicitat membrilor Consiliului să se pronunțe cu privire la candidatura lui Mark Rutte pentru funcția de Secretar General al NATO, aceștia declarându-se în favoarea susținerii de către România a candidaturii premierului olandez”. (comunicat CSAT)

Așa  arată o șmecherie săsească aplicată în politica dîmbovițeană. Dacă ieșirea sa cu coada între picioare a fost plasată în CSAT, adică într-un cadru oficial, musai să ne întrebăm în ce cadru s-a născut și a fost lansată propunerea de  a candida la  șefia NATO? Tot în CSAT? Nu ne-a spus!  O fi  fost o idee care s-a  zvîrcolit în capul lui Marcel Ciolacu? Sau a fost moșită de generalii conduși de Nicolae Ciucă în ideea de  a avea și noi „românul nostru în fruntea NATO!”

„Homo mutus” a încercat astfel  să formalizeze o inițiativă ciudată, despre care nu știm de unde a venit și cum a  fost „coaptă”. S-o fi născut cumva în minunatul cadru familial de la Sibiu, unde doamna să-i fi spus:

– Dragul meu, n-ai putea să mai găsești un post pe-afară ca să ne mai putem plimba și noi și să nu ne îngropăm la Sibiu?

Sau la un masaj în sala de sport? Iluminarea s-o fi produs cumva în biroul de la Cotroceni unde  murea de plictiseală și aștepta să-i sune telefonul? Sau grupul său de consilieri  anonimi l-a împachetat cu varianta unei prestații externe ieșind în întîmpinarea pasiunii sale pentru călătorii, dar și cu subconștientul tînjind  după posturile pe care le-ar putea prinde pe lîngă el.

Vedeți cîte necunoscute se pot ascunde îndărătul unei idei stupide? Și cîte poate încerca omul  speriat de anonimatul în care se prăbușește după o funcție  în care n-a onorat așteptările oamenilor (adică n-a făcut mare brînză!). Doar n-o să se întoarcă la mersul cu bicicleta prin burg și să se trezească  fluierat sau cine știe ce.

Mai aflăm din comunicatul șmecheresco-săsesc și că „președintele României a informat că i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfârșitul săptămânii trecute, asupra retragerii candidaturii sale”.

Carevasăzică, joi sau vineri, aliații au fost anunțați joi că se lasă păgubaș,  iar noi abia joi, printr-un comunicat sec al CSAT, care avea informația la „și altele”. Doar nu era să răspundă și să se  supună unui tir de „miștocăreli” jurnalistice!

Aventura penibilă cu această candidatură a sa la funcția de secretar general NATO ne  trimite cu gîndul și la alte inițiative pe cont propriu. Ca de exemplu, renunțarea la unanimitate în deciziile de politică externă ale Uniunii Europene. Tocmai el, în numele  României, a susținut renunțarea la votul în unanimitate în ideea unei „arhitecturi decizionale mai suple”.

„Suplul” nostru președinte a pornit lupta contra „peeeseeedeee” și ne-a lăsat cu el pe cap, a lansat proiectul „România  educată” și l-a pierdut pe drum, s-a dat nașul PNRR-ului românesc și  poate fi trecut și la  groparii acestuia. Iar în materie de politică externă, el se poate considera artizanul situației în care se află acum România.

Vestea cu retragerea din cursa pentru NATO a făcut ca printre gîndurile multor români să circule iar întrebarea:

-Oare ce slujbă i s-o fi potrivind lui Klaus Iohannis? Unde să-l trimitem la muncă?

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 68

60 de Comentarii

 1. Nu, nu….nu va entuziasmati. Are cu certitudine un post la ONU ! Amintiti-va vizitele in Africa, credeti ca au fost de pomana ?

 2. suplinitor la sc AGNITA, INSPECTOR, INSPECTOR GENERAL, MEDITATOR 6CASE, FACA UB PROF DE FIZICĂ, PRIMAR 14 ANI, PRESEDINTD, CUM ȘI LA CE MESERIE SA SE MAI INDREPTE ??S-A PENSIONAT. POATE CEVA MEDITATII LA HAMNGIA???

 3. Somer sa-l vedem!
  La AOFM a municipiului Bucuresti, sa se inscrie la SOMAJ!!!
  Sa traiasca din ajutor social, la cat a „muncit” NU merita mai mult!!!

 4. Eu zic că tot românul din țară sau din afara ei să-și pună mintea la treabă și să găsească o soluție pentru viața de după preșidenție a lui Klaus Johhanis. Eventual să facem un referendum pentru înființarea unor funcții destinate expreședinților țării noastre, într-o primă fază pentru Johhanis. Una în care să se doarmă mult, să se facă naveta săptămânal și să fie bine plătită. Ca să nu simtă expreședintele nici-o diferență față de funcția actuală.

 5. La Jilava are drept de flotant pentru câțiva ani! Cât despre funcție la NATO, din start când a apărut informația, am calculat pe baza datelor personale și nicio șansă! An scris destul despre buhaiul leneș plin de ifose și avar după propriul confort extra lux. Așa că, nu ii rămâne decât 2 variante: ori la fusta partenerei, ori la bulău, la bulău ii stă mult mai bine.
  P.s. nicio altă funcție înalta nu este in datele personale, doar un uriaș compromis îl poate plasa în funcția dorita, în rest, să aleagă din 2 variante.

 6. Toată mascarada asta a fost pentru ca să-şi poată negocia o funcție convenabilă şi să-i poată spune Licuriciului: „eu nu vă încurc, donez şi Patriotul Ucrainei, dar mie ce-mi iese”? Era clar de la bun început că până la urmă îl va susține pe Rutte şi că vom şi da cadou Patriotul, dacă aşa e ordinul!
  Iohanis procedează ca şi Orban, doar că în timp ce ungurul negociază pentru țara sa, sasul negociază pentru favoruri personale.

 7. Să nu ne îngrijorați,Belferul o să se descurce ,nu e făcut el pentru munca ,dar nici intermediar vânzări copii n-o sa mai fie.E de alt nivel acuma.
  Belferul e un fel de Coldea mut ,timp de zece ani s-a pregătit pentru perioada de după.

 8. De ce nu spuneți despre “Donația” României de anvergura lui Bill Gates, sau Elon Musk donație de sute de milioane de dolari facută Ucrainei. Descreierați și trădători. Întâi obții de la USA, dar nu povești cu negocieri, ci un sitem Patriot intrat în România și dovedit funcțional și după aceea îl vinzi pe al tău la preț incluzând și dobânzile strașnice ce le vom plăti pentru Sistemul Patriot care-l avem. Chiar a ajuns România în NATO proștii satului!!! Adică USA ne pune să cumpărăm de la ei un sistem Patriot pe bani grei după care ordonă: -Îl donați Ucrainei. De ce nu l-a donat USA că are o mulțime? Cu ce drept niște iresponsabilii din CSAȚ iau hotărâri care-i implică financiar și pe nepoții noștri? Și mai vor cu asemenea ticăloșii domnii Ciolacu și Ciucă la președinția României? Asemenea indivizi dacă mai rămân la putere, dacă le ordonă licuriciul -dați la vecini o parte din țară intr-o oră cu un CSAȚ de renegați aprobă și se laudă. Huo…

 9. Adio-confort-la-nato-si-treci-la-munca !
  Parafrazând aș propune să treacă unde-i e locul : La zdup ! 😎
  Că probe sunt destule : Dacă problemele cu casele „cumpărate” și copii vânduți pe bune, nu sunt probe suficiente, trădarea de Țară cu „Patriot”-ul”, care dovedește nu doar lipsa de patriotism, ci și aceea de slugă umilă a unor interese străine îl pot duce acolo unde-i e de fapt locul : Nu la NATO, nici la ONU, ci la PUȘCĂRIIIEEEE ! 😎

 10. Nu-i plângeți de milă parazitului! Și-a construit la Șosea un palat de lux ca al lui Putin, cu bunker antiatomic, nici în pană nu îl doare, proștii plătesc, că d-aia sunt proști!

 11. Un trădător! Din prostie sau din interes, nu contează! O notă de subsol a Istoriei, o nulitate (absolută, știu că nu este corect gramatical dar nu mă pot abține!), un individ primitiv! Cum dracu de l-au votat atâția, și de două ori, asta este întrebarea!

 12. Eu am fost plecat în weekend și nu sunt din București dar am o întrebare: când a hotărât c.s.a.ț candidatura putorii la conducerea NATO? Aaaa, mai m-am gândit și mai am una: cine îi dă dreptul c.s.a.ț-ului să vulnerabilizeze capacitatea de apărare a țării prin trimiterea unui sistem patriot ucrainei?

 13. Țin bine minte cum a fost atunci umilit Ponta și ridicat în ceruri Iohannis..Daca studiezi bine detaliile, cum a ajuns „speranța” nației la putere,numaidecat găsești acolo „urme de copite” ..Nu știam că el are și consilieri anonimi..Știu că unul din ei,”specialist in strategie”,căruia îi curgeau mucii și prin coridoarele NATO, este prieten de cătărama cu Plahotniuk.!! Dăunăzi apăruse niște vorbe că Plahotniuk se plimba zburdalnic prin București..!!Poate sunt niste minciuni dar fum fara foc nu-i..
  Poahotniuk este un interlop ajuns la putere în RM care avea tot caracteristicul unui „don carleone” pus acum la păstrare de cineva din Europa…apropo.Plahotniuk cândva a avut relații bune cu președinta..

 14. Oricum daca priviti in urma, ca presedinte Tr.Basescu le zicea ca la carte. A fost razbunarea PSD pt Adrian Nastase si ai altora trimisi la puscarie. Dar multi nu inteleg acest lucru. Dar a fost facut securist desi nu a facut politie politica. KWI nu a avut nicio vorba si atitudine pozitiva pt. Ro ci doar pt.el. Luat bine la puricat va merita acelasi lucru ca Basescu, fara privilegii cat mai traieste.

 15. Ha, ha! Penibilă inițiativă a sasului mutalău. La fel de penibilă precum inițiativa românilor de a-ș’ alege cârmuitori alojeni pintru administrațiile locale, vezi Nagyszeben, Temeszvar ș’ Bukarest…

 16. Dle CN, despre Johannis avem aproape zilnic cate ceva,spre deliciul axonilor si maxonilor. Dar,cand vom avea un editorial-cat de mic- despre operatiunea militara speciala a lui Putin?

 17. Da, este un act de înaltă trădare a țării și poporului – slăbirea și vulnerabilizarea capacitatii de aparare. Cei din CSAT, părtașii care nu s-au opus, sa fie acuzati toti ca și membrii CPEx-ului ceaușist! PS: Asta era în stare să cedeze și juma de țara daca i-o cerea Biden, oricum, sunt pe ducă amândoi de mână!

 18. Să spunem lucrurilor pe nume, s-a creat o posibilitate acestei funcții de a eluda puterea legislativă și puterea executivă și asta a făcut KWI cu asupra de măsură (vezi autopropunerea ‘in numele României’).

 19. Miștocăreala lui Nistorescu e a unuia căruia i se rupe, de fapt, de ceea ce se petrece – fiindcă el are o singură grijă: să fluiere a pagubă, de după gard.
  Ia să vedem ce gulgute bagă Nistorescu:
  – funcția de secretar general al NATO e de trai neneacă pe banii babacului, cu hoinăreală prin Europa, America și Canada. Atunci, NATO ce-i – aenție de turism global?
  – lui KWI, i s-a năzărit să se atupropună acolo. Că, acolo-i ca la școală – ridică unu mîna și se cere șefu clasei. Nț, acolo a fost deal – de-aia a intrat și Orban în joc. Care-a fost miza, n-om afla în veac de la ziariști serioși ca Nistorescu.
  O variantă ar fi că Iohannis a fost biciul care l-a dus pe Orban la morcov – să poată NATO să invite oficial Ucraina la aderare. Orban nu mai spune niet dar nici alta nu mai spune, Așa se realizaează consesnsul fără consens; abținerea nu se pune.
  – americanii au fost deștepți cînd l-au scos pe KWI, de urechi, președinte la noi. Ia să fi fost unul ca Vadimul de azi – Simion AUR – să le fi făcut fițe aici, în flancul estic! Mai pornea răboiul din Ucraina? Probabil că nu – Zelenski pleca după cine l-a pus moț, la Kiev venea omul Moscovei – și continua doar ciorovăiala despre Crimeea.
  Aică, aveam pace în flancul ăsta. Și nu era bine deloc, este? Abia acu-i bine rău, cînd umblă toți la nucleare.

 20. Putea-i să lași loc de buna-ziua pe unde ai umblat,așa cum puteai sa dai viza la ruși pentru OSCE,ca cei din servicii să mai recruteze niste politicieni ruși,pentru că negocierea și aranjamentele din spatele ușilor pot aduce pacea și întării siguranța națională a României.Propune un președinte de țară altfel decât a avut Romania până acum,adică foarte pregătit pentru siguranța națională și apărarea României.Acesta este un om cu mare dragoste de țară,profund apolitic,pregătit de sacrificiul suprem,ultraspecializat în domeniul apărării,licentiat în USA,lucru nemeintalnit la nici un fost pres.cu excepția lui Ion Iliescu la Academia Frunze din fosta URSS.Persoana care va trebui propusă pentru funcția de președințe al României va putea sparge mafia și corupția politică din ambele partide aflate la guvernare,care pe baza principiului împreună la furat,se acuza reciproc una pe cealaltă că au fost păcăliți,celălalt a furat mai mult.Un singur președinte poate face ordine și mobiliza energiile creatoare în beneficiul statului și nu al hoților este un roman adevărat în persoana generalului Alexandru Grumaz.Daca nu ai reușit la NATO strica afacerile mafiei politice care nu te-a sprijinit.Lasa ceva urma ta,sa nu rămânem cu amintirea culegătorilor de sparanghel,sclavi adunați pentru binele fermierilor germani.Johannis trezește și treci la treabă.Apara instituțiile de forță,la pușcărie cu cei care ataca necontenit structura și puterea statului cu bani negri veniți de la mafie.

 21. Cea mai potrivită funcție pentru sasul Klaus Iohannis este funcția excretorie:elimină produșii toxici și inutili.

 22. Nu ne spuneți și nouă numele celor din CSAT,să-i pomenim în rugăciunile noastre(ăia care mergem la biserică)? iar pe Klaus nu-l plângeți,cred că are vârsta de pensionare,are palat,case,chirii-are de ce se ocupa…în plus,poate scrie cărți,că-așa telectuali cum au fost ei-nici Iliescu,nici Costantinescu nu s-au învrednicit…nici măcar Băsescu,cu o culegere de înjurături,ca să ne inspirăm și noi în ceasuri grele…

 23. De ce să-ți rispești energia cu NATO, când modelul ucrainean e la doi pași. Cu atât mai mult cu cât majoritatea românilor și-l doresc. Căci cam așa arată votul pentru Parlamentul European de acu’ o săptămână.

 24. Noi romanii iubim cu pasiune, uram cu pasiune.

  KWI un tip rece, calculat, merge la tinta. Nu s-a incurcat cu dezbateri si-a impus stilul. Cativa jurnalisti, alesi, pe un podium… Ponta si KWI, Viorica Dancila si KWI…

  Cel mai bune exemplu al felului in care judecam cu pasiune, eliminand orice semn de intrebare este recenta alegere a Sosoacai. Victorioasa, sustine ca „alegerea ei a fost un moment de rascruce pentru tara, moment in care dreptatea a triumfat si adevarul a iesit la suprafata”. Ce mai este de spus? Moment de cotitura pentru tara, alegerea lor. Si oamenii ies din starea de manelizare astenezianta si se asteapta ca Iovanovici sa revolutioneze PE, sa apara infasurata in drapel, sa se plimbe prin sala de dezbateri, sa mearga, sa ceara cuvantul, sa comenteze pe tik tok…

  Daca ar fi candidat la presedintie, avea sanse? Ii coplesea cu debitul verbal si puterea vocii. N-a fost sa fie!

 25. hehehehehe chiar credeti ca s-a terminat si dam ukrinienilor un miliar pe de pomana?

  Ne spune comunicatul CSAT ca in schimbul „donatiei” Romania „negociaza”? oare miliardul asta nu este pretul vreunei functii pentru Dulap oriunde – la UE, ONU, UNESCO etc., in orice loc unde el si soata pot sa isi asigure linistea, excursiile, departe de justitia romaneasca.Dulapul este vinovat?
  Foamne fereste, a fist votat de romani de parca era Arhanghelul Mihai coborat pe pamant!!!!
  Romanii merita „ce e mai bun”. Ai ce votezi, asa ca hai sa nu ne lamentam…

  Stiti ce e trist?
  Cu toata experienta trista, chiar dramatica, cu Base si Werner, romanii vor vota tot prosteste….

 26. „PUR ȘI SIMPLU SĂ MEARGĂ-N SIBIU ȘI-N BAVARIA SĂ SE BUCURE DE „PENSIUCILE LA CARE A MUNCIT”! SUCCES -HERR HANTSI!

 27. Ora 11 dimineata. Iohannis se trezeste. Si zice : „Vai de mine, ce pofta de munca am in dimineata asta ! Ia sa beau o cafea, poate-mi trece !” …

 28. Raspunsul e simplu : bioxid (dioxid) de carbon ! (bine, coana Leana academiciana ar fi spus „codoi”)

 29. Nu e sas mutu,sașii nu- s așa perverși .E corcit cu jâzii.Tace,tace și clocește o minciună sfruntată pe post de adevăr suprem, iar pelistii cad toti cu fața la pământ în semn de aprobare.Sa trăiți domnu Werner Ștrulț Iohannes! Un jeg de om cum rar se naște pe la noi,bine că nu are si copii că ne pricopsea pe vecie.

 30. 10 ani a frecat MENTA acesta zdreanta de profesoras de la scoata nr. 2 din AGNITA ! S-A PLIMBAT CU BABA SCOFALCITA IN TOATA UMEA FARA NICI UN REZULTAT ! SCARBA ASTA CU ALTE JIGODII AU DONAT UN SISTEM BOTEZAT PATRIOT ALORA CARE AU PERECUTAT CEI PESTE 500.000 ROMANI ! CELE 2 JAVRE TRISE SI AJUNE ACOLO NU AU AVUT VOIE SA VORBEASCA CU ACESTIA DELOC !CINE A FACUT PARTE DIN ACEL csat ?NISTE TRADATORI IN FRUNTE CU ACELCIOLACU,CIUCA SI ALTE LEPRE ! SLUGARNICIA = PSD+PNL+USR+UDMR ! DOMINA PRIMII 2 JAVRE !

 31. Cel mai prost președinte din Istoria României. Sa văzut după primul mandat ca nu poate sau chiar a fost îndemnat de afară să nu facă ceva bun pentru România. A mai avut și două mandate. Uluitor. Noroc pentru cei care l-au votat mare Ghinion pentru el.

 32. La Jilava. Dragnea a lăsat un loc de muncă liber, la atelierul de reparații auto. ” Fizician ” fiind, să calculeze forța cu care trebuie strânse anumite șuruburi, forța de forfecare, și câte altele. Asta în cazul în care, cel mai probabil, nu poate, mai curând nu știre să manevreze vreun flex, cheie dinamometrică, etc. În niciun caz la Rahova, acolo condițiile sunt prea bune pentru puturosul național, îmbuibat, mofturos, pretențios, când este vorba despre banii altora. Cel mai bun „transfer” de la Vila Lac la Jilava. Motive sunt cu duiumul. Pe lângă distrugerea vieții politice din România, a relațiilor internaționale tradiționale ale României, avem de a face și cu pagube materiale de multe miliarde de dolari/euro, nu lei pricăjiți, câteva chiar în aceste zile.

 33. Mai, sa fie ! Si eu care credeam ca va apare un editorial pe marginea hotararii CSAT privind donarea catre Ucraina a sitemului Patriot.Desigur e o problema mai putin importanta decat problema NATO a lui Iohannis, iar pe de alta parte trebuie sa recunoastem ca…tacerea e de aur. Fratilor, sunt curios ce pozitie ( in afara de cea a mutului) vor lua „reputatii” jurnalisti de la diverse ziare.
  PS: Banuiesc ca e o postare decenta si va fi aprobata.

 34. Tot asa ati ras si de Codruta Kovesi si v-a dat peste nas tuturor miticilor cu postul de procuror sef la UE.

 35. Cât blestem pe biata țară,să te trezești timp de 10 ani cu acești trântor cu apucături de șatrap ,bine întreg PNL veste un cancer ,care a supt seva țării

 36. „treci la muncă!”

  Norocul nostru ca nu te-a ascultat. E singurul presedinte al Romaniei care a respectat Constitutia ! Defapt, voi l-ati votat de 2x … Nu v-ati prins din prima zi cand a plecat la Miami, in vacanta ? De 1 an ati sustinut cu publicitate prioritar unul care face un singur lucru in viata: poze cu mobilul. Va pricepeti rau …

 37. -Oare ce slujbă i s-o fi potrivind lui Klaus Iohannis? Unde să-l trimitem la muncă? La Rahova, sef de celula. Si pe Carmen, la Targsor, colega cu Udrea.

 38. Sa se duca oriunde,cat mai departe , dar sa nu reprezinte , implice sau sa vorbeasca in numele Romaniei.

 39. ..faceti un copy paste la toate comentariile astea si trimiteti-le pachet la Cotroceni pe adresa electronica sa se minuneze „nulitatea in absolut” ce presedinte iubit si stimat este….Poate neaoshul asta ardelean si-o mai inmuia atitudinea aia batoasa..desi putin probabil…

 40. ..treci la muncă?!, adică numa ce s-o muncit cu donația, ce să facă în fapt defapt?? (Trăilă inposibil de ânvins)

 41. Cum adica cum n-a facut mare branza? A facut tot ce a putut sa ne bage in razboi cu Rusia, a predat tara dictaturii ilegale si genocidale a OMS, a semanat permanent zazanie in sanul poporului actionand ca agent al diviziunii si controlului globalist, a consumat degeaba o caruta de bani din visteria tarii in folos personal.. sa mai insir?

 42. Un puturos cu orgolii marunte. Numai un lenes putea sa promoveze niste ………precum gemenii Muraru de la Iasi in posturi aflate sub controlul serviciilor de informatii. Motto-ul lui a fost si este: ” Nimeni, langa mine nu poate dovedi ca este mai frumos, inteligent, harnic si mai vizibil decat MINE (neaparat cu majuscule).”
  Prea multe vorbe despre….. nimeni in drum.

 43. prin decizia de ieri CSAT in frunte cu iohannis sunt tradatorii tarii si vinovati de INALTA TRADARE !! CITIT CU ATENTIE CONSTOITUTIA SI CODUL PENAL !!

 44. Ce imi place la romani: il voteaza cu doua maini pe unul si de a doua zi incep sa-l injure ca nu este ceausescul, ca nu face Trasfagarasanul. Cei mai nepriceputi la politica sunt gazetarii, ei o ard cu duamne ajuta ! Toti au lipsit (udau buretele) la lectia despre numerele complexe, unde partea reala nu se amesteca cu partea imaginara. Un PROFII inchipuit se mai lauda ca are acasa dovezi materiale ale existentei unei entitati imateriale, hahaha. Asta e platit sa-i invete pe altii.

 45. Trebuie sa ne pastram ratiunea intacta . Care putem . Johannis a fost varianta valabila pt. cetatenii romani cu toate tiglele pe casa , la oferta PSD-LUI , Viorica si Viorel ! Atita puteau ei atunci … ca si acum ! Johannis , a avut ceasul sau de glorie cind a iesit in Strada , in geaca rosie , in fruntea bucurestenilor , pt. a apara Justitia ! De atunci lucrurile au evoluat in jos si astazi Romania se zbate sa supravietuiasca , cu PSD IN FRUNTE ! Si PNL agatat de sujletul carutii ! Iar cei care le conduc , in frunte cu Johannis , disperati sa mai prinda o portie de cascaval ! Romania nu mai exista pt ei !

 46. „-Oare ce slujbă i s-o fi potrivind lui Klaus Iohannis? Unde să-l trimitem la muncă?”

  Nu a iesit la pensie?

 47. Câți dintre voi l ați votat? Chiar nu v ați dat seama acum 10 ani ce fel de individ este? Și mai lăsați raul cel mai mic, s a dovedit că a fost un rău mare și acum 20 de ani, și acum 15 ….

 48. Johannis ar trebuii judecat pt. faptul ca din tot juramantul lui depus atunci cind a fost numit presedintele Romaniei nu a facut nimic. Ultima fapta de tradare a fost donarea acestui Patriot Ukrainei pe moka ,cu toate ca pt. el Romania a platit americanilor foarte multi bani din buzunarele noastre .

 49. Frankfurter Allgemeine Zeitung publică, vineri, un text critic la adresa președintelui Klaus Iohannis după anunțul retragerii din cursa pentru șefia NATO.
  Într-un articol semnat de Von Michael Martens, publicația germană se întreabă ce vrea Iohannis în schimbul retragerii și evocă scenariile potrivit cărora președintele ar dori să ocupă un post important la nivelul UE.
  FAZ scrie despre Klaus Iohannis că ”este îndoielnic că Johannis ar fi chiar la înălțimea exigențelor unei funcții europene de top” și amintește că ”Iohannis nu acordă aproape niciun interviu, este considerat stângaci din punct de vedere retoric și se simte mai confortabil în discuții de culise, în spatele ușilor închise, decât pe o scenă deschisă”. Publicația germană concluzionează că ”Bruxelles-ul, cu publicul său european, este o altă mâncare de pește. Fostul profesor de fizică nu va putea acționa acolo așa cum este obișnuit la București”.

 50. Idee pentru re-reciclarea lui Iohanita.
  Inapoi la meditatii. Sa înfiinteze o companie, împreuna cu Ravasitoarea.
  „Meditatii la fizica si la engleza, cu optiunea „meditatii la PRESEDENTIE” su specializarea în „somnul la Presedentie”.!
  Sa faca si ei un ban cinsti. Plata numai în € sau U.S.$. CASH, de la mâna la mâna.

 51. VUVUZELELE UNUI WERNER SE ITESC CU COENTARII SPECIFICE UNUI SAS PUTUROS DE CEI 10 DE PLIMBARI PE CARE ZISA ADMINISTRATIE NU E MAI POATE ASCUNDE ! CA ORICE PRETINSA EXCURSIE A ASTUIA SINT NULE AU LAMURIT O TARA INTREAGA CARE DIN CHELUIELILE PE ARME RATACITE PRIN DESERTURI SI PLAITE CU PESTE 1 MILIARD DOLARI INCA DIN 2019 DE UN DROGAT CU ACCEPTUL UNUI SAS CARE A SPERAT CA VA FI LA ADAPOSTUL TICALOSIILOR PE CARE EL SI BABA DE LA SIGHII LE FAC SI CARE AU FOST DATE GRATIS UNOR PUTORI DE UCRAINIENI ASA CUM A VRUT SI A CERUT UN IDIOT CU PEMPERSI SI CARE DELIREAZA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.