Adrian Hladii s-a aruncat pe geam când i-a văzut pe anchetatori

Adrian Hladii, presupusul ucigaș al tinerei Dalia Duca, de 24 de ani, pe care a răpit-o și a fost găsită împușcată în cap, a fost prins în cursul zilei de sâmbătă, a declarat, pentru Agerpres, Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Update: Managerul Ambulanței Bihor, Gheorghe Pintea, a confirmat pentru Agerpres că Adrian Hladii s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe și că acesta a decedat.

„Criminalul e mort, acum îl duc la Medicina Legală. S-a aruncat de la balcon”, a declarat Gheorghe Pintea.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a confirmat evenimentul care a avut loc în jurul orei 19,00.

„Pot să vă spun că a fost prins într-o locație din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, pentru care poliția a avut mandat de percheziție, unde noi am fost și ieri și nu era. Azi am dorit să ne întoarcem, am fost în echipă împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunal, când a ajuns poliția cu procurorul la ușă, el a sărit pe geam, de la etajul patru. A fost transportat cu salvarea. Am înțeles că a decedat”, a spus Alina Dinu.

Update: În momentul în care anchetatorii au intrat în apartament, Adrian Hladii ar fi sărit pe geam, au declarat pentru News.ro surse judiciare. Acesta a fost ulterior dus la spital.

Update: Suspectul a murit, sâmbătă seară, la spital, din cauza rănilor grave suferite, anunţă News.ro.

Fata, identificată de presa locală ca fiind Dalia Duca, este fiica unui fost ofițer al Poliției Bihor, care a activat în anii ’90 la Serviciul judiciar. Ea a ieșit miercuri dimineață însoțită de actualul iubit la poarta casei, solicitată de fostul ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce Adrian Hladii a tras câteva gloanțe asupra lui, bărbatul a fost rănit, iar fata, sub amenințarea armei, a fost forțată să urce în autoturismul în care a fost mai apoi găsită decedată.

Despre (R.C.) Articolele 3801
Author