Adrian Mititelu: Poate mă credeți nebun, dar s-au luat sume mult mai mari

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu,  a lansat o serie de acuzații, la Antena 3 CNN, cu privire la modul în care DNA i-a gestionat plângerile în trecut si a oferit detalii despre cum se derulau procesele odată cer ar fi intrat pe fir reţeaua generalilor SRI.

„Interesele lor sunt foarte clare. Au controlat acest sistem de justiție din România. La început, au fost bârfe, au fost zvonuri, foarte puțini oameni au crezut. Numai cei care au avut de-a face cu acest sistem opresiv pot să știe cu adevărat ce înseamnă să lupţi cu astfel de indivizi în care nu mai contează legile.

Mie mi s-a furat un club de fotbal. Inițial în instanță, până când au intrat ei pe fir, am avut câștig de cauză. În momentul când ei au intrat și au preluat controlul acestor dosare, legea a fost călcată în picioare și cele mai elementare drepturi au fost încălcate.

Eu am fost şapte ani, aproape zi de zi la DNA cu fel și fel de denunțuri, cu fel și fel de anchete, am dat declarații, am asistat la discuții din partea unor oameni care au avut chiar funcții importante în DNA și inițial lucrurile curgeau în favoarea mea.

Adică erau speranțe că mi se va face dreptare. Prima oară acest sistem, să știți că l-a folosit regimul trecut, chiar Elena Udrea a folosit foarte mult acest sistem.

Vă dau un exemplu, la Tribunalul București am câștigat. Sandu Dragomir, FRF și LPF au fost condamnați, iar apoi în apel achitați, fapta nu există, iar latura civilă lăsată nesoluționată.

Adrian Mititelu, despre procesele pe care le are: „Instanța civilă m-a trimis în Elveția”

Și mă duc cu latura civilă în instanța civilă, așa cum mi-a dictat Curtea de Apel și spune instanța civilă că nu e de competența instanței naționale și să mă duc în Elveția.

Deci, după 7 ani de când am fost dezafiliat, nu mai făceam fotbal, nu mai aveam nicio legătură cu fotbalul, mi se spune că România nu poate să mă judece să mă ducă în Elveția.

Între timp, Federația Română plătește în jur de 10-12 milioane de euro comisioane către casa de avocatură Țuca Zbârcea și către acest Trailă, sa să câștige procesul. Poate mă credeți nebun, dar s-au luat sume mult mai mari. 

În 2013, Țuca Zbârcea a primit 5 milioane de euro numai pentru un proces. Şi Trăilă a luat cred mai mult, dar au luat şi alţii. Vă dați seama, ei au plecat de la o sentință de 250 de milioane de euro pe care a trebuit să o înlăture (…)

Sunt dovezi, dar cel mai important e să existe bunăvoință la DNA, pentru că eu unul am fost la DNA, ani de-a rândul. Şi doamna zeița justiției (nr. Laura Codruţa Kovesi) era altceva și acolo”, a spus patronul FCU Craiova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

4 Comentarii

  1. Nu știu cum se face că toți „oamenii de afaceri”( hoți) acum au sărit la gâtul lui Coldea? Au mirosit ceva sânge? Pana acum de ce nu au vorbit? Ce jigodii! Până și Gică Popescu a sărit la gâtul lui Coldea in loc sa sară ja gâtul cu clanului Becali!

  2. Asta e Caracatița de masoni și se🌈ici prin care Li🌈icul DemonRat Belicos trage la edec Colonia Marginală Eșuată !
    Spre răZboi, măR🤮g…

  3. … același comportament și aceeași ”justiție” sau ”parteneriat” a funcționat și în provincie, în județele patriei, unde un ”Coldea mai mic” a împărțit legea după bunul plac nenorocind destine familii, încredere în justiție, tot au distrus. Au făcut și încă fac ce vor într-un dispreț inimaginabil pentru tot ce este normal. Oamenii ăștia ar trebui băgați ani de zile la pușcărie, toți, SRI-iști, procurori, judecători, avocați și poliști … și-au făcut mendrele peste tot …

  4. @ O fotografie de pe vremea când și Mititelu era gras, actual doar Mititelu al lu’ Mititelu mai este gras, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.