La DNA. Mititelu, denunț în cazul rețelei Coldea

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost luni la DNA pentru a depune un denunț împotriva Grupării Coldea. Mititelu susține că s-au încasat sume de ordinul milioanelor de euro pentru a se cumpăra sentințe.

Prezența lui Adrian Mititelu la sediul DNA este legată de celebrul dosar de dezafiliere al Universității Craiova, acțiune întreprinsă pe vremea fostului președinte FRF, Mircea Sandu. Mititelu, după căderea lui Mircea Sandu și instalarea lui Răzvan Burleanu cu ajutorul SRI, a făcut o solicitare de despăgubire din partea FRF pentru prejudiciul adus clubului său pe toate planurile în valoare de nu mai puțin de 284 milioane de euro.

Doru Trăilă, membru în Comisia de Recurs din cadrul FRF, a reprezentat Federația în celebrul proces în care finanțatorul FCU Craiova a solicitat să fie despăgubit cu peste 200 de milioane de euro, pentru dezafilierea fostului club al Craiovei, decisă în 2011.

Procesul a fost câștigat de FRF.

Înainte de a intra la audieri, Adrian Mititelu a declarat:

„Nu știu dacă Coldea a fost implicat (n.r. – în condamnarea sa), dar pot să vă spun că Trăilă a fost 100% implicat! Mi s-a furat echipa și nu am primit nicio despăgubire, nimic. Mi-au fost blocate afacerile 10 ani și apoi m-au băgat și la închisoare, pentru că făceam prea multe plângeri pe aici“

„Am fost victima acestor abuzuri și am depus acte că acest mod a funcționat și în cazul meu, Trăilă a cumpărat sentința, mi-a furat clubul de fotbal, m-au băgat la închisoare, el cu această mafie din justiție au plătit FRF pentru a cumpăra sentințe, 10 mil. de euro pentru a câștiga sentințele în apel. Mi s-a furat clubul, eu am făcut închisoare, am fost la DNA ani la rând, m-au pus să fac flagrant lui Rotaru și DNA nu a mai venit. Cine era la conducere? Kovesi, zeița care făcea justiție pentru cine voia dânsa. I-am deranjat și mi-au dat condamnare, deși m-au amenințat înainte că dacă nu mă potolesc mă bagă la pușcărie. S-au ținut de cuvânt. Ăsta e DNA al lui Kovesi, mi-a zis un procuror că n-am nicio șansă, că mafia e prea mare. Și am depus documente care arată că au fost cumpărate”

(…)
„Păi Gică Popescu, mi-a zis Burleanu cu două luni înainte de a fi dată pronunțarea lui Gică, el mi-a zis că Popescu va fi condamnat cu executare, deși plătise prejudiciul și se aștepta la suspendare. Burleanu știa că va fi condamnat cu
executare. Statul Paralel controlează Federația, au pus mâna pe ea!”.

 

 

Gigi Becali: Coldea l-a trimis pe Gică Popescu la pușcărie!

În 28 mai, după ce a aflat că Instanța a decis control judiciar pentru avocatul Doru Trăilă, Adrian Mititelu a scris pe FB:
„TIC/TAC! Momentul adevărului a sosit! O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA procesul în Apel! Divinitatea, forța binelui, răzbate într-un final!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Este halucinant. Nu imi vine sa cred ca ne-au fost furate si acesti 34 de ani. F. de mama lor de inculti, cu fata de oligofreni si cu frunte de 1 cm latime.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.