Agitaţie mare la biserica unde se cunună EBA: „Patriarhul Daniel i-a pus pe oameni la muncă!”

Patriarhul României s-a implicat în organizarea nunţii Elenei Băsescu, potrivit unei angajate a Bisericii Sfântul Spiridon Nou, intervievată de reporterii România TV. Acesta ar fi dat ordin să se cureţe marmura, să se spele covoarele şi să se schimbe mobilierul la biserica unde va avea loc sâmbătă nunta Elenei Băsescu.

„Poliţia vine aici de o săptămână şi tot filmează cine intră, cine iese. Vin în fiecare zi, de o săptămână. Studiază, se uită, măsoară. Vin în văzul tuturor. Ei nu se ascund. E normal. Vine preşedintele. Nu? E preşedintele ţării! Iubit, neiubit, este preşedintele! Părintele face o cheltuială foarte mare. I-a pus pe oameni la muncă: spălat, frecat marmura, spălat covoare, adus meseriaşi, schimbat scaunele. Preafericitul a cerut să se facă!”, a declarat angajata de la lumânări pentru televiziunea citată, care a realizat un material cu camera ascunsă.

Preotul care îi va cununa pe EBA şi pe Sida nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii de la România TV, părând foarte speriat:

„Nu se poate. Nimic! Nu vă spun nimic! Dacă aveţi invitaţie, veniţi, dacă n-aveţi invitaţie, nu veniţi. În Casa Domnului se vine fără invitaţie!”, a spus preotul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.