Alarmă! Alarmă! Alarmă!

Am început să înțeleg de ce președintele României n-a redactat și n-a inițiat nici un proiect de țară. Nu știe și nu poate. Și nu-i pasă!
Am început să înțeleg de ce proiectul său cu ”România educată” s-a făcut praf cu Monica Anisie. Nu-i pasă de cei tineri și nu poate concepe unul.

Profesor mediocru, dintre cei care mor de plictiseală pe la jumătatea orei, inspector picotitor pe scaunul șefului de la învățămîntul județului Sibiu, el n-a făcut niciodată o mare brînză. Nici jumătate din ordinele și indicațiile primite de la București nu au prins rădăcini în orașul carantinat.
Am început să înțeleg ce înseamnă proiectul ”România normală”. Este doar o uriașă păcăleală transformată în program politic.

Este normală cea care există de la sine și pentru care nu trebuie să facă miști un deget.
Este normal să avem drumuri proaste!
Este normal ca resursele țării să fie luate pe mai nimic!
Este normal să livrăm ingineri, programatori și medici mai ales țărilor dezvoltate care nu au suficienți.
Este normal să ți se rupă în paișpe de Constituția României!
Este normal să livrăm zeci și sute de mii de culegători de căpșuni, portocale și asparagus.
Este normal să blochezi de unul singur o reședință prezidențială care papă din buget sute de mii de euro pe lună și apoi să faci naveta pînă la Sibiu, blocînd săptămînal traficul, polițiștii și un grup mare de ofițeri.
Este normal să se contrazică atunci cînd are chef și să nu-i pese atunci cînd își dă cu stîngul în dreptul.
Este normal că s-a opintit să trîntească proiectul de lege cu aniversarea Tratatului de la Trianon. De ce să aibă și românii încă o dată istorică de sărbătorit?
Este normal să minimalizeze tot ce înseamnă patriotism și țară pentru că el mai are una de rezervă.
Am început să înțeleg de ce muncește din greu la demolarea oricărei opoziții politice. N-are chef de stat de vorbă cu cei care au alte păreri. Mai bine îi distruge decît să își argumenteze deciziile.

Am început să înțeleg de ce face conferințe de presă din ce în ce mai des, fără să aibă nimic de spus. Îl cuprinde și pe el sindromul singurătății dictatorului din romanele scriitorilor sud-americani.
Am început să înțeleg de ce criticile la adresa opoziției sunt și ele schematice. Sunt împrumutate din limbajul altor încrîncenați din istoria Europei.
Am început să înțeleg de ce tot acest ”Mircea, fă-te că lucrezi!”. Simte și el nevoia de a fi văzut, iubit, admirat și acceptat. Este președintele României. El crede că funcția îi dă dreptul să fie singurul cetățean român care gîndește și vorbește singur.

Cînd se teme de o idee sau de o decizie pune repede pe ”recomandarea experților”. Experții i-au recomandat să minimalizeze Covid 19. Experții i-au recomandat să nu amîne alegerile parlamentare! Toate expertizele arată că ar putea să scape castana!

Omul vrea puterea la modul grosier, la grămadă. Să facă un gest și mașinăriile statului să se învîrtă. Adică să execute, chiar dacă din roțile unui asemenea mecanism nu rezultă decît o altă mașinărie.
Am început să înțeleg ce vrea el, nu papițoii de liberali. A spus-o chiar Ben Oni Ardelean mai zilele trecute la o emisiune. Ei visează (și lucrează în bandă) la o majoritate parlamentară confortabilă. Pe fond, care să le permită orice aiureală, dar mai ales modificarea Constituției României! Imaginați-vă singuri de ce!

Cum va arăta țara noastră după modificarea Constituției? Ca după aplicarea proiectului de țară conceput de Klaus Iohannis, ca după punerea în practică a proiectului ”România educată”, ca după temerile de azi din ”România normală”, ca după combaterea cu succes a Pandemiei, operațiune condusă de guvernul meu și la ”recomandarea experților” (cum se numesc mai nou ideile fără cap și coadă din mintea președintelui!).
Le vreți? Chemați prietenii la vot și puneți ștampila pe PNL !

Vă temeți de ”România normală” a lui Klaus Iohannis pe care o trăiți deja de șase ani? Nu mai aveți timp! Ați tocat trei anotimpuri (primăvară, vară și toamnă 2020) cu scenarii și presupuneri. Singura soluție este să o luați din om în om, din vecin în vecin, din rudenie în rubedenie, din coleg în coleg și să puneți de o mobilizare la vot. Numai așa pueți să vă apărați viața, familia și tot ce aveți.
Dacă ”România normală” continuă, țara noastră este într-un mare pericol!

Aceasta‎ este părerea mea, azi, 22 noiembrie 2020, într-un moment în care mă tem că în 6 decembrie iarăși vă veți vota nenorocirea!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 46

125 de Comentarii

 1. Rasu-plansu: acum se plictiseste si mai mult, ca nu se mai duce la Sibiu, deoarece e in carantina

 2. Vreti solutia? Vizionati filmul ” Anthropoid „. Numai asa se poate scapa de un Editat nemilos. Restul e gargara.

 3. Este normal sa angajezi un miliard si jumatate de dolari pentru armament american, platindu-l pe Joe si Dick si Moe cind tara ta geme de saracie si copii nefericiti in mediul rural, din cauza proastei guvernari care accepta toalete in curte si parinti plecati la munca in strainatate pe termen nelimitat, atunci cind nu zac beti pe datorie prin santurile drumurilor neasfaltate.
  Este normal sa ai parintii in Germania in timp ce esti acreditat cu cel mai inalt nivel ORNISS, sa faci naveta la sotie pe banii statului, cu alaiul SPP, care o aduce si pe doamna la procuratura din Bucuresti noaptea, pe furis, sa ai 6 case pe care le declari facute din meditatii fara sa fi platit taxe pe venit, sa fi participat „ca sofer” la exportul de copii ai Romaniei, sa fi semnat cu PSD-ul actele care ti-au permis ascensiunea doar pentru a cere exterminarea „ciumei rosii”, in cel mai pur spirit fascist, sa sfidezi pe oricine nu e de acord cu tine, behaind in ungureste crezind ca esti spiritual, toate astea si multe altele de egala jegozenie in timp ce apari ca pendulul pe ecranele televizoarelor si te declari presedintele tuturor romanilor.
  Este normal sa ti se spuna, tie si pupincuristilor tai, hai sictir! Ca in romana neaosa se lasa cu vorbe mai grele, anatomice si cu rude gradul I.

 4. Ce păcat ca nu apar niste „fluieratori”, sa aflam si noi ce vara in proiectul de Constitutie.Daca asta e tzelu.
  Federalizare?
  Interzicerea avortului?
  Legalizarea importului de migranti, in scopul recolonizarii?
  Disparitia Parkamentului ca organ legislativ?
  „Reforma” CCR?
  Introducerea tribunalelor pophorului?

  Mai bine monarhie cu Msrgaretta regina, decât cotetz liberarl cu presedinte autocrat.
  Romănia pare blestemata.

 5. Vom face, vom drege, v-am analiza, vom aduce, vom contracta, vom, vom, vom. Asta auzim de 6 ani. Votați votați …

 6. 66% trăim normal, suntem educați, pentru că știm ce este lucrul bine făcut. Haideți și voi cu noi.

 7. Ce ar face un presedinte adevarat nerumegator.
  Ar vedea ca populatia bolnava si batranii peste 60 ani sunt vulnerabili la covid.
  Ar propune o directiva ca aceste persoane sa primeasca un ajutor anti covid in medicamente ca vitamine aspirina si cate 5 kg de fructe gratuit pe saptamana.
  Si restul la munca.

 8. Dacă mai stă ‘guvernul meu’ încă 4 ani chiar e de plecat afară la prima ocazie.

  Scăpat cât mai repede de oaia Turcan, sticlă Mandolină, Rareș Bogdan și de tot felul de patrupede rumegătoare liberale. Atâta viclenie e în toți ăștia de dreaptă, cum iși zic ei.

 9. Corect !…. Un presedinte care dispretuieste si invrajbeste natiunea cu fiecare luarede pozitie ! Dovedit penal si profund antinational ! Cel mai mare pericol pentru Romania ! Servit de PNL care, infestat de basisti, a abandonat doctrina nationala bratienista. Impreuna, folosindu-se de contextul pandemiei COVID 19, pregatesc instaurarea unei forme de dictatura originala.

 10. Oribilis in oribili!Culmea este ca mai stim oameni care nu au putut concepe copii,altfel barbati si femei absolut onorabili,deficienta asta nu e o pata pe CV!

 11. Este normal că s-a opintit să trîntească proiectul de lege cu aniversarea Tratatului de la Trianon. De ce să aibă și românii încă o dată istorică de sărbătorit?

  Am eu un raspuns care ar trebui sa fie evident pentru orice om de bun-simt, mai ales venit din Ardeal. Pentru ca atunci cand traiesti in aceeasi casa, nu se cade sa sarbatoresti evenimentul (divortul) care l-a lasat pe colegul de casa fara parinti. De aia, dle Nistorescu, sarbatorirea oficiala a Trianonului in Romania este un pacat fata de cetatenii romani de etnie maghiara. Clar?

 12. Iohannis-PNL a eșuat în gestionarea pandemiei și a crizei economice, dovadă fiind nivelul de încredere scăzut în președinte, cu PNL cu tot.

  Guvernul IOHANNIS-PNL a devalizat România și a lovit multe categorii sociale, ce TREBUIE să meargă MASIV la vot pentru a vota ORICE alt partid, dar NU Guvernul Iohannis-PNL:

  Săracii marginalizați ai țării, lăsați fără măștile gratuite promise,

  Pensionarii furați la pensie de Guvernul Iohannis-Orban,

  Părinții copiilor a căror alocație nu a fost mărită și a celor lăsați fără tablete de Guvernul Iohannis-PNL,

  Părinții și bunicii copiilor ce adorm flămânzi, orfani de Tatăl-Președintele-Iohannis-PNL,

  Șomerii și familiile lor, lăsate fără mijloace de trai de Guvernul Iohannis-PNL,

  Micii producători, scoși din piețe de Guvernul Iohannis-PNL în favoarea marilor retaileri,

  Bolnavii de diabet, tiroidă și cancer, cei cu alte afecțiuni cărora Guvernul Iohannis-PNL le refuză medicația și asistența medicală,

  Profesorii abuzați salarial de Guvernul Iohannis-Orban,

  Medicii, asistentele, ambulanțierii, medicii de familie, trimiși la luptă fără minimă protecție de Guvernul Iohannis-PNL,

  Bugetarii cărora li se promite tăierea veniturilor,

  Nu în ultimul rând,

  Credincioșii României, ortodocși, catolici sau ai altor culte, sunt datori a vota împotriva GUVERNULUI NECREDINCIOS și ANTINAȚIONAL Iohannis-PNL.

  Vă îndemn la BOICOT GENERAL al PNL la alegerile din 6 decembrie, pentru a pune punct Experimentului-România!

  Eliberați România de PIROMANII trădători de neam, boicotând PNL la votul din 6 decembrie!

  Absența la vot este un act de lașitate asumată!
  Dacă simțiți românește,
  Dacă IOHANNIS A VRUT ALEGERI,
  VOT SĂ PRIMEASCĂ!
  Nu poate Iohannis-PNL fura, cât pot românii VOTA!
  Aveți încredere, putem întoarce roata!
  Nu votați PNL!

 13. Klausica e la fel ca un eunuc aflat la bordel ,pofteste dar nu poate.

 14. Domnule Nistorescu, gândurile dvs. coincid cu ale mele și cu ale multor români, sunt convins, nota 10 pentru articol.
  (O singură precizare fac, pentru a nu se repeta o greseală împământenită pe nedrept: actorul și regizorul Ion Caramitru – e important de precizat vocația sa de regizor – a spus în zilele Revolutiei: „Mircea, ARATĂ că lucrezi!”
  și nu „fă-te că lucrezi”. Este o diferență, pentru că domnia-sa, în acele momente de maximă tensiune (și nu cred că-l poate acuza cineva pe Ion Caramitru că facea parte din nu știu ce scenariu rusesc; el așa a considerat că trebuie făcut) încerca să fie convingător și să transmită românilor încrederea că un grup de inițiativă chiar face un prim program de criză. Ageamiii sau rău-voitorii pot perpetua deliberat această greașeală de memorie și interpretare dar Dvs., ca jurnalist cu staif, trebuie să corectați asta când aveți ocazia. Vă mulțumesc.
  (Chiar dacă nu totdeauna am fost un fan al deciziilor/opțiunilor politice ale D-lui Caramitru (despre ale fiului Andrei nici nu am ce vorbi) sau ale d-lui Rebengiuc de exemplu sau al altor artiști valoroși,eu nu amestec lucrurile. Ion Caramitru este un mare actor român, Victor Rebengiuc – ce să mai vorbim? – iar eu socot că trebuie să evaluăm oamenii prin prisma realizărilor în profesie și nu ca subiect politic).

 15. MAESTRE,MAESTRE..
  NU MAI SCRIETI DE MORTII IN AREAL,SAU IREAL.DOMNUL NIMENI,MAI AXACT TOVARASUL NIMENEA,NU MERITA ATATA BAGARE IN ZEAMA.
  ROG,LASATI-L IN PLATA SATANEI SA SE ZBENGUIASCA CU COVRIGUL,CU TENISUL,CU SEDINTELE DIN 3 COCENI.
  IN PEREOADA LUI DE FURAT CASE SI COPII,CIUPEA PE APROZAREASCA DIN COLT CU DESTELE USCATE BAGATE SUB FUSTA ARDILINEASCA.
  COPILUL IMATUR IN FIZIOTERAPIA CLABUCULUI DE SAPUN CHEIA,NU POATE MAI MULT.ARE O MARE SCURGERE DE CONTINENTA UMEDA,LA
  MECLA PATRATA,CU COLT SUB TAMPLA.
  CA RUMANIDACI,NE ESTE MILA DE ANIMALUL NEPOLITIC-OS CU PSD-UL SOCIALIST.SI IEL ESTE UN PRODUS SOCIALIST.A PRIMIT MOCA
  TOT.A PRIMIT JURAMANTUL DE SOIM,PIONER,UTECIST SI COMUNIST.AVEA CARNETUL SERIA.OHAIA.NR.4.666.666, CU AUTOGRAFUL
  OLTEANULI TARAN-CIZMAR CU 4 CLASE.STIU,CA ARE INCA POZA LUI IN BULETINUL GHERMAN.ARE DUBLA CRETINIE.
  SE LAUDA LA STRAINI CA A STUDIAT IN RUMANIA SOCIALISTA,PEREOADA 1950-199=40 ANI SOCIALISM LIBERAL SI CAPITALIST.
  OHANE,OHANE,OHA LA GRAJD.LASA-NE IN PACE PURADEL.FUGI,CERE AZIL POLITIC,EMIGREAZA LA TACTU SI MATA,CARE AU ZANGE ALA
  BASTRU DE GOTI SLBATICI,CA A LU ALA NEBUNUL CRIMINAL GHILTER,SAU GHITLER.L-A LUAT DRACUL SUB STEAGUL RUSESC.

  MAESTRE ARDELENE DIN BONTIDA,NU MAI SCRIETI DECAT ATAT..EPITAFUL DE LA 6 DECEMVRIE.MILA SI POMANA PENTRU UN BIET DULAP FARA USI SI ATAJERE DIN HARTIE CREPONATA IN SUL

 16. Dle Nistorescu! PNL si dl Johannis au fost pt mine si cei care lucreaza la „privat” dezamagirea totala! Cireasa de pe tort e RARES BOGDAN! Am scormonit in CV-urile Geniilor de la PNL! Socul vietii mele! Ca si cum profesorul Ioan Lascar de la spitalul Floreasca ar intra prin sectionarea cu bisturiul intr-o tumoare canceroasa!!! Dl Ludovic Orban e subinginer cu fff putini ani in campul muncii,e de profesie „atarnator”, Alina Gorghiu posesoare de „Buncar atomic” in Baneasa,e absolventa de Drept la Hyperion si Cantemir, e total, total exclusa din evidentele Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cu 10 candidati pe loc. Beni Ardelean cu un amarat seminar de Teologie Baptista, e lupul moralist la toate televiziunile posibile,e membru de onoare la comitetul legislativ, religios si la alte comitete si comiții..In ochii PENELEULUI ai lui Rares Bigdan si ai dlui presedinte Johannis angajatii de la stat sunt indispensabili Romaniei ca oxigenul pe Terra, ca Uraniul, Plutoniul in bombele atomice necesare obtinerii paritatii nucleare.. Doamne, Doamne!!! Cand am votat PNL, Rares Bogdan si pe dl Johannis parca am fost in Duminica Orbului…La privati este jale, mare jale!!! Am colaboratori care si-au inchis afacerea, unii si-au redus activitatea cu procente intre 20-80%… Va voi arata la anul fisele fiscale! Nu mai vreau sa abuzez de invective la adresa celor de la „butoane”! Solutia este fff simpla. Votul stimati domni! Toti, absolut toti colaboratorii mei nu mai voteaza PNL! Vor avea socul vietii lor.Dle Rares Bogdan prin „hotia logoreica” administrata alegatorilor de BUNA CREDINTA, undeva in camp !cuantic, divin, clepsidra cu nisip a vietii matale s-a intors! Ai ales sa vii victima sigura unde va fi SCRASNIREA DINTILOR,!!! Si nisipul curge, curge….Ia !vezi! Hanibal Dumitrascu si Vasile Gherasim sunt bine? Indoim-aș! Intreaba-l pe clovnul de Beni Ardelean! Sunteti doi decrepiti….

 17. Da nene,e parerea dtale,asa e.
  Sa fii sanatos,dar cred ca esti minoritar,necredibil,din tagma lui Coroiu,4 ani de scris in afara relitatii,etc.

 18. Romania va avea si a patra generatie de sacrificiu. Daca vrea Romania ( subiect abstract, nedefinibil) o schimbare de fond , atunci trebuie pregatita o revolutie adevarata in educatia copiilor. Trebuiesc schimbata radical curricula scolara astfel incat scoala sa devina partener activ al noilor generatii indepartand din mentalitatea diriguitorilor analfabeti din Ministerul Educatiei conceptul care pune bariere intre scoala si elevi. Masa critica a analfabetilor functionali care macina Romania este de mult depasita iar in Romania cei pomeniti mai sus fac politici in educatie si nu numai.
  Pedagogii de meserie ar trebui sa urmareasca politicile in domeniul educatiei din tarile cu adevarat avansate precum:
  Japonia, Korea , China, Germania pentru a intelege cum anume obiectul muncii (copiii) sunt in fapt solutia unui viitor mai bun.

 19. Puțin câte puțin spre … putin, pentru că, nimeni nu acționează puțin !

 20. Sa inteleg ca Iohannis a vandut resursele tarii,din cauza lui avem(sau nu avem)drumuri proaste,Iohannis este de vina ca pleaca romanii din tara.Domnule Nistorescu ati facut lumina.Toate hotiile din tara asta,jafurile si minciunile le punem in contul lui Iohannis.Dam NUP la toate dosarele de coruptie si „bagam” totul pe chiriasul de la Cotroceni.Am rezlovat-o si pe asta.Apropo domnule Nistoresvu, cand v-ati inscris in PSD?Asta este secretul lui Polichinelle.

 21. „O nulitate ridicată la putere tot nulitate rămâne”.

 22. Citesc de multe zile comentariile cititorilor … cativa dintre ei recomanda absenta la vot, ca o santiune pentru Prompterist si Guwernerul Lucovid Organ (a fost de exceptie greseala de pe burtiera unei televiziuni din ziua investirii lui Organ in Parlament). Nimic mai gresit, TREBUIE SA IESIM LA VOT in numar cat mai mare si sa nu ii dam majoritate in Parlament ca sa aiba Guvernul sau. Altfel, un patru ani nu mai exista Romania! Asa ca, hai la vot impotriva Peneleprelor galbene!

 23. Baiu, dle. Nistorescu este ca alternativa e „opozitia mea”. Ciolacu. Grindeanu. Tudose.

 24. Domnule Nistorescu dacă votul se face AFARĂ în curtea școlii mergem la vot! S-a dispus ca slujbele religioase să se facă în afara biserici,
  DE CE NU SE POATE ORGANIZA VOTAREA AFARĂ???
  Toată primăvara și vara a fost un cort în curtea biserici din acela simplu neînchis pe ce 4 laturi. Acolo au fost două mese unde s-au vândut lumânări, prescură, acolo s-au scris pomelice, acolo a stat dezinfectantul. Mai este vreme să se organizeze Secțiile de votare în asemenea corturi deschise. Margi la geamul școlii te legitimezi, capeți buletinele de vot și ștampila, mergi un cort deschis având 3 cabine fărâ perdea. Urna tot afară sub un alt cort. Tot traseul sub corturi numai acoperiș. Tot spațiul delimitat cu gard demontabil sau panglică colorată. Vi se pare imposibil? Nu intrat pe coridoarele școlii , nu sală de clasă cu 10 mese, vizavi cabine și supravegetori. Camere TV ale SRI se pot monta și afară și numărătoarea e tot la STS,

 25. Trebuie sa intelegeti un singur lucru…e un IMB..IL RETARDAT!!..ce este asa greu de priceput?

 26. inca odata iohannis e un pion jalonic, un actor mediocru ca toti libweralii care asculta de stapinii lor globalisti. guwernul e o gasca de lingai pupincuristi ai globalistilor de la care primesc romanii mere otravite.

 27. Sa il compari cu Heydrich e totusi cam mult, oricat ar fi de antipatic.

  E doar un om de vitrina, e usor de manipulat. De ce credeti ca Dragnea a fost condamnat la o zi dupa pierderea alegerilor?

  Pentru ca s-a gandit totusi sa candideze la prezidentiale, si ar fi fost un contracandidat mult prea puternic pentru Johannis. (Nu sunt simpatizant si nici n-am votat vreodata PSD).

 28. …autorule se vede de departe faptul ca si acum multumesti comunistilor ca te-au scos de la coasa prin venirea lor la putere si uciderea adevaratei intelectualitati astfel ai ajuns lacatus si mai apoi tu cu origini sanatoase te-au primit si la scoli inalte….nu ti-e rusine sa concepi asemenea articole ?

 29. Mă duc la vot. La ora 6:50 sunt în fața secției de votare și voi vota orice altceva în afara PNL. Cred că o să fie PSD, că altă formațiune cât de cât normală la cap, cu șanse să treacă pragul electoral, nu prea văd. Mă gândesc la PSD nu pentru că mi-aș face vreo iluzie și cu trădătorii ăștia, dar măcar să-i fac în ciudă neamțului opărit!

 30. Maestre, ai perfecta dreptate! Si eu sunt de parere ca „Dacă ”România normală” continuă, țara noastră este într-un mare pericol!” cu acest profesoras de tara mediocru care nu are niciun sentiment pentru Romania si poporul roman, care este minat doar de ambitiile sale personale, care este avid de putere! Privirea lui emana doar o ura viscerala impotriva a tot ce e romanesc! Si eu am mare teama ca romanul se va lasa pacalit si „că în 6 decembrie isi va vota iarasi nenorocirea!” Si daca teama se transforma in realitate, ne asteapta ani grei de dictatura!

 31. Domnule Nistorescu, aveți dreptate în tot ceea ce ați spus. Cu acordul dumneavoastră, îmi permit o mică corecție :
  „ALARMĂĂĂĂĂĂ!!!!! ALARMĂĂĂĂĂ!!!!!! ALARMĂĂĂĂĂĂ!!!!!!
  ȚARA NOASTRĂ A FOST CONFISCATĂĂĂĂ!!!!!

 32. Alarmă! Alarmă! Alarmă!la CFR,
  Sirena iar ne cheama la CFR,

 33. Chiar a predat fizică? Atitudine pro-vaccinare pe care o tot afișează este foarte departe de cea a unui intelectual.

 34. Ce trist! Să votăm „nenorocirea” de fiecare dată! Cu o rază de soare CDR, alt eșec.

 35. Da,este normal !!Pentru ca de un astfel de incompetent are nevoie SISTEMUL !!

 36. Ce INGADUITOR este autorul articolului! N-a vazut ca johanis nu numai ca nu face el nimic, dar BLOCHEAZA tot ce fac altii, in folosul Romaniei. Nu numai ca nu face el nimic, dar A IMPARTIT POPULATIA in unii care TREBUIE AMENDATI si altii care NU TREBUIE AMENDATI, probabil astia fiind ei care-i dau lui shpaga. Nu numai ca nu face nimic dar A PORNIT UN RAZBOI CIVIL, SI INCERCA IN ORICE IMPREJURARE SA TRAGA CAT MAI MULTI OAMENI LA RAZBOI. Nu a existat zi in care johanis sa nu CALCE CU CIZMELE BURGER PE CONSTITUTIA ROMANIEI.
  Ce INGADUITOR este autorul articolului, cu johanis! Pentru ceea ce face johanis TREBUIA ARESTAT DE MULTA VREME si probabil ar fi fost arestat DACA PNL-ul provenit din PDL-ul provenit din PD-ul provenit din FSN, impreuna cu PSD-ul provenit din FSN nu ar fi facut scut in jurul lui.

 37. Doina Oltului, dacă auzi orice sirenă sau alarmă, găsește o cabină de tir cu șofer turc, în parcarea aia unde ai fost alocată de Peștele Rammstain: trece Președintele Iohannis! Trece ca vântul, dar tot ai vreme de o prestație scurtă și zemoasă. Și schimbă dracului blugii ăia rupți în genunchi, vezi că iar îți curge fardul și, în general, ai fată grijă de prunci, nu-i minți că ești la muncă în Italia, când tu împarți favoruri pă bani pe Drumul Președintelui!
  În nomenclatorul de meserii liberale va fi introdusă ocupația de nișă ”Doina Oltului-Femeie Publică”, ce va înlocui toaletele publice din parcări, la fel de mizerabile.

 38. Cel mai mare si mai bun presedinte pe care l-au avut pana azi Romania,ramane acest Iohannis,modest profesor de liceu,fara titluri sforaitoare,doctorate copy-paste sau carti filozofale ..ca PNL este,in oglinda,PSD ,este o alta poveste,e materialul clientului…Asta e Romania,cine are pretentii,sa emigreze!
  Degeaba auzim acum,ca pământeani,muzica sirenelor,nu conving!

 39. Omule negru, după alegeri îți vei schimba numele în OMUL ÎN DOLIU, ”bocitoare autorizată”la catafalcul Guvernului Iohannis-PNL.
  În Duminica Alegerilor vei auzi toată ziua clopote ce bat în dungă la moartea PNL!

 40. Abia astept 6 decembrie. Este singura modalitate de a scapa pentru totdeauna de coruptie. Esenta democratiei este reprezentata de alegerile libere. Actualul parlament este toxic, plin de pesedisti tariceni si alte specii pe cale de disparitie. Alegerile parlamentare sunt esentiale, sunt prioritatea zero a poporului Roman. Daca au ajuns vedetele videochat-ului autohton sa-l huiduie pe Orban,va dati seama ca vor urma filme XXL cu subiecte si caracter politic..
  In locul lui Orban as mari-o,e necesara si sunt atatea posibilitati in lumea asta mui larga

 41. Dle Nistorescu! Ati vazut ce „studii” are Prisca, invitatul permanent al profesorului Voiculescu? A terminat doispe clase si a facut bineinteles ” facultatea de drept” la invatamant la distanta la Universitatea de Vest Vasile Goldis ( un fel de Veceul Garii de Nord!). Pai Viorica Dancila pe langa Prisca, Gorghiu,Ben Ardelean, este ca profesorul doctor Ioan Lascar de la spitalul Floreasca pe langa Vanghelie!!! Am vaga senzatie ca diplomele de absolvire a Majoritatii staffului PNL sunt HARTIE IGIENICA, DAR IGIENICA DE PROASTA CALITATE….Si eu vroiam de la nulitatile astea improspatarea, revigorarea Romaniei, reinduatrializarea ei…Ce examen pe functii publice, EXTIRPAREA PENSIILOR BAZATE PE NECONTRIBUTIVITATE, bla, bla..Toti sunt absolventi de niste Particulare obscure, jegoase, ce sa ceri de la ANALfabetii astia… Cand il vad pe Prisca la latrina3 am senzatia ca il vad pe cel redus mintal om din Romania, monument de prostie ca asta rar, rar mi-a fost dat sa vad…Efectiv am ramas nauc, dar nauc rau, cand am „scormonit” in CV-urile astora! Am dat de balegar, balegar, balegar!!! Ce este aici? Partid politic sau grajd? Buna intrebare n-așa?????

 42. PENTRU A NORMALIZA SI RESPOSABILIZA ACTUL DE MANAGEMENT PUBLIC LA NIVELUL TUTUROR INSTITUTIILOR SI AUTORITATILOR DIN ROMANIA TREBUIE APLICATA SOLUTIA CARE A DAT REZULTATE REMARCABILE IN COREEA DE SUD IN ANII ’90.

 43. @Charlie:chiar ma gandeam la tine!Postezi din satelit?Nu mai ai nici o rusine,nu te mai ascunzi..
  Un laudatio tipic,vorba aia „Era foarte grețos; te miri din ce i se apleca”( CARAGIALE, N. S. 96)In ferpar ce vor mai scrie?
  medicii iti recomanda sa te speli pe maini,nu pe creier,ca nu prea,sti tu,dar decat nimic,si nebunia e o masura.. va macina ura voastra porcoasa impotriva Sibianului!Pe unde te invarti,chiar si daca te kaci,vine un prost de la PSD,miroase si spune :este un kkt liberal,pot sa jur!vai de mama voastra de paparude politice,meserii cinstite nu aveti..Pocitanie peszedista,suntem in secolul XXI-lea,lasa-l pe Morga in durerea lui,nu traim din filozofale,traim din plusvaloare…

 44. 06.12.2020 va marca inceputul unei noi dictatuti in Roamania!
  Romane, somun usor!

 45. Asa Ticuta, am auzit ca treci zilnic prin fata buncarului preferatei tale si a lui Iohannis, nu uita Ticuta mama sa te duci s-o votezi senator, mama, acum în decembrie, cum ai votat-o si acum 4 ani, sa aibe si ea un banut, ca e amarata mama, i-au bagat astia sponsorul la mititica si are si ea un copil de crescut, mama.

 46. Toata puterea la Klaunus Magnus Stupidus si soriceii sai , inseamna distrugerea Romaniei! Si asa tara este pe marginea prapastiei, dar cu toata puterea la nazist si slugile sale, suntem terminati! Tradatorul uita ca fost gica contra, impotriva guvernului PSD ALDE, inca de la preluarea puterii(nov 2014), l-a boicotat, l-a subminat, a organizat proteste violente impotriva lui si iata-ne la posibilul cherem total al acestui neroman!

 47. Jardan Durais, ai perfecta dreptate: „Esenta democratiei este reprezentata de alegerile libere.” Dar nu numai atat ci si respectarea alegerilor facute. Daca parlamentul ales, are o majoritate, asta este, nimeni nu trebuie sa afirma despre ea „majoritate toxica” Din pacate, oamenii se tem de fraude la alegeri pe modelul Sect 1. Am o banuiala ca voi care va autodeclarati tineretul educat tot pe iuteala de mana si nebagarea de seama, va bazati si la alegerile acestea.

 48. Dle CN. La alegerile de primari de ce nu aveați aceași viziune asupra lucrurilor. Ați făcut tot posibilul sa discreditați nenorociții de la PSD pt nenorociții de la USR, că mai apoi sa vedem model de democrație în centrele de numărare a votului. Ați văzut cât valorează un sac de voturi acolo? Daca de la revoluție și până în prezent am trecut și nenorociri, dar și momente bune, se datorează unor oameni din politica. Culmea nu am reușit niciodată să găsesc un cdr-ist, un pnd-list și ăștia 2 au avut țară 12 ani pe mana. Apoi PNL vreo 4 se fac 16. Rămân 14 PSD-ului, care are bube in cap de aici până la Moscova, dar cu contribuția lor, aNormala s-a produs intrarea în NATO, in UE, s-a recorectat moneda, s-a mai ridicat nivel de trai și salariile, s-a înregistrat prima deflație după 89,s-a crescut PIBul constant, etc. Din seria Romania normală, avem doar îndatorarea țării, tăieri de salarii, micsorari de PIB, educație pe pâine etc. Dumneavoastră maestre, așa cum va alinta unii nu va găsesc nicio scuză. Ați manipulat și sunteți manipulat. Pe românește, va miroase gura a usturoi

 49. Vicepresedinte Guran la PNL??? E si mare boss pe la guvern… Guran ca si Prisca este PROSTUL DE SERVICIU al latrinei3… Iti pui mainile in cap cand vezi nulitatile astea de la PNL… Pai Viorica Dancila cu Facultatea de Petrol si Gaze din Ploiesti este la ani distanta fata de Prisca…Dna Gorghiu din ” buncarul atomic” din Baneasa ce zice de ” nivelul intelectual”al colegilor dansei din PNL??? Pardon! Si dansa este dauna totala, da totala rau… Cu dreptul la Hyperion si Cantemir nu ai atribute de Academia Romana!!! De femeie de serviciu la Google da, de trei ori da!!!.Efectiv un om normal la cap nu mai are ce sa comenteze la adresa acestor gunoaie sociale, care paraziteaza un fost PARTID ISTORIC…Viorica Dancila scuze femeie!!!! Pe unul ca Prisca il zdrobesti intre unghii ca pe un paduche, Prisca este in evul mediu pe langa dvs… El crede ca soarele se invarte in jurul pamantului si ca Rares Bogdan este noul Mesia… Prostia la astia cat cantitatea de Cromoplatin din parul lui Ludovic Orban si Catu….

 50. O turmă de maidanezi pseudointelectuali, dați din cozi pentru că știți adunări și scăderi de clasa a treia. Dacă va dau o ecuație de liceu vă uitați că la stele. Nu am competitori printre voi. Oricare dintre voi are dreptul la opinie. Eu m-am exprimat argumentat, subiect închis. Vad ca niciunul dintre voi nu e afectat ca s-a amânat sau anulat olimpiada de matematica. Vai de nepoții noștri. Vad cum toți inginerii din deal și din vale ies cu fasolea la vânzare în sprijinul turnatorilor la securitate deghizați în mari filozofi și calcă cu bocancii bolșevici opțiunile progresiste. Nu numai eu am fani, vedeți ca nu sunt singur și nu suportați gândirea avansata a celor care postează cu argumente și bine documentat. Rușine ciuma roșie.

 51. O completare. Am clara senzație cain ultimii ani, romanul nu s-a lăsat păcăliți și chiar a votat cum trebuie, însă atât timp cât lăsăm STS-ul sa numere, ei numără cum li se dictează. Și rezultatul e scuzat întotdeauna prin voturi incerte, sondaje plătite, diaspora, corespondență și numaratori paraLELE. Asta e sigur. Daca votul este esența democrației, atunci ar trebui atât de bine organizat, iar voturile atât de bine centralizate și depozitate, încât în orice moment reverificarea sa fie facilă și corectă. Altfel sunt povesti.

 52. Păi bre,. De ești un pic mai răsărit și dotat, apoi fiecare vorbă sau gest, sau lipsa lor, iți pot spune câte ceva, pe care le poți pune in ”scrabble” de-ți iese imaginea corectă,. Plus vezi un pic din cel retroactiv, de ce s-a spus și ”dezvăluit” și simplu ai imaginea a tot.. Văd că unii mai speră in votul din 6 decembrie,.Ești chiar atât de prost române ?? Incă tot nu-ți dai seama ??

 53. Da eram de dreapta dar cand am observat ce fel de jivine o populeaza mi s a facut scarba

 54. Abia aștept 6 decembrie! Este singura modalitate de a scăpa pentru totdeauna de corupția PREZIDENȚIALĂ PNL. Esența democrației este reprezentată de alegerea liberă a USR. Actualul parlament este toxic, plin de acoperiți pe cale de dispariție. Viitorul aparține parlamentarilor descoperiți ai USR, a cărui prioritate este educarea sexuală în școli, libertăți exinse LGBT, liber la videochat cu Barna, Cioloș și nevestele lor, cu Nicușor și nevasta din parcare.
  Esența globalist useristă înseamnă țări fără granițe, fără dumnezei și președinți neghiobi, înseamnă o anarhie în care putem arde drapele, fluiera imnul de stat…
  Nu votați pocitaniile PNL, votați Vata de Zahăr pe Băț-USR, votați steagul cur cur beu, carele noastre alegorice vor fi fără număr, ca la Rio, numa buci, țâțe și sule trase-n celofan, ah, viața mea, ce mă fac cu ia…
  Să fiu prost nu mi-e destul, sunt Jardan și sunt fudul!

 55. Jardan Durais, tactica voastra, poate fi analizata pana la ultimul bitisor. Tot circul cu sacii de la Sect 1 a avut scopul de a demobiliza alegatorii. Ceva de genul, degeaba infruntati voi pericolul, noi stabilim rezultatul. Asta ce a fost pe fata. Ce este in spate, intimidarea opozitiei, slabirea ei pana cand nu i se mai aude vocea, are scopul de a demobiliza, de a isca afirmatii de genul, eu nu cautionez cu votul meu, oameni slabi. Este o lupta aparent inegala, pe de o parte, oamenii care merg la vot increzatori ca votul lor conteaza, deci increzatori in democratie, pe de alta parte fortele ascunse care-si propun sa „aranjeze” voturile dupa interese de ei stiute.

 56. Prisca si Ben Ardelean i-am CREZUT initial ca sunt intelectuali, oameni aplecati asupra studiului, care au depus un travaliu intelectual imens de au ajuns unde au ajuns! Basca, cate trei limbi straine de caciula si studii postuniversitare in Londra… Cand colo mizerie tipic romaneasca!!!! Un seminarist baptist si un prostovan cu o PARTICULARA LA FF facuta in vestul tarii… Un popa cu un prost=umorile latrinei3… Efectiv, efectiv am ramas fara cuvinte… Si Ludovic Orban topaie ca o capra in calduri, vopsit la capatana in toate culorile curcubeului, cutreiera tarisoara asta in lung si lat,care tarisoara pute de coruptie si inapoiere sociala si economica, si tine campanie electorala in favoarea PNL, zicand ca vezi Doamne, PNL este pt Romania ca celulele albe din sange, limfocitele T. Eu cred ca PNL acum este pt Romania ca Bacilla Fecalis in sange! Mare diferenta intre ce gandesc dansii despre EI si ce gandim noi despre Ei n-așa?????

 57. ”Jardan Durais”, pe 6 decembrie VEI CASTIGA, dar peste 4 ani ce vei face?
  Vei emigra, desigur.
  Este propriul tau indemn adresat tuturor care nu-l au la suflet pe plavan si PNL-ul lui.

 58. Nu am unde sa ma mișc cu mobilizarea la vot. Rețeaua e strânsă și profesional înnodată, nimeni din jurul meu n-a scăpat. Ba chiar in cearca sa facă prozeliți și, cum eu am rămas singur, toate tunurile sunt pe mine. În privința „experților” sa recunoaștem cu sinceritate ca știm care sunt. Aflam aproape zilnic ca mintile luminate care se ciocnesc titanic la Cotroceni sunt Orban, Tătaru și Vela. Uneori și Arafat, atat cât sa îl implice ca să scoată castanele.

 59. Cand unul ca Alexandru Rafila, fiul unui tortionar comuist dovedit ca a ucis romani ajunge in Parlament pe lista PSD si nici un urmas al martirilor neamului nu ajunge pe lista PSD,normal ca PSD este cel mai mare blestem al Romaniei!Amintiti-va de masacrarea taranilor,pe valea Crisului Alb 1949 ucisi de Rafila sr.!
  Nu uitati slugile si profitorii PSD de astazi,infiltrati ca sobolanii rosii, in toata societatea romaneasca!DERATIZAREA!

 60. Marlanul la ora asta face naveta spre Bucuresti ? Poate maine vine cine stie ca nici el nu stie inca la ora asta. De ce nu a avut curajul unei confruntari fata in fata cu doamna Dancila ? Cum ar fi raspuns la intrebarea : Cine i-ti plateste mai wernere miile de raliuri catre si de la nevasta-ta ? Ce grimasa ar fi facut Ranjitul de Sibiu. Ce raspuns ar fi dat? Eh Marlanul de Sibiu se eschiva el cumva ar fi raspuns ca este o provocare si pac baga un ranjet prelung. Daca asa arata Romania normala inseamna ca si Marlanul de Sibiu este normal.

 61. ‘ Când interesul lor e-n joc ‘, Orban declară ca în ziua votului cetățenii din localitătile carantinate se vor deplasa fără declarație, să nu le dai plăcuța suedeză cu sufixul … PNL ?!

 62. Salvamar spune:
  23 NOIEMBRIE 2020 LA 1:50
  Hai sa fim seriosi/ Romanii au iesit masiv sa-l voteze pe Werner pentru ca presa si intelighentia ne-a spus ca doamna Dancila este proasta. Oare INCALCATORUL de Comstitutie, adica Werner o fi destept? Cred ca e mai repede smecher daca a prostit mai bine de 64% din populatia Romaniei, majoritar ortodoxa, sa aleaga un neamt, protestant, fara copii si cam hot de case. Cateva greseli de exprimare ale doamnei Dancila au facut furori, dar aceleasi greseli de limbaj ale promteristului de la Cotroceni si ale ministrilor liberali sunt tratate cu maxima indulgenta. PSD este considerat un partid rosu si, culmea, USRisti care refuza sa jure pe biblie sunt considerati de dreapta si dezirabili sa guverneze cu PNL pentru ca asa vrea Werner. PSD a fost criticat ca ar fi maltratat legile justiei cu toate ca peste 90% din modificari au fost facute la cererea organizatiilor magistratilor si CSM, dar nimeni nu critica absurditatile din noile legi propuse de ministru liberal Predoiu care practic ne intoarce la statul securist din vremea binomului Kovesi-Coldea…Si uite asa, maltaratand definitii, traind din etichete mizere o sa saracim de tot…Pana la urma avem ce votam ….

 63. „Fiți bărbați, sau chiar mai mult decât atât. Fiți de neclintit în țelul vostru, mai tari decât stâncile! Gheața asta nu e făurită din materialul din care par făurite inimile voastre, e schimbătoare și nu va rezista în fața voinței voastre. ” – Mary Shelley, Frankenstein

 64. Dragi români, voi ați observat cum intonează Orban discursurile?! În cel mai pur stil proletcultist, din ședințele de partid: întâi coboară vocea apoi o urcă triumfalist, ca-n paradele din Piața Roșie, pe cele mai înalte culmi ale victoriei… neomarxismului liberal asupra poporului român, „aproape” ca arafat!

 65. Votul e pe bază cui trebuie dată multăm UE.
  Puterii că e la putere și conduce sau opoziției?

 66. @ core & co,..Fii solemn bre,. Incă nu-ți dai seama că bulgărele de zăpadă a pornit și se umflă ?? E ”GAME OVER” ,..Gata bre,..pricepi ?.. Sigur ??

 67. „Tu ai pe-ai tai. De n-ai pe nimeni,
  Te lupti pe seama tuturor.
  …..
  Comediant e cel ce plange,
  Si-i un neom, ca-i dezertor.
  Oricare-ar fi sfarsitul luptei,
  Sa stai luptand, caci esti dator.
  Traiesc acei ce vor sa lupte…” Lupta vietii G. Cosbuc

 68. „Nu credeam…”, acum, am impresia ca-si mai controleaza vocea dar la inceput, daca inchideai ochii, auzeai vocea cunoscuta, dragi toarasi, sa facem totul toarasi, sa aparam democratia toarasi…

 69. Nea Cornele, ai 100% dreptate!
  Pe 6 decembrie vom face si noi ce trebuie…

 70. Ieri seara la 21:37 Securitatea prin infamul „rene/Humor/etc” a lovit din nou piratereste folosindu-mi pseudonimul
  „Charlie” care-i baga-n sperieti slugile de pe forum. De ce spun „rene”, pentru ca a postat imediat, la 21:41 convins
  ca indeparteaza banuielile…
  Nazistul Secu-i e adevarat ca NU STIE SA PROIECTEZE SI SA APLICE UN PROIECT DE TARA, dar NU POATE SI NICI NU VREA SA NU
  EXECUTE ORDINUL COMINTERN DE…DISTRUGERE DEFINITIVA A ROMANIEI. Ce spune Dl Nistorescu suna mai mult a scuza, a exonerare
  de vreo raspundere, doar, nu-i asa, OMUL NU POATE!?!? Si atunci, de ce ma mir de incapatanarea prostacilor impartiti in doua categorii, de „stanga” si de „dreapta”, dar uniti in cuget…dogmatic si-n ne-simtiri patriotice? Cu totii vor doar
  cosmetizari crezand inept ca un sut aplicat in Kuur-ul Golemei Secu-ie AR REZOLVA PROBLEMELE ROMANIEI, ca nu vor apare din
  neantul cominternist alte BEST-ii, de fiecare data mai ticaloase/jagardele decat predecesoarele. Ca fiecare noua BEST-ie
  bolsevica numeste alte BEST-ii mai mititele,dar la fel de monstruoase in fruntea INSTITUTIILOR DE FORTA tinand mai departe
  Romania in lanturi…Cine e adevaratul ROMAN PATRIOT, voi cei care refuzati demascarea Securitatii, degradarea/destituirea
  tuturor securistilor dovediti ca au executat ordinele diversioniste cunoscute, deposedarea de averile ilicite a tuturor, inclusiv si mai ales a tuturor acoperitilor din toate institutiile statului…
  Golema Natzi nu concepe un proiect de tara si pentru ca ar trebui sa se raporteze la prevederile lui si s-ar demasca…
  Romania e blocata de 30 de ani cu buna stiinta, nu din prostie si incompetenta cum susura serpii veninosi din Faget…

 71. Observ ca la cabinetul 1, sa-u dat aprobari de numiri in functii in guvern,numai pentru acele cadre de partid ale PNL care au prezentat un CV mai slab decat al cabinetului 1,ca nu se cade in guwenerul lui ,personalitati notorii de necontestat in cariera domeniului sau, ,cinste si corectitudine sau loiali pana la scrificiu pentru Romania,si mai putin sau de loc pentru cabinetul 1,cu mici exceptii la cererea tovarasei de la cabinetul 2,a mai inchis ochii pe baza de relatii de prietenie la invatamant.Numirea Lukovid premier care nu a lucrat nici o zi in mediul privat, sa facut in scopul cresterii neincrederii investitorilor straini, scop atins prin prabusirea investitiilor la 56% fata de anul trecut.Inchiderea scolilor sa facut din ordinul cab.1 ,pentru ca, consoarta a preferat sa predea elevilor sai ,decat sa imparta patul zilnic cu cel care nu a fost in stare…sa-i faca copii. Si a urmat dezastrul,in nebunia sa de moment, a inchis scolile ,so forteze si so aduca la cabinetul doi, plus hatarul cu numirea Anisiei,sa aiba cu cine barfi la Bucuresti.Rezultatele catastrofale privind colectarea taxelor si impozitelor sub 25%,au fost mascate prin prelungirea platilor taxelor pana dupa alegerile palamentare,dupa care urmeaza taierile si penalizarile pentru ca se intra in incapacitete de plata.

 72. De maine vom vorbi cum Lukovid isi bate joc de bani europeni pentru cea mai napastuita categorie de cetateni, varstnicii uitati la pensii si chinuiti si batjocoriti cu asa zisa masa calda,de care nu pot beneficia din cauza conditiilor inumane si aberante ,varstnicii de peste 80m de ani ,majoritatea grav bolnavi,care nu se pot deplasa de la domiciliu.

 73. Daca i-ati cere un proiect de ciordit case cu acte false, atunci v-ar putea putea lamuri cu cea mai mare competentza…….[Leo]

 74. Adrian Nastase este unul din vinovatii care l-au ajutat/incurajat sa ajung acolo unde nu-i de el.
  In alta ordine tot parcursul lui din clasa I pana la terminarea facultatii este datorat unei discriminari pozitive.
  Cum va explicati ca intr-un liceu unde in clasele in limba romana nota 9 este cea mai mica la admitere iar in clasa in germana cu media 6 de abia se ocupe 15 din 28 de locuri? La sectiile cu predare in limba maghiara sau germana media la bacalaureat si de admitere este la limita, iar la sectia romana se intra cu 8 sau 9 la taxa nu la buget ca la minoritati.
  A ajuns inspector pt ca era etnic nu pt ca era un profesor valoros. Au scapat copiii de profesor slab. A stat intr-un birou si a citit raportarile altora atat.
  Totul a fost prin prisma „E neamt”, dar nemtii nu inseamna doar masini/tehnica mai inseamna razboaie/jafuri/crime, de ce nu vedeti popoarele in ansamblu ci doar dupa un simbol precum Efel…restul moulin rouge, suburbiile tot din Paris fac parte.

 75. Prisca analfabetul planetei, Ben Ardelean popa ratat, cu astia defileaza PNL-ul in anul douazaci douazeci? Saltimbancii astia doi industrializeaza Romania? Plus Guran escrocul care trebuia sa faca puscarie pentru eludarea fiscului!!!! Pentru nulitatile astea am dat din coate, sa pun primul votul pe PNL….CE MAI POATE FI DE SPUS??? Sa aduc 60 de litri de Cromoplatin la sediul PNL sa aiba pentru par Catu si Orban….Cu astia parca suntem pe centura la parcarea tiristilor turci la Domnesti….

 76. Jardan Durais,lingaul de serviciu al plavanului neamt de pe acest site, afirma ca 66% dintre romani sunt multumiti de prestatia saxonului ! Individul probabil este unul dintre apropiatii acestui personaj,ori are grave probleme la mansarda !!Au votat in jur de 9 milioane de romani,dintre care aprox. 6 milioane l-au votat pe plavan.Aproape jumatate dintre ei sunt din diaspora si rudele acestora din tara,care au fost indemnati sa-l voteze pe plavan in necunostinta de cauza.Restul de 3 milioane sunt dintre cei pe care primarii liberali i-au obligat cum sa voteze,in special romi fara scoala,dependenti de ajutor social si votantii „rezist” ai lui barna-esec.Sigur,atuul principal a fost faptul ca psd a avut un candidat de rasul curcilor,altfel plavanul si-o lua ca la Verdun !! ????Jardan Durais,mars in cusca,si nu te crede peste media de aici,pentru ca argumentele puerile de care dispui sunt bune doar pentru cei care gandesc ca tine,cu grave probleme de infantilism cronic !

 77. Neavand nici o legatura cu tara si natia (ce ironic l-a facut mare) – ce sa piarda, pentru ce sa se zbata (ai lui nu mai sunt pe aceste meleaguri, urmasi ioc, rudelor de pe muiere le luat deja casele), din aroganta suplinitorului ajuns isi satisface placere meschina de asi bate joc (im „maretia” sufletului schilod ramanand ca o explicatie docta placerea de revansa asa zisa istorica).

 78. nu schimbi postul? mai sunt cativa: Popoescu, Traila si Virgil Guran au luat locul lui Gheorghe Tinel va fi greu pana la alegeri, poate dupa nu vor mai fi atat de vocali…

 79. @Jardan Durais. Mai, tâmpitule, te-a angajat dulapul să-i aperei figura hidoasă? Postezi aberații și chemări la a-l susține necondiționat în subsolul articolelor din Cotidianul. Du-te învârtindu-te cu Werner cu tot. Un NIMIC ocupa funcția de președinte. Ce blestem pe biata țară!! La final, va pleca îmbuibat, trântind ușa, cum că românii nu sunt guvernabili.

 80. Clar, concis si la obiect!
  D-le Nistorescu n-aveam oricum de gand sa votez PNL, pe ca l-am votat pana acum 4 ani dupa care, penelista fiind, am trecut la ALDE ( pe care oricum nu l-as mai vota din cauza tradarii unui guvern legitim).
  PSD-ul cu Ciolacu in frunte pt mine e de nevotat. Si-atunci pe cine?
  Bineinteles ca USR n-a fost, nu este si nu va fi niciodata in discutie.
  M-am gandit la PER dar vad ca nu prea multi se gandesc la PER, deci sa nu ramana sub prag.
  Ar mai fi AUR si mai cine…?
  Cred ca ideea ar fi completa daca am avea si solutia.
  Poate intr-un articol viitor mai faceti o analiza.
  De PRO n-am vorbit ca din cauza lui Ponta l-am votat acum 6 ani pe Iohannis deci promisiunile lui contin tot atat de mult adevar ca acea „dreptate pana la capat”.
  Deci pe cine ?

 81. Dante: „Lăsați orice speranță, voi cei care intrați”, Fraza stă scrisă deasupra intrării în Infernul PNL-ist de dupa 06.12.2020.
  Daca asculti atent la ce spun iohannistii, si nu in declaratii electorale cosmetizate ci in ce le scapa in discutii spontane, veti vedea ca exceptand propriul clan politic, sponzorii lor interni (securistii) si externi (organizatii, state) care-i sprijina in a accede la putere si care ptr asta vor trebui recompensati regeste, toti ceilalti vor pierde. Ca sa dea celor fata de care au obligatii, trebuie sa ia de la popor. Pastrarea unor chetuieli extravagante foarte mari pe timp de criza despre care nimeni din guvern nu spune ca nu pot fi suportate de buget, in dauna nivelului de trai al populatiei (pensii, salarii, alocatii – doar aceste nu pot fi suportate de buget!) arata clar prioritatiile si intentiile PNL-ului.

 82. Nu este prost cel ce promite. Prosti sunt cei ce cred si ii acorda voturile unuia ca iohanniSS.
  Iar daca il mai votezi si a doua oara pe acest individ, te numesti idiot, daca nu esti, si tu tradator de tara.

 83. Ha ha, într-un univers paralel, hitler ar fi rămas un pictor ratat și iohannis un biet profesoraș de la țară.

 84. Ce bun era Zambilici! Cum a dat el tara pe mana securistilor si a membrilor de partid, care au furat toti banii lui Ceausescu. Apoi, refuzand punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, chemand minerii sa faca ordine cu batele, facand un fructuos „tratat de pretiniie” cu tara studentiei si a nevestei, a dat startul unei competitii sarace dar cinstite, in care toate leprele ajungeau revoltionari, in parlament, in senat si-n aparatul de stat, cel mai mare pe cap de locuitor din lume! Ce ne trebuie noua un presedinte ales cu doua treimi din voturi? Noua ne trebuie un KGB-ist, un turnator, un betiv, care sa fi jurat cu mana pe drapelul rosu sa apere comunismul si care sa nu dea tara la straini s-o fure, ca s-o furam noi si mai abitir! Asa ca jos cu asta preferat de popor! Sa facem inc-o lovilutie, ca sa mai cream niste revoltionari condusi de niste niste Dorneni, ca sa ne pape chiar tot caimacul…

 85. Cam tarziu Maestre ! Si mai ales incomplet ! Spalacitul cu privire vida, de calau fara sentimente, este o marioneta cu o misiune programata din afara tari, probabil de la Berlin. Misiune care poate fi rezumata in doua vorbe: Distrugerea Romaniei !
  Pentru asta are nevoie de Guvernul Lui, de Parlamentul Lui, de Serviciile Lui… Si tot pentru asta pentru asta trebuie distrus PSD – singura forta organizata care s-ar putea opune marelui plan. Daca ar vrea….
  A folosit din plin criza COVID 19 opentru a controla situatia si a distruge orice posibila opozitie. Imbecilii din fruntea PSD s-au conformat si nu sunt in stare sa propune nici macar un candidat credibil pentru postul de Prim Ministruu…. Practic Romania este la discretia calaului care ranjeste sinistru de fiecare data cand i se mai pune cate o intrebare dificila. Tot mai rar insa …. Les jeux sont faites, rien ne va plus !….

 86. iohannis nu e roman KLAR
  la vot se va fura cu sts in tara
  si vor vota si in diaspora si mortzii din romania
  deja sie pregateste listele cu cnpuri false
  e un nazist vasal lui merkel si urSULA

 87. Duminică dimineață, KWI ne-a anunțat că a rămas în București din 2 motive : Sibiul este în carantină și are foarte multă treabă. O întrebare logică se impune de la sine : în 6 ani, nu a mai fost în nici un alt sfârșit de săptămână ceva de făcut la Cotroceni ? A afirmat ceva, ce era de mult timp, clar ca lumină zilei. Dacă ocolea subiectul, ar fi fost mult mai bine ….pentru dânsul, desigur.

 88. In nemernicia mea, ma uitam la tuca show asta sesra.Ca un prost.
  Si cum facea ei(sic) misto de peneleii de vaza s-a tăiat emisia.20 de minutele.

  Când au dat-o pe pesedei s-a revigorat emionu instant.

  E de plecat d-aci cu viteza luminii.

  Se kk astia zilnic pe Constitutie..

 89. Jardan Durais spune:
  22 NOIEMBRIE 2020 LA 21:00
  66% trăim normal, suntem educați, pentru că știm ce este lucrul bine făcut. Haideți și voi cu noi.

  ai fost la medic?66% din cat??nume de imprumut???esti un postac platit,o javra inconstienta, iresponsabilă, de pe ulita lui ctp.u.l.e.a spataru???daca tu esti normal, educat, sanatos , mere in copacul din care vrei sa cobori.

 90. citat Nu presa,chiar cei din partid o faceau proasta pe Dancila. Ei cum era sa fie acum Dancila presedinte? Dar teapa, exista in Romania asta injurata de pesedisti un nucleu dur,care la momentul oportun salveaza tara.Asta se va intamplasi pe 6 decembrie,votam sa scapam de Ciolacu si toti buzatii lor. Degeaba ba va lamentati. Ori voi ori Nistorescu, toti sunteti o cloaca de prostie.

 91. Se face referire in articolul dl.Nitorescu ,cu un puternic mesaj de chemare la opozitie, la „sindromul singurătății dictatorului din romanele scriitorilor sud-americani”,apropo de conferintele de presa datorate „singuratatii”.
  Este o impresie falsa,in invizibil ochiii mintii vad hunta militara ce il inconjoara-procurorii au arme,jandarmii au arme,politstii cu arme,securitatea cu arme, militarii cu arme,toti inarmatii il insotesc,il urmeaza.Acele mecanisme de care vorbeste articolul-mecanismele statului- rablagite si gripate in fata interesului public,vital ,sunt extrem de active chiar daca mint,manipuleaza,se maimutaresc si fac tumbe cand intra in joc orice schitare de gest,cuvinte,ordine ale maretului pasa,sultan ,dar la fel de sinistru din dealul acela.Dl Crisotiu ,la Ionut Cristache ,in seara asta ,canta ode,spunea ca KAizerul ns.sasesc,are vise mari,planuri ceva gen inainte de era noastra -dupa era noastra, data „istorica”fiind 6 decembrie.Adica,totul se va schimba dupa aceasta data isterica si isteroida Marka sasa de Sibii.Adica ,aceste „planuri mari”vor cutremura mapamondul,o noua „era”va incepe pe plaiurile ns.batute de nerozia ,coruptia morala,tupeul si aroganta Tartorului acestor alegeri incat nu vom scapa de reforma Noului Martin Luther :caci daca Luther a fost capabil sa bage in sperieti Papii si Roma,zguduind Europa, ce este pt. MArka sasa de Sibii sa stea in divan in fata cu toti lasii,tremuricii si tilharii sai ,ordonandu-le pohta ce-a pohtit ??PS.NU am tangenta cu vreun card de 6 lei,daca as avea i-as restitui lui Sica,Catu,Seful huntei ,Arafat etc.sa cumpere lumanari pentru sufletele celor morti !

 92. Iohanis o fi sas dar el este pe media mediocritatii celor in mijlocul carora a trait.

 93. Mă Costi prostofile, las-o mă pe Dăncilă! Până una alta Dăncilă are mai multă școală și ca tine și ca dulapul! Că tu faci o propagandă de doi lei nu îți mărește valoarea de nulitate ce dă din gură pe unde apucă. Deocamdată cu sunteți nici la genunchiul lui Dragnea, sau Iordache, sau Dăncilă sau oricare din PSD. Ați uzurpat o guvernare și nu mai sunteți în stare să plătiți salarii și pensii. Ați uzurpat-o și pregătiți doar dezastrul. În America mureau ieri 450 de oameni de Covid 19 la populația de 330 de milioane. În România 130 la o populație de 19 milioane. Fă și alte comparații, ca să știi ce propagi. O mizerie mentală!

 94. Doamne, nu ne abandona pe noi ispitei de a nu merge la vot si a lasa tara pe mana lui Lu Covid cum a promis Ioha!

 95. O turmă de maidanezi pseudointelectuali, dați din cozi pentru că știți adunări și scăderi de clasa a treia. Dacă va dau o ecuație de liceu vă uitați că la stele. Oricare dintre voi are dreptul la opinie, iar pentru asta va aruncati cu fasolea la vânzare în sprijinul turnatorilor la securitate deghizați în mari filozofi și calcă cu bocancii bolșevici opțiunile progresiste, fara nici un fel de argumente loviti in presedintele nostru, fara sa va documentati. Vai de nepoții noștri. Nu suportați gândirea avansata a celor care postează cu argumente și bine documentat.

 96. Tot pentru subminarea Romaniei si genocid impotriva romanilor va fi judecat!

 97. „Pas cu pas” este singurul proiect pe care l-a urmat. Pas cu pas ne-a pus jugul sistemului antinational, fara drept de apel. Si asta ptr ca este exponentul sistemului mafioto-securist care a metastazat tara dar mai ales ptr ca romanii „educati” sunt lasi, hoti, dar mai ales prosti (in proportie de 66%). Scapa cine poate, daca mai poate.
  PS: Ce va urma? V-am mai spus-o si acum cateva luni: o modificare a Constitutiei care sa permita tangoul Putin – Medvedev, in varianta locala: Joha – Orban cel putin inca 25 ani. Din pacate pretul eliberarii de sub sclavie si de dictatura este singele nevinovat al copiilor vostri, daca veti mai avea tara.

 98. Jardan, bine documentat! Un biet derbedeu care umblă pe la subsolurile articolelor să facă propaganda johannisto-usr-istă de evoluție spre sărăcie! Nu ar strica să se avanseze cu antologie postărilor acestui prost cu panglică pentru a se vedea cu ce falsuri și mizerii se câștigă în țărișoara noastră. Jardan cu argumente? nu a fost în stare nici de unul. Doar că mai copiază și derbedeul limbajul altora și se dă savant. Da, savant în dejecții!

 99. Iohannis-PNL a eșuat în gestionarea pandemiei și a crizei economice, dovadă fiind picajul accentuat de încredere în președinte, cu PNL cu tot.

  Guvernul IOHANNIS-PNL a devalizat România și a lovit multe categorii sociale, ce TREBUIE să meargă MASIV la vot pentru a vota ORICE alt partid, dar NU Guvernul Iohannis-PNL:

  Săracii țării, lăsați fără măștile gratuite promise,

  Pensionarii furați la pensie de Guvernul Iohannis-Orban,

  Părinții copiilor a căror alocație nu a fost mărită și a celor lăsați fără tablete de Guvernul Iohannis-PNL,

  Părinții și bunicii copiilor ce adorm flămânzi, orfani de Tatăl-Președintele-Iohannis-PNL,

  Șomerii și familiile lăsate fără mijloace de trai de Guvernul Iohannis-PNL,

  Micii producători, scoși din piețe de Guvernul Iohannis-PNL în favoarea marilor retaileri,

  Bolnavii de diabet, tiroidă și cancer, cei cu alte afecțiuni cărora Guvernul Iohannis-PNL le refuză medicația și asistența medicală,
  Profesorii abuzați salarial de Guvernul Iohannis-Orban,

  Medicii, asistentele, ambulanțierii, medicii de familie, trimiși la luptă fără minimă protecție de Guvernul Iohannis-PNL,

  Bugetarii cărora li se promite tăierea veniturilor,

  Nu în ultimul rând,

  Credincioșii României, ortodocși, catolici sau ai altor culte, sunt datori a vota împotriva Guvernului necredincios și antinațional Iohannis-PNL.

  Lăsați ca urmă a trecerii voastre prin această viață, îndemnul la BOICOT GENERAL al PNL la alegerile din 6 decembrie, pentru a pune punct Experimentului-România!

  Eliberați România de PIROMANII trădători de neam, boicotând PNL la votul din 6 decembrie!

  Absența la vot este un act de lașitate asumată!
  Dacă simțiți românește,
  Dacă IOHANNIS A VRUT ALEGERI,
  VOT SĂ PRIMEASCĂ!
  Nu poate Iohannis-PNL fura, cât pot românii VOTA!
  Aveți încredere, putem întoarce roata!
  Nu votați PNL!

 100. Jardan Duru, rau ai ajuns, iti copiezi mesajele. Cum este corect, iti copiezi sau iti copii, Durule?

 101. mimișor, întrebarea corect pusă, ar suna așa: ”Domnule Jardan Duru, dacă tot faceți singur copii, de ce vă puneți prezervativ, v-ați zugrăvit baia de curând”?

 102. Dle Nistorescu! Cand ma scol cu noaptea in cap, sa imi castig bucata de paine, si imi ridic ochii de pe strada la „buncarul atomic” unde doarme dusa la ora aia dna Gorghiu absolventa de Hyperion si Cantemir am o fericire asa mare, da mare rau… Ea se scoala la doispe si dupa aia freaca tiparul la rece in Parlamentul Romaniei si eu cu multimetrul digital in mana, in hale neincalzite, insalubre, aduc bani la buget sa ii toace prostovana asta, nulitatea asta totala( pleonasm care ii vine naroadei ca o manusa)….Ben Ardelean alt gunoi social, total dependent de ugerul bugetului, se plictiseste teribil in parlament, isi scobeste unghiile cu unghiera, lectureaza distrat presa pe tableta, asta este programul zilnic al acestui mare, mare natarau…. Pardon! Plus seara de seara este imbecilul, prostul de serviciu la latrina3! Rade de el cu lacrimi adi ursu… Cu gunoaiele astea sociale ridicam noi Romania dle Cornel Nistorescu? Sau o ducem in noroiul, la periferia Europei civilizate? La o lecturare atenta a CV-lor membrilor PNL ai impresia ca esti la scolile ajutatoare, unde sunt elevi de 20 de ani in clasa a 3-a…Cat m-a pacalit cimpanzeul chel, maimuta urlatoare Rares Bogdan… In viata mea nu am fost asa umilit! O scarnavie de om!! Aceata creatura nepamanteana nu are nimic sfant, nimic divin in el!!! Un boschetar al politicii Dambovitene…Votati PNL votati groapa de gunoi Glina ca viitor al Romaniei!!!!

 103. Cine iubeste si lasa,
  Florile D’albe,
  Dumnezau sa-i de pedeapsa,
  Florile D’albe
  Lu covidu sa nu iasa,
  Florile, florile D’albe….
  Folclor de Obor

 104. Intamplare reala! Marelui Nichita Stanescu datorita consumului excesiv de vodca nu i se mai ridica in aer „elicopterul”. O muza total indragostita de dansul, l-a convins la o partida de schimb de cromozomi! Nichita beat a acceptat!! Fiind ei goi in pat Nichita mangaindu-i parul muzei a spus urmatoarele cuvinte care au intrat in istorie: BINE, BINE! AMANDOI SUNTEM GOI SI SINGURI IN PAT, UNDE GASIM O P..A DE IMPRUMUT PENTRU SEX…Pnl unde gaseste oameni sa scoata Romania din mocirla????

 105. Ticuta, asa sunt unii, te amagesc cu cantecele, floricele, trombonele pana se aleg parlamentari dupa care uita repede. Hai sa le stricam jocurile!

 106. Florin Roman! Si asta ca vanzator de ziare la coltul strazii,e cu facultate de Titu Maiorescu… Deja este mult prea mult… credeam ca asta a studiat la Londra!!! Un oxiur din marea gramada de proteine digerate ale PNL-ului…Si a mai fost si mare boss la gaze… Bani nemeritati cu basculanta!!! Pnl a devenit efectiv un partid de lichele fara scrupule.. Este ravasitor pentru un observator atent, cum a pacalit acest partid, cetatenii onesti ai acestei tari.. FARA CUVINTE!!!

 107. Votati PSD votati saracie, prostie, feudalism, inapoiere tehnica, sociala, intoarcerea anilor 1320! Pesedeul a adus Romania la marginea Europei Civilizate! Votati Serban Nicolae, Nicolicea, plesoinanu, votati IESIREA DETINUTILOR DIN PUSCARII…Dracul ne mananca cu astia… Marius, rene, cuore, Radu Humor, toti, absolut toti, iubesc RECURSUL COMPENSATORIU, iubesc violatorii, criminalii, sutii de buzunare… Rene iubeste mult de tot ce inseamna PSD, latrina3 si pe profesorul Voiculescu… Si banii lui ii iubeste la fel….Rene femeia fatala a latrinei trei…Cuvintele sunt de prisos!

 108. Ticuta, dar cu calu ce-ai avut! Ti-au spus tie Marius, rene, cuore, Radu Humor cu cine voteaza? Ii vezi asa frumosei si destepti si crezi ca voteaza PSD? Tu cu cine votezi, poate le dai o idee?

 109. Ticuta, dupa cat am observat eu, Radu Humor este dezamagit de intreaga clasa politica si considera ca ar trebui sa-i amendam printr-un boicot, cuore care in veci nu si-ar fi dorit sa-l supere pe Radu, sustine ca acest boicot este imposibil macar ca voteaza numai membrii partidelor si atunci a ramas numai boicotarea ideii de partid unic si de dictatura iar marius si rene si-au luat fanfara si defileaza cu chemarea iesiti la vot!

 110. Cine posteaza in numele la orele 14.04 tin sa ii aduc aminte ca e fumata de mult… la ce vad la PNL, PESEDEUL ESTE PISTOL CU APA… Imi recunosc greseala si o accept… Cu totii invatam din greseli, asta e… Dar PNL este cea mai mare teapa, da TEAPA rau de tot…

 111. Tică ….Avand in vedere ca este doar parerea ta,optiunea ta. De ce ar conta? Pana aici este corect. Insa sa compari psd cu pnl…aici deja esti in eroare,deja faci propaganda .Ar fi trebuit sa fii cu fapte atat pentru a intari ceea ce ai spus,cat si pentru a intelege de ce unul e diferit fata de celalalt. De urlatori pesedisti ne-am saturat si ne lasa rece. A trecut perioada cu litrul de ulei si kilu de zahar. Lumea isi doreste si altceva .In primul rand sa nu mai fie mintiti.

 112. Tin sa subliniez un lucru! Saint Gobain Romania, voteaza in integralitate contra PNL-ului… Maimuta rujata Rares Bogdan mai mult rau decat bine face peneleului…. Regret profund ca am votat cu PNL si dl Iohanis…. Peneleul se imbata cu apa rece… Isi va lua la alegeri un topor in ceafa… Imbecilii din peneleu si-au dat seama ca diaspora ii va scuipa la alegeri SI AU REDUS BIROURILE DE VOTARE DIN STRAINATATE CU 30%! E bomba mediatica n-așa???? Popa baptist de Beni Ardelean sa industrializeze tara???? E de ras si de pasalac…pute Peneleul de absolventi de Spiru, Cantemir si Hyperion… groapa de gunoi Glina e la ei..

 113. Gianina Ce are Dancila? Mai multa scoala .Adica a ramas repetenta de mai multe ori? Educatie trebuie sa aiba. Simt civic, diplomatie, cultura generala. Sa stie cel putin limba romana. Mai multa scoala o au si derbedeii din PSD. Scoala vietii. Ca este gospodina, o felicit, acolo nu o intrece nimeni,poate. Dar in functia pe care a detinut-o, vai steaua ei. Romania nu are nevoie de cei cu „multa scoala” .Are nevoie de oameni scoliti,cu demnitate. Sa stie sa ia o decizie singur. Nu sa i se sufle cum proceda Dragnea catre Dancila. Imi dau seama ce fel de „multa scoala” ai si tu. Traim alte vremuri. Dancila poate ca ar fi fost mai buna decat Elena Ceausescu in acea perioada. Asta nu o contest. Acelas limbaj de lemn, insa poate mai blanda. Asta a promovat comunismul, mediocritati. De ce nu vreti sa traiti in prezent?

 114. Tică draghe, ești cam plin de suficiență și dai în gropi. Cu liberalii te-ai dumirit, în sfârșit. Nu este liberal la ei decât furtul. Apoi vin lipsa de cultură și impostura. De acord – acel bou de Alba, Roman, cam așa arată cum zici. Dar de ce trebuie să ataci prostește? Justiția trebuia reformată, închisorile gem în România, Iordache, Dragnea, Șerban și ceilalți au avut dreptate. Dacă ai, cum pretinzi, ceva școală, de ce trebuie desconsiderați alții? De ce urăști? Eu am diplomă în SUA. Dar Adenauer avea liceul, îți pot da multe exemple! Nu trebuie să ne închinăm la diplome, ci la competență, draghe. Așa că mai puțină suficiență și mai multă corectitudine. Deocamdată liberalii lui Johannis sunt departe de pregătirea și devotamentul lui Dragnea, Dăncilă, Iordache, Șerban Nicolae. Peste tot sunt lichele, dar să fim în stare de distincții.

 115. Lucrez cu materialul clientului! Dragulin fost primar PENELIST, actual la 2 metri in pamant, fost mare stab la Calarasi nu a batut 2 cuie!!! Mama cu pensie de 380 de lei cu ajutor PSD are 720 de lei. De la Calarasi la Oltenita, pe malul Dunarii sisteme de irigatii noi facute de Daea de la PSD. Si eu am votat PNL SI PE DL JOHANNIS…Ce a facut pentru mine maimuta rujata Rares Bogdan???? Beni Ardelean imbecil baptist vrea sa il votez?,?, un miliard de oua clocite in capatana lui..
  Rares??? Jigodie cheala, vino la Calarasi, e unul Tony de la o multinationala care vrea sa iti aduca multumiri sincere, adica un miliard de scuipati in chelia ta… Si el ca si mine a fost pacalit de tine… Rene, Core, Radu Humor, stimati domni si doamne, m-a facut maimuta cheala si rujata Rares Bogdan in foi de vita….Am o ura incomensurabila fata de acest rebut uman…

 116. Costica, rad de prosti, va stimez profund! Asa este!!! Strungarul cu 2 baza Serban Nicolae, Nicolicea, Mitraliera, etc, nu mai prind parlamentul… Unde sunt EXTIRPARILE PENSIILOR BAZATE PE NECONTRIBUTIVITATE? Maimuta rujata Rares Bogdan zicea ca, vezi Doamne cand ajunge dansul la butoane, in fruntea bucatelor, vor disparea in 2 secunde… Ati vazut asa ceva? Eu nu…Va invit pe strada Ficusului in Baneasa, sa vedeti „buncarul atomic” al doamnei Gorghiu! Voi aveti bani de asa ceva? Indoim-aș!!!! De la penele am bon de masade la 20.00 lei la 20.01 lei… Judecati si voi cat este de profitabil PNL pentru mine! Astept cu gura arsa comentarii de la dvs…

 117. Bă Costi distribui falsuri cu încrederea unui alt bou! Anonimatul nu este pavăză să ne dăm mari când suntem biete gloabe ce se ascund de lumină. Nu ești nici la degetul mic al lui Dăncilă, așa că las-o moale cu umflarea burții și desconsiderarea altora. Ce este mai demn de dispreț decât un bărbat care lovește o femeie în lipsă și minte despre ea orice?

 118. Se pare ca disperarea e mare pe IohaniSS si PNL…
  Sa fii pierdut procente multe si de aceea iese ca Hitler care ataca SPD-ul in discursurile lui?
  Iohannis vrea „o Românie fără PSD” exact ce a vrut si Hitler, dupa care s-a vazut ce s-a intamplat.
  Hitler a interzis Partidul Social Democrat (SPD) în iunie 1933 si, probabil, IohaniSS ar fi facut acelasi lucru daca putea.

  Cam asta vrea IohaniSS sa faca in Romania, daca va avea si „parlamentul meu”:

  „Al Treilea Reich (1933–1945)
  Articol principal: Germania Nazistă.
  La 27 februarie 1933, sediul Reichstagului (parlamentului german de pe atunci), aflat în clădirea numită și până astăzi Reichstag, a fost incendiat, aceasta constituind pretextul pentru decretele de urgență ce au abrogat drepturile cetățenești de bază. O hotărâre a parlamentului i-a dat lui Hitler putere legislativă nerestricționată. Doar Partidul Social Democrat (SPD) a votat împotriva acesteia…”.

  P.S.
  A nu se uita ca IohaniSS, facand campanie electorala pentru PNL, de la pupitrul presedintiei, se KK, pentru a nu stiu cata oara, pe Constitutia si legile Romaniei…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.