Alt decedat găsit la Ferma Dacilor

Crește numărul victimelor incendiului produs ieri la Tohani. Autoritățile anunță că au identificat a șaptea victimă a flăcărilor care au distrus Ferma Dacilor. Este vorba despre un minor găsit printre resturile carbonizate.

„A fost extrasă cea de-a şaptea victimă carbonizată (minor)”, a transmis DSU.

Acţiunea de căutare continuă, în condiţiile în care opt persoane au fost declarate dispărute în urma incendiului care a afectat marţi dimineraţă pensiunea Ferma Dacilor.

Șeful ANPC: Pentru ce ar trebui să mă scuz eu?!

Alte două persoane, mamă şi fiu, au suferit arsuri pe 5% şi 8% din suprafaţa corpului.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6 în Tohani, sat aflat la aproximativ 90 de kilometri de București. În incinta clădirii se aflau 26 de persoane, dintre care 8 au fost date inițial dispărute.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. Acolo pare a fi o decontare de conturi pe o reteta mafiot-securista. Zicea bine unul pe-aci ca si cu autorizatii si fara tot ardea daca trebuia sa arda. Chestia cu lipsa hartiilor este o pista falsa pentru cei fara minte.

 2. politia are datoria sa bata la calaul ala de proprietar pana spune cati morti sunt cu adevarat

 3. politia are datoria sa bata la calaul ala de proprietar pana spune cati morti sunt cu adevarat,cati turisti erau inregistrati si cati erau cu adevarat

 4. Numerologia (șase și opt) e tare cu această, la prima vedere, altă înscenare.
  Cum scria cineva ieri, ce nu punea la-ndoială povestea, oare ce vor s-acopere?

 5. Smecheria cu deconatrea de (bineinteles) conturi si ca focul ar fi fost pus intentionat este o smecherie ptr derutarea credulilor si ptr disculparea patronului, vrand sa induca impresia ca nu este vinovat pigul care a functionat cu Ferma Dracilor desi nu avea autorizatiile, dotarile si constructiile conforme cu normele PSI, ci ca banditii care i-au dat foc sunt cei vinovati.
  La cantitatea de material lemnos si polistiren ptr izolatie termica folosite acolo, nici nu se putea evita un incendiu. Nu m-as mira ca totul sa fi pornit de la niscai artificii puse pe un tort/coliva de catre petrecareti. Ceva in genul Colectiv.
  PATRONUL este vinovat, din cauza ca trebuia sa respecte niste norme, distante si dotari, cu atat mai mult cu cat complexul era construit din materiale inflamabile neignifugate.
  Aici este ca in sceneta aceea: Eu patronul n-am pus magiun pe clanta. Piromanii au pus magiun pe clanta……[Rumburak]

 6. Nu avea cum arde o cetate sau ceva, cutie de chibrite. Ii cucerea orice prost, pe daci, prea usor.
  Nu trebuia sa vina Traian in persoana sa se ocupe de problema.

 7. Aici se incearca smecheria care a mers cu accidentul criminalului beat si drogat de la 2 Mai, unde mai au putzin sa-i declare pe cei morti vinovati, nu pe betivul drogat.
  La fel si cu pigul de patron de la Tohani: sunt vinovati niste piromani verzi pe pereti, nu el……[Rumburak]

 8. … pentru toti cei implicati, o dovada absoluta a indolentei crase si a lipsei respectului fata de orice norme de comportament si conduita umana.

 9. Cred că și peste o lună se vor găsi cadavre acolo…acolo veneau odraslele politicienilor,magistraților,miliției…de ce nu se dau numele celor care ai fost acolo?…
  Orgiilor petrecute acolo întrece orice imaginație!…

 10. O stiva de lemne nu arde asa de nu mai ramane nimk si repede, doar daca se toarna lichide inflamabile in cantitati mari.

  Ceva e cusut cu ata alba in toata povesteq …

 11. Construcția trebuia să conțină pereți de rigips antifoc, polistiren ignifugat(există sortul ăsta), hidranți, stingătoare , lămpi semnalizare ieșire.Asta cu gelosu lu pește e diversiune goală.N-are voie o dita.ai cabană să ia foc complet în 5 minute.E pe material de rahat, import direct, instalație după ueeche, solutii ignifugare zero, compartimentare antifoc zero.Chiar si cu acoperisul aprins trebuia să aibe un 5-10 minute răgasz să iese de la mansardă înainte de prăbușirea plafonului.A fost făcută la încropeală, după o vedere, ceva, de o echipă de strânsură din materiale puține si ieftine iar acu o dă la-ntors.Are propte printr ticăloși de rang și, probabil ceva filmulețe deocheate cu câțiva dintre ei.Soluția „Epstein” nu e exclusă.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.