Șeful ANPC: Pentru ce ar trebui să mă scuz eu?!

Horia Constantinescu, președintele ANPC, iese la rampă după ce ieri, în timpul nenorocirii de la Ferma Dacilor, au ieșit la iveală declarații de-ale sale mai vechi în care lăuda pensiunea. „Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați! (…), scria el în octombrie 2023.

Astăzi, el preciza, tot pe FB:

Aș fi vrut să scriu un mesaj lung legat de nenorocirea de la Mizil.

Nu pot spune decât: Dumnezeu să îi ierte pe cei care au pierit în incendiu!
De la ce am mâncat eu acolo și promovarea produselor românești până la incendiu numai în mintea unora pot fi făcute legături.
Nu știu câți dintre dumneavoastră atunci când mâncați într-un local cereți toate autorizațiile.
A mi se transfera vina altor autorități numai pentru că dă bine mi se pare jenant.
Mă cutremură gândul că și la nivelul altor locații promovate se pot întâmpla lucruri neprevăzute și să devin țapul ispășitor.
Mă întreb de ce nu se demarează o modificare a constituției și a codului penal pentru ca tâmpeniile făcute la un moment dat în viață să devină o condamnare pentru tot restul existenței.
Să se discute și la nivelul bisericii pentru a fi eliminate spovedania și iertarea păcatelor.
Reintegrarea în societate trebuie de asemenea eliminată și trecut negru pe alb faptul că odată ce ai furat cireșe în copilărie nimic și nimeni nu te va putea vreodată ierta.
Nu există condamnare mai mare ca aceea de a îți îngropa propriul copil.
Îmi este greu să cred că cineva ar fi putut accepta aceste riscuri expunându-și propria familie.
Nu știu pentru ce ar trebui să mă scuz eu?!
Că în urmă cu 30 de ani îmi făceam prieteni fără să consult înainte globul de cristal și să aflu ce urmează să facă aceștia în viață?!
Că m-am oprit să mănânc jumări fără să iau în calcul trecutul celui care le produce?!
Că am promovat un producător local și produsele acestuia?!
Ar trebui probabil construit un lagăr unde să fie trimiși toți cei care la un moment dat au făcut tâmpenii mai mari sau mai mici!
Cornel Dinicu își va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare și pedeapsă! Dumnezeu să îl odihnească și să dea putere părinților!
Tot Dumnezeu în mărinimia lui să ierte și să-i protejeze pe toți cei care au pierit in incendiu!
Eu voi continuați să vin la birou la aceleași ore și să-mi fac treaba exact așa cum trebuie!
Nu am să îmi reproșez nimic și doar mă cutremură gândul legat de nenorocirea de la Mizil!
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

16 Comentarii

 1. O pozitie de bun simt, pe care nu ma astept sa o inteleaga limbricii din presa.

 2. Daca nu se poate dovedi nimic cu acte totul ramane la capitolul „povesti de popa beat” menite a-i agita pe nata_raii abonati la postari tembele.

 3. Un sef in o functie majora ce ar trebui sa apere siguranta clientilor, un derbedeu care nu are cine sa il dea jos ca pe un gunoi ca estw pres in fata interlopilor

 4. Horia Constantinescu sa-ti ceri scuze poporului roman,ca esti un infractor intr-un post ministerial,pui de kominternist escrocdin gruparea Nastase,PSD sa ajuns o cloaca

 5. parca ERA la Tohani,

  a nu se confunda cu
  Digi24 – Fabrica de armament Tohan, din Zărneşti, locul de…
  http://www.facebook.com › posts › fabrica-de-armament-tohan-din-zărneşti-locu…
  20 ian. 2016 · Fabrica de armament Tohan, din Zărneşti, locul de baştină a două dintre cele mai puternice branduri româneşti, e sursa unor dintre cele mai …

 6. Divizia de presa corporatista a dat drumul la haitasii cu caini, amusinand pe urmele posibililor tapi ispasitori ! Oare pe cine trebuie sa protejeze ei si de data asta???? Pe Arahat , oare din nou ? In aceasta actiune Divizia Secu , idiocratii si postacii la ordin se bazeaza pe datele de baza ale ADN-0ului Morodului Rumanewsc: paralizia autoritatilor, indolenta si incapacitatea de actiune a galonatilor proptiti ici si colo unde-i lozu’ gros, lipsa civismului si simtului raspunderii individuale si colective si , uber alles, Narozia , care ne este specifica inegalabila si mareata !!!

 7. Poza arată un român get-beget. Nici nu mai trebuie săpat la înaintași (era să zic familie).
  PS Mi-e greu să scap de latinescul familia. Cuvînt e băgat, mai ales prin școala gratuită și obligatorie, cu alt înțeles decît cel din latină unde înseamnă sclavi, robi, nicidecum ceea ce ne-au făcut a crede.

 8. Divizia de presa corporatista a dat drumul la haitasii cu caini, amusinand pe urmele posibililor tapi ispasitori ! Oare pe cine trebuie sa protejeze ei si de data asta???? Pe Arahat , oare din nou ? Caci Ponta nu mai este disponibil, nici Piedone. In aceasta actiune Divizia Secu , idiocratii si postacii la ordin se bazeaza pe datele de baza ale ADN-0ului Norodului: paralizia autoritatilor, indolenta si incapacitatea de actiune a galonatilor proptiti ici si colo unde-i lozu’ gros, lipsa civismului si simtului raspunderii individuale si colective si , uber alles, Narozia care ne este specifica, inegalabila si mareata !!!

 9. Cred că Constantinescu este un fost interlop ajuns în funcție mare, cum să te lauzi că ești prieten cu un personaj cu asemenea trecut

 10. Vai, cate miorlaieli si cate scuze. Care te scuza sau te acuza?! Doar stii bine cine sunt prietenii tai la care le faci reclama ssu nu?! Vai, promovezi producatorii locali! Asta e treaba ta? Ce producători locali ai mai promovat? Asta e serviciul tau? Sa ne spui pe face buk ca ai mancat jumari bune?! Cutremuratule, nu ar fi mai bine sa răspundeți la reclamatii in mod eficient? Intamplator, am o reclamatie la inutila instutie anpc , care de ex în Germania este una din cele mai puternice si temute institutii de control intr un stat, la care nu mi s-s răspuns din martie, desi am solicitat un răspuns, totusi. Esti cu producatorul asta, intamplator tot local din judetul Prahova, producător de mobila renumit prin multitudinea reclamatiilor primite pentrucalitate, garantia produselor, etc? Ce prietenii se gasesc mereu pe la voi si ce iritati sunteti ca se descopera cand nu va convine. Sau nu ai auzit de scandalul afacerii Portbagajul?

 11. Uitati-va la postacii vigilenti ! mesajul lor este : uitati de autoritatile locale care bagau bete in roate, cereau spaga, dar nici nu avizau si nici nu sistau functionarea , uitati de ISU care nu dadea avize si nici amenzi, dar nici nu a oprit functionarea asezamantului, uitati de inca un foc pe tipicul Kolectiv, uitati de alte victime ale incompetentei Statului Mafiot Pararel , uitati de Spitalul pentru arsi promis de toti mincinosii din politica in frunte cu Joiannis, uitati de USR , de Reper si de Declick , de Voiculescu, de Clotilda, de Nicusor Dan, de frigul din case de la Timisoara si Bucuresti, uitati de protestele contra Guvernului, uitati de tot si de toate, de pensii si de inflatie, extrageti-va oamenii din fata raspunderilor , dati drumul la perdelele de fum, acoperiti urgent lantul slabcicunilor si navaliti pe ANPC ,care nu avea atributii de verificare a instaltiilor PSI ori a celor electrice, la deruta. Desigur ca pierderea unui copil este o mare pedeapsa de la Dzeu pentru acel proprietar nefericit si inconstient… Voi, vigilentilor, ascudenti-va spagile ,de se poate ,pe dupa morti si dupa morminte ….

 12. Am vrut sa scriu : din poza se vede un profil frumos de dac dar mi-a luat-o Calin inainte. Declaratiile sunt pe masura, nimic nu ne mira.

 13. escrocul asta bea si mananca in carciumi de lux,fara sa plateasca..oare Ciolafete stie ce face minoritarul asta pe nume adevarat Bloch???

 14. @ Are doar niște ”pierderi la clienți”, nu mai sunt, ”i-a luat dracu”’ , ?”Flăcările iadului i-au rezolvat”, probabil că erau de la ”lupi” , petreceau la ”Ferma Dacilor”, ”creștinește”, ? Dacă mai aveau și capră în meniu, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.