Altă țeapă imobiliară. 50 de apartamente vândute la 155 clienți

Mega scandal imobiliar la Alba Iulia. Avocatul Ovidiu Jidveian e acuzat că a vândut 50 de apartamente la 155 clienți.

Potrivit alba24.ro, cazul a devenit public după ce mai mulți clienți ai avocatului au protestat miercuri, 16 ianuarie în fața blocurilor ridicate de acesta, imobile în care și-au cumpărat apartamente.

Conform unui document ANAF, dar și a declarațiilor date de oamenii prezenți la protest, mai multe apartamente, garsoniere și spații comerciale, ar fi fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite.

Potrivit raportului ANAF pentru cele 50 de apartamente, societatea a întocmit pentru un număr de 155 de clienți, promisiuni de vânzare pentru imobilele sus menționate. Un caz similar a fost descoperit la Ploiești.

Citiți integral AICI
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

13 Comentarii

 1. -daca investitoru dubleaza pretzu
  s-a scos din problema
  si incaseazza si profit DUBLU!

 2. Uite de-asta l-am impuscat pe Ceausecu. Pe atunci nu mergea asa ceva.
  Al dreaq’ Nea Nicu, se opunea progresurilor RSR!……[Rumburak]

 3. He he ! Cu borfasii astia (cica „oameni de afaceri” !!) o sa se ajunga in Romania sa se locuiasca ca in apartamentele din URSS confiscate de la „burjui”, cite 5 familii intr-un apartament ! Cu bucatarie comuna si coada facuta la baie si la wc … ca doar stiti ca step-ul, ca dans, a fost inventat de familia lu’ Stepan Stepanovici, in timp ce astepta sa se elibereze buda …

 4. He he ! Pai n-ar fi rau ca nenea asta cu nume predestinat pentru afaceri si ghesefturi sa treaca de la bara in boxa acuzatiilor ! Asa, pentru schimbare de decor …

 5. Antreprenorul autohton si mediul de afaceri romanesc.
  Biznis pe paine, nu alta!

 6. Daca nu este o evidenta la anaf ca sunt mai muti proprietari pe acelasi apartament .

 7. Nu există ”țeapă”, mai ales imobiliară, la care statul să nu fie părtaș,.

 8. Apropooo.. ”statul” de obicei are un nume și prenume, plus numele instituției,. De ce se uită ușor aceste ”amănunte ” ??

 9. Jidveian ? Pare un ROMÂN GET-BEGET !
  La fel ca Urcacii GEȚI-BEGEȚI Șmigăl, Arestovici, Arakhamia șamd.
  măRog…😜
  {● RomPorKKaK ●}

 10. Legea permite încheierea fără notar. Cine e deștept cere la notar iar acolo se vede problema. Asta dacă notaru nu este tot infractor

 11. Avocatul crede ca restituie avansurile și gata. El își ia profitul oricum. Doar a construit cu banii altora. În civil asa este dar se vede ca nu prea știe penal.

 12. CA O Idee, ca NU numai ASTA este o MEGA Magarie Criminala prin Urmari …

  MAI TRAIESC TOTI ESCROCII ASHTIA CRIMINALI?
  I bag Your Pardon!
  Am VISAT ca sunt intr-o Tara NORMAL Condusa, si Gestionata …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.