Amar General, fratele lui Bercea Mondial, a fost ridicat de poliţie

Vasile Anghel, cunoscut sub numele de Amar General, este audiat, marți, la sediul IPJ Dolj, fiind acuzat de contracte păguboase cu primăria comunei Daneți, relatează B1 TV.

Fratele lui Bercea Mondial a fost ridicat după ce polițiștii au efectuat mai multe percheziții în Dolj.

La audieri a fost dus și primarul comunei Daneți, precum și un angajat al primăriei.

Potrivit IPJ Dolj, este vorba despre contracte prin care primăria a fost păcălită cu aproape 400.000 lei.

Polițiștii spun că Vasile Anghel se află în atenția lor de doi ani. Primarul Contantin Spiridon este cercetat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals, dar şi complicitate la abuz în serviciu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.