Amenințare cu bombă la hotelul fraților Negoiță

Un bucureştean de 35 de ani, care sâmbătă dimineaţă a intrat în holul unui hotel din Capitală şi a făcut ameninţări privind siguranţa clădirii, este audiat de poliţişti, informează Direcţia Genrală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, potrivit Digi24.

Surse oficiale au precizat, pentru Mediafax, că incidentul a avut loc la Rin Grand Hotel, în jurul orei 10.00.

Angajaţii hotelului au sesizat prin sistemul apel unic de urgenţă 112, că un bărbat necunoscut a intrat în holul clădirii şi a proferat o ameninţare cu privire la siguranţa clădirii, după care a ieşit în fugă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.