ANAF vinde jumătate din hotelul deținut de Udrea și Cocoș

Fiscul român a scos la licitație jumătate din Euro Hotel Grivița, situat în apropierea Gării de Nord din București, la un preț de 16,85 milioane de lei, TVA inclus. Această vânzare vizează o cotă de un sfert din hotelul aparținând fostului cuplu Elena Udrea – Dorin Cocoș, care a divorțat în 2013. Tranzacția face parte dintr-un dosar investigat de DNA, în care mai multe bunuri, în special terenuri, aparținând Elenei Udrea, au fost scoase deja la licitație.

Construit în 1905 și reinaugurat în 2014 după o renovare completă, Euro Hotel Grivița oferă servicii de cazare de 4 stele într-o atmosferă clasică. Hotelul dispune de facilități de conferințe și evenimente, inclusiv două săli de conferințe. Licitațiile pentru vânzarea cotelor din hotel vor avea loc pe 3 iulie.

Pe lângă Euro Hotel Grivița, ANAF vinde și alte proprietăți aparținând lui Dorin Cocoș, printre care se numără un teren intravilan în Sectorul 4 din București și spații de parcare subterane în Sectorul 2. Aceste proprietăți sunt grevate de diverse acte și ordonanțe emise de instanțe și autorități precum Curtea de Apel București, Tribunalul București și DNA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Cosmin Pam Matei 4643 Articole
Author

4 Comentarii

 1. De ce vânzare pe baza de circ și nu confiscare directă sa reintre în patrimoniul statului? Cum naiba au pus mâna escrocii pe aceste imobile fara a fi anchetați și toate confiscate prin lege?

 2. fata asta a fost platita numai de buget…antreprenoare, oama de afaceri nu a fost niciodata…
  cum justifica banii pe care ii are…?? i-au cazut din cer…?
  DNA inseamna Departamentul National ANTICORUPTIE

  Coruptia…are doua elemente…CORUPTUL si CORUPATORUL…
  CORUPTUL..ia BANI de la CORUPATOR pentru a facilita ceva pentru CORUPATOR ce nu e de drept al lui..
  simplu…cine si de ce i-a dat banii..ca oricum nu are cum sa-i justifice din salariul de bugetara
  la fel pentru majoritatea politicienilor …si salariatilor platiti din buget stat/primarii, ministre de interne SRI, justitie, medici, companii de stat…etc

 3. Udrea are banii de la sot. Si sunt mult mai putini decat trebuiau sa fie pentru ca Cocos ducea o parte din ei direct cu gentile la SRI! Pe vremea aia sefii sri nu erau la pensie si nu aveau firme ca sa treaca gentile la „consultanta”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.