Seamănă prostește cu Elena Udrea

Elena Udrea cînd se umflase în penele lui Traian Băsescu a descins la Nana cu o coloană de autoturisme așteptată ca Făcătoarea de minuni. Și ea se visa președinte, buricul pămîntului și deșteapta luminată dormind pe cărți citite de alții. La fel, Marcel Ciolacu, la fel de închipuit ca Elena Udrea, doctor în toate și în nimic, ca un Sfînt Sisoe și-a etalat caracterul la Țintești, în județul Buzău, pe stadionul Luceafărul.

Luceafărul buzoian s-a arătat la băbuțele din Țintești cu o coloană de mașini și cu bodiguarzi, însoțit nu de Fane Fileață, ci de prietenul său de pescuit, cultul Lucian Romașcanu, din ce în ce mai rotund și îmbumbat (încheiat) grotesc peste burtă, strîmbîndu-se ca o curcă beată la cîrdul de băbuțe adunate pe terenul de fotbal. La Buzău, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, ultima luminăție PSD, și Lucian Romașcanu nu le-au trîntit pe băbuțe, le-au pupat și le-au amăgit pe un teren de fotbal, mai mult un tăpșan pentru gîște, transformat în poligon electoral pentru proști. Pentru că Marcel Ciolacu a pierdut discursul scris și a gîgîit puțin (citez:„Hai, organizare! La muncă! Tre să și muncească cineva”), reproduc o parte din tezaurul de gîndire vărsat la Buzău de Mihai Tudose, steaua europarlamentară a PSD:

„Voi vorbi ca brăilean despre ce înseamnă Buzăul pentru zonă, ce au omis să spună antevorbitorii, dar sunt convins că domnul prim-ministru va puncta, sunt proiecte pentru dezvoltare comună, Buzăul cu zonele învecinate. Aici mă refer la eforturile administraţiilor locale din Buzău şi Brăila pentru a determina construirea drumului expres, pe lângă autostradă, de la Buzău la Brăila, ceea ce va duce la o dezvoltare a componentei industriale a Buzăului, Brăila devenind, practic, ieşirea la Dunăre, la port, pentru industria buzoiană, care, din câte am văzut, este în continuă dezvoltare. Pentru realizarea proiectului despre care am vorbit, banii vor veni de la Uniunea Europeană, de aceea trebuie să spunem încă o dată despre importanţa prezenţei noastre în familia europeană. În ceea ce priveşte alegerile locale şi europarlamentare, în urmă cu patru ani, Buzăul a fost înaintea Brăilei, cu câteva procente, dar noi am fost pe locul doi. Buzăul a fost primul judeţ din România care a implementat manualul de istorie locală. Un astfel de lucru se va întâmpla şi la Brăila, începând cu noul an şcolar. Jos pălăria pentru colegii de la Buzău!”.

La Buzău, PSD a declanșat o inundație de gîndire. Și cam atît!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 47

41 de Comentarii

 1. Nasol. Sa n-aiba cumva si soarta conpeizancei Afroditis ot Buzau county!

 2. in 20 ianuarie 1368 Vlaicu Voda dadea PRIVILEGII negustorilor brasoveni pe DRUMUL BRAILEI. Cam tarziu refacerea Drumului. Braila este PORT MARITIM, adica pot intra pe Dunare, cargouri sau cum se numesc vapoarele care navigeaza in oceane. Braila are o continuitate istorica de 7.000 de ani ceramica neolitica are numele de Cultura Brailita. Este timpul ca generatia tanara sa fie mandra de originile sale multimilenare. Vorba regretatului prof. dr. Claude Matase. „Londra are doar niste fragmente in muzeu, iar noi avem adevarate bijuterii la Cucuteni si in alte situri arheologice.”

 3. Elena Udrea n-a fost proasta. Din nimic, a fost a doua intr-un stat european. E drept ca a si gasit prostul care s-o promoveze……[Rumburak]

 4. Meștere, puți a trol PeSeDe, puți a slugă. Ce ai tu treabă cu maxtor? El e la putere sau stăpânii tăi? Slugoiule, crezi că voi mai păcăliți pe români? Poate în visele tale umede

 5. Vă plac badizgarzii lui? Phottomodelle dă PeSeDe!
  Uite – dupe ten – io cre’ că ăla primu’ dînapoia lui, în partea lui dreaptă, e dîn grupu’ dă protecțîie țiwillă a’ lu’ Narendra Modi! Așea că încep să dau-crezare celor care spun că șî covrigaru’-șăf e dîn aceeași yethniye……[Rumburak]

 6. Daca si etnicii rromi vin cu sperante ca pensiile iar el le promite dar nu su delivery e ca a belit ce a belit.
  Acum sa vezi ce curg fulgerele pe el ca si cum ar fi paratraznet!

 7. De ce postezi sub nick-ul meu ma escrocule? Tu nu ai macar un gram de demnitate in tine, sa semnezi sub nick-ul tau?
  Tu si altii la fel ca si tine ati imputzit aceast forum. Cand postezi ceva, asuma-ti raspunderea celor postate. De jigodii suntem satui. Voti ati dezintegrat demnitatea de ROMANI, nulitatilor si gunoaielor……[Rumburak]

 8. Daca mamaitele sunt „babe inca in viatza…”, voi sunteti niste papagali cu cas la gura.

 9. Dacă-și mai revarsă mult din preaplinul prostiei n-o să mai avem doar Brăila supt apele stupidității lui Tudose, dar și Buzăul supt cele ale lui Ciolacu, precum două zone înrudite prin diluviul prostiei PeseDe.

 10. Dur articolul. Nu-mi place „covrigarul”, e totusi prim ministru si ar trebui mai mult respect. Are si el calitatile lui, e drept, cam ofilite pentru a mai pacali romanii disperati de incompetenta clasei politice actuale. Se screm sondagiii sa umfle balonul comasatilor, sufla printr-o gaura si el fasaie prin mai multe.

  Actiunea ciolacarilor e normala, campania electorala e lunga pentru a desfasura actiuni spectaculoase, se incepe cu pupat de moaste, iar la sfarsit canta prohodul. Purceaua coalitiei e moarta-n cotet si noi vrem show-uri electorale ca in hamerica!

 11. Pai nu sunt amindoi din Buzau ? Buzaul ,buricul mapamondului…….Atita poate bioterristul ,carator de ” puste” al lui Hayssam.Probabil acum vinde gaura covrigilor….

 12. Despre PNL-ati nimic, sau astia nu sunt trecuti in „dictionarul ortopedic” ???

 13. daca tot ai pomenit de ELNA UDREA ,DE CE NU AMINTESTI CONTINUAREA POVESTII ? CATI ANI VA ,,petrece,, in PARNAIE ?II DORIM SI LUI ASTA SI CHIAR MAI MULTI !

 14. Și care sunt calitățile lui Ciolacu,dacă tot ai pomenit de ele ??!!

 15. Bodyguards = echipa SPP adaptată la mediul de vizitat, băieții înalți, tunși și cu ochii albaștri nu mai sunt la modă. Ion-Marcel joacă prost rolului omului din popor îmbrăcat modest, nu avea la el bacnota care să-i iasa din buzunar pe care, cu siguranță, ar fi oferit-o condescendent uneia dintre băbuțe, campania electorală a început mai devreme!

 16. Foarte bun Editorialul, foarte bun! Doi Bivoli africani lipsiți în mod violent de cognitie, cortex, limbaj, studii, aptitudini, conduc România așa cum vrea mușchii lor? Un agramat cu Bioterra la 37 de ani, face Brigadă cu un general de Brigadă, monument de prostie? Dacă n’ar fi, nu s’ar povesti! Ăla cu Bioterra a mai fost și slugoi la un terorist arab( așa zice Justiția nu eu), vânzător de covrigi și Docturand SRI Mihai Viteazul? Suntem în păpușile Muppets? Maestre, parcă suntem in „Jurnal din anul Ciumei ” de Daniel Defoe! Parcă suntem ciumati, conduși de niște ciume certate cu cartea!

 17. Promisiuni găunoase făcute de „experții” PSD Tudose și Ciolacu ,pe care nici cei din Țintești nu le cred.Trepădușii ăștia habar nu au ce le coace nea Klaus,sau mai bine zis ne coace,ceva de felul,după mine potopul …

 18. Basescu se umfla in penele dnei Udrea……[Rumburak]

 19. Postul a trecut ,a venit confirmarea ,daca mai era nevoie,că noi românii suntem unici pe planeta,noi și din post am ieșit pe plus,la cantar mă refer.
  Nu vă agitați,cantariti-va mai întâi!
  Arata mai mult cu cel puțin două chile iar pentru păcătoși cu zece și încă nu s-a terminat.
  Urmează cele două săptămâni în care trăim
  făcând „curat ” in frigider și în cămară sa nu se strice agoniseala .

  Eu recunosc că am ieșit din post cu plus doua și asta pentru că făceam pauza mai lunga intre ștevie și loboda,intenționat,că sa pot face naveta in pod după slănină și carnati.
  Mircea Cosa macro-economistul are dreptate mâncăm mai mult decât producem, chiar în timpul postului.Si totuși,
  Piedone a slăbit in post de dragul lui Gabi Fii Rea
  , Nicușor Dan din simpatie pentru Burduja,iar Cornel Nistorescu alergând după Ciolacu.
  Vasile Bănescu cel care nu mai e purtător de cuvânt BOR și el nu știe a rămas neschimbat.
  Telectualul „reformist”Papahagi n-a reusit sa-i „comaseze” pe ortodocsi cu catolicii și nici Johanniss sa „reformeze”NATO,a încercat dar nu i-a ieșit, așa că Baiden i-a dat o tinichea in vazul lumii și l-a numit prieten al Americii pe vecie,dar rămâne că noi românii să-i asiguram mentenanța.
  Iubiți credincioși, covrigii se pot consuma in perioada postului sunt chiar indicati,dar numai cei de Buzău și pentru cura de slăbire se mănâncă numai gaura ,ne transmite Bănescu pe facebook.

 20. Noroc ca Turcia si Rusia vor face acea autostrada inelara uriasa in jurul Marii Negre de care va beneficia si cele doua judete. Astfel vor putea sa ajunga lejer la viitoarele locuri de munca din Orient cei care vor deveni someri in vest. Tudose a facut un pod unicat in Romania dar l-a legat de restul tarii cu drumuri judetene.

 21. OARE DRULĂ L-A ÎNFIAT PE „MAESTRU„ or invers?ȘI DACĂ MARCEL TUDOSE CÂȘTIGĂ ALEGERILE -CÂT DE REPEDE VEI SCHIMBA „ ATITUDINEA ȘI IMPARȚIALITATEA JURNALISTICĂ”??

 22. Eu tot PeZeDeaua o voteZ !
  Că pe tov. IliciEscu pur si simplu il ador, cum a făcut el curățenie in Piața Universității, cu „minerii” !
  Că mi-a Zis mie unu care știa el de la una că ăia se drogangeau și se VOTAU acolo, in corturi…
  Iar „minerii” au plantat chiar și panselutZe, măR🤣g…
  ●[RumburKK-PeZeDea TL & TM-RumburKK]●

 23. Don Nistorescu, nu va dezmintiti, ura fata de Ciolacu/PSD va asigura nemurirea. Treceti la laudarea lui Mucusor Dan, schimba bancile in Cismigiu cu o luna inainte de vot! Hai liberare!!

 24. Tica baiete, subt orice nume, esti recunoscut. Cum drac ai timp de comentarii toata ziulica, cind te laudai ca transporti taxele si impozitele la stat cu roaba?

 25. Trolacii pisidei îs din ce în ce mai grețoș’! Bleah!

 26. Trăiască Patria
  Cât soarele ceresc,
  Rai vesel pământesc
  Cu mare, falnic nume.

  Fie-n veci el ferit
  De nevoi,
  Fie-n veci locuit
  De eroi, eroi.

  O! Doamne Sfinte,
  Ceresc Părinte,
  Întinde a Ta mână
  Pe Ţara Română!

  Vasile Alecsandri 1881

  Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine,
  Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
  Un glas ei mai aşteaptă şi sar ca lupi în stâne,
  Bătrâni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din câmpii!

  Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
  Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
  Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
  „Viaţa-n libertate ori moarte!” strigă toţi.

  Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
  Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi!
  Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate,
  Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi!

  Andrei Mureşanu (1816-1863)

 27. Lumina apartine celor care și-au izbăvit sufletul de patimi( Sf Ioan Damaschin)! Dumnezeul cel Mare și Bun să pedepsească până la al 9-lea Neam trolii psd-pnl, susținătorii, simpatizanții celor care au împușcat în cap în 89 mii de oameni nevinovați și care le-au vândut Resursele, le-au distrus Uzinele, au Exilat 8 milioane de români! Pe copii lor până la al 9-lea neam, scrasnirea dinților, vermele cel neadormit! Oooo tu Lucifer cum ai căzut în roua dimineții din Tronul celui Preainalt! Ti-ai zis în barba, vreau ca să fiu ca Domnul! Oooo voi troli psd-pnl, voi, admiratori ai celor care v-au dus la 54 de ani speranță de viață, asupra sufletelor voastră toate hoțiile psd-pnl timp de 35 de ani! Ce semeni, aia culegi, cum îți asterni, așa dormi! Vrei „ban nemuncit”? Vei „munci” dincolo o Eternitate! România e plină de lepre, slugi, sclavi, hoți, curve, proști, idioti! Nimic nou pentru un ochi antrenat cu munca și cu bunul simț! Din România SRL, numai cei curați iau „Lumina”! Restul? Bălegar, descompunere, mediu anaerob!

 28. O amărâtă din Craiova cu copil de 4(patru) ani, cu un parizer furat în valoare de 4( patru) Euro, a luat 4(patru) ani de Pușcărie la Targsor! Un general analfabet cu 4( patru) stele(?), a inițiat o lege la inițiativa Cimpanzeului Rujat RB ROLEX, că dacă furi „până ” 1 milion de Euro și ești prins, dacă dai milionul înapoi, plus 15% penalizare, ești liber ca pasărea Colibri? Cimpanzeul rujat RB îl face în foi de vița pe Prostul României, obezul de 445 de Kile cu fasole sleita de la popota! O amărâtă cu 4 Euro vs Cimpanzeul rujat RB cu 1 milion de Euro? 1 milion de Euro Won! Mai votați psd-pnl? Vai de voi jeguri analfabete, certate cu săpunul și cu periuța de dinți! 1 Milion și ești la Monaco? 4 Euro și ești la Targsor? Împotriva prostiei chiar și zeii sunt neputincioși ( Schiller). Punct! Noroc că prostia nu doare! Noroc bun!

 29. Eu vara nu dorm, nu am somn! 1 milion de Euro vrea ca să fie furați dl președinte de la PNL! Dai milionu’ plus 15% dobândă, scapi de a fi „mireasă” noaptea la Poarta Albă, Jilava, Rahova! Dacă ai „norocul” ca să nu fii prins, îți odihnești bătrânețea la Tenerife, Palma de Majorca! Ești prins dai, nu ești prins, rămâi cu furaciunea! Clar , curat, minunat, viață dulce! Unde mai bine ca Parazit în Rromanistan, unde mai bine! D-le Justinianus, trăiască familia matale, mult bine faci nouă, muuuult bine! Băiat de băiat, trol de trol! Numai trolul Core te întrece, trol „înțepenit” în Cenaclul Flacăra și în directivele PCR din 1985! Bă, voi sunteți cu capul? Nu sex, nu heroin, nu vitamin, nu Cocosatu, nu Gil? Eterni pe Cotidianul? Eu vara nu dorm, nu am somn, eu vara nu dorm! Grea e viața de troli psd-pnl! Slugoi, sclavi, sclaveti! Rromanistan? Unii cu trabucul în gură, alții imbecili, troli 24 h din 24 h pe Forumuri!

 30. Numai în Rromanistan proștii „este” prostiți cu cuvinte, cu scărpinat între coarne, scuipat în palmă și netezit părul la imbecilul etern votant psd-pnl! În Danemarca votantii sunt convinși prin CV-uri, Fapte, Exemple! Pa ăsta( votant psd-pnl) și dacă ii amputezi o mână, votează „invariabil” psd-pnl! Dl Iulian Dumitrescu de la CJ Prahova ci Lamborghini de 600 000 de Euro cu 650 d3 CP, privește amuzat circul! Dânsul știe ce „masă fetida ” a crescut 35 de ani ca masă votanta pnl! Eu râd, dl Dumitrescu râde. Maestrul Cornel Nistorescu se bate pe burtă de râs! Boii în afară de grajd, văd biblioteci sau nutreț cu apă rece? Mă adresez „intelectualilor” nu jegurile din psd-pnl plus trolii! Am dignity, ce Dracu!

 31. … Franța a susținut suirea pe tron a domnitorului Carol, Marea Britanie a oscilat între temerile că Rusia s-ar vedea invitată să intervină pentru a recaptura sudul Basarabiei (și a avansa astfel în Balcani), dacă românii continuă să agite apele politice de abia liniștite după războiul Crimeii și o neutralitate bine-voitoare, Prusia – țara de origine a prințului – a fost, firește de acord, în timp ce dușmanii păstrării unității administrative și politice a Principatelor au fost Imperiul Habsburgic (Austria), care constata cu îngrijorare cum românii de la sud de Carpați avansează pe drumul spre neatârnare, și, cum era de așteptat, Imperiul Otoman, care înțelegea foarte bine că gestul românilor înseamnă un pas în plus în direcția destrămării imperiului lor colonial în Europa. Noul domn român, știindu-se amenințat de Înalta Poartă, se va grăbi, de altfel, de îndată ce a ajuns în România, să faca o serie de reforme modernizatoare in armata, care doar într-un deceniu distanță se vor fi dovedit salvatoare pentru națiune și dinastie.

  La presiunile Franței și Marii Britanii, Imperiul Otoman a acceptat păstrarea unității Principatelor, cu condiția însă ca principele străin să recunoască statutul de vasalitate în fața Înaltei Porți.

  In 10 mai 1866, Carol I depune juramantul de domnitor al Romaniei iar in 14 martie 1881 devine primul rege al României.

  Cate s-au intamplat in 158 de ani! In 15 aprilie 1866 la plebiscit au votat in proportie de 99,9 % pentru acceptarea principelui ca domn. La acea vreme, erau 686.193 electori din aproximativ 4.400.000 locuitori.

 32. Acuuuum ori niciodată! Acum e acum! Prrrostim prrrostii, cu toată drrragostea va spun! Simbioza gazdă-parazit merge ceas elvețian în Rromanistan! Aici numai proștii nu sunt miliardari în Euro și numai proștii, numai cretinii, numai imbecilii muncesc la Patron pe minim pe economie, numai tâmpiții își pierd sufletul în Uzine cu veceuri tip turcești, elita PSD-PNL la Viena la concertul de Crăciun! Mai există bovine care să „fie driblata ” de cancerul de col uterin PSD-PNL? Mai există tâmpiți care se uită la A3-CNN? Dacă da, Dumnezeu cu mila! Împotriva prostiei chiar și zeii sunt neputincioși ( Schiller)….

 33. pacat ca Nicolae Ceausescu nu s-a intors macar pentru un timp scurt. ne-ar fi salvat prin impuscarea tatilor si mamelor astora pe stadioane, evident ca pentru tradare de tara.
  aici in Romanica nu se munceste, supravietuim. un animal ca acest grizonat unsuros ce ne afecteaza si ultima parte de viata si de speranta intr-o tara care isi revine.
  daca putem, sa terminam cu toti, ca la o angajare: aveti legaturi cu fosta…? atunci out! apoi mai vedem noi.

 34. Pitecantropul de Caracal 2, aka Buzau, un tigan borît cu gingiile vinete si moaca îmbăloṣat-mioapa, duhneste a prostie imbecilizanta jucind o sinistra parodie in postura de prim-ministru al unei tari complet anesteziate…ce soarta merita nenorocitul asta?…mda, ati ghicit, aia greaua e…

 35. Razboiul ruso – turc 1877 1878 În urma acestui război, țara și-a obținut independența față de Imperiul Otoman, alături de Serbia și Muntenegru. 4.302 morți și dispăruți 3.316 răniți 19.904 bolnavi.

  Primul razboi mondial 28 iulie 1914 până pe 11 noiembrie 1918, peste 880 000 de soldati romani ucisi si mai mult de 330 000 de civili.

  Al doilea razboi mondial. In octombrie 1940, sub pretextul de a recupera teritoriile amputate, Romania intră în iunie 1941 în război de partea Axei împotriva URSS. La data de 23 august 1944, armata sovietică fiind deja în Moldova de nord încă din luna martie, România a trecut de partea Aliaților. Morti, raniti, lagare de concentrare, comunism, despagubiri de razboi.

  1989 Revolutia Romana. Victime: București: 564 morti 1761 raniti, Sibiu m. 99 r. 100, Timișoara m. 93 r. 373, Brăila m. 42, Brașov m. 39, Constanța m. 32 r. 116, Cluj m. 29 r. 58, Arad m. 19 r. 38 Târgu Mureș m. 7 r. 18, Hunedoara m. 6, r. 19, Cisnădie m. 2 r. 10, Pitești m. 1

  „Romania este o tara foarte frumoasa, dar iti ia foarte mult sa o vizitezi, din cauza infrastructurii deficitare. Iar romanii sunt niste oameni ospitalieri, prietenosi si cu o cultura generala foarte buna”, a spus, intr-un interviu acordat wall-street.ro, E.S. Dl. Thomas Baekelandt, Ambasadorul Regatului Belgiei in Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.