Niels Snecker și Ștrul Ciutacu, ultra-penibil moment de susținere a Naționalei

Cel mai ultra-penibil moment de susținere a Naționalei de fotbal este rulat cu insistență  la România TV și îi are drept protagoniști pe Niels Snecker și Strul Ciutacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

27 de Comentarii

 1. Intradevar moment mai caraghios de cit ce au putut sa faca cei doi ,nu vedem ori cind .De abia acum am realizat ca aparantele inseala si de fapt cei doi sint dintr-o alta categorie de oameni si nu asa cum aveam noi impresia.Daca derulam din urma toate aparitiile celor doi pretiosi ,exista o mare asemanare intre ei .

 2. Cei doi haiduci sustin probabil echipa Izraelului. Nu-i nimic rau in asta dar sa schimbe drapelele.

 3. In România la ora actuală nu este nici o TV profesionista,toate sunt achesate in oala și cloacă globalistă,din punctul meu de vedere, puteți închide liniștit tembelizorul,nimic real și concret nu livrează aceste latrine

 4. Chiar penibil. Când îi vezi cu burdihanele alea
  îți vine să vomiți. Decât o cocoașă de muncă, mai
  bine un burdihan de bere !

 5. radeti voi, dar n-ati observat ce ” fizic” impresionant scot astia doi, la inaintare ..! se vede ca fac sala din greu ..!

 6. Toate emisiunile RTV au devenit penibile, scrolls news bombastice și ‘breaking news’ fără breaking news, moderatori care vorbesc ‘apăsat’ de parcă enunță adevărul absolut, dezbateri inutile pe tema recalculării pensiiilor (o droaie de ‘pricepuți’ care emit ‘judecății de valoare’ pentru că le place să apară pe sticlă) pentru că legea nu va fi modificată, etc.. Cele două personaje sunt unse cu toate alifiile, deh, vedete, unul se laudă că soția căștigă mai mult decăt el, celălalt lucrează ‘remote’ (‘soțul soției’) pentru că merge după nevastă care acum este detașată în Italia!

 7. Pe Brad Pitt ăla îl cheamă Niels Schnecker de pe vremea lui Ceauşescu sau şi-o fi schimbat şi el numele din Vasilică Țuțurigă în Luis Lazarus?

 8. lipsesc vedetele …presteaza dora rezervele atat in footbal cat si in politichie..cu lasconi la ..prindere ..si cu macru in atac noroc cu …linia de gtrei sferturi in care exceleaza pilieru …sosoaca si arip ..;LASCOTI…in frest loru i plin de frdezervele rezervelor..in speranta ca vor fi alese vedete ; tzolaku, nicjusoru, siii alrti ioropeni…impins de ambil=tiile maishika i ..iohaos o ajuns cu oistea in gardu ..parlamentului…si militzanu l va sanctiona…gata cu gogoasa calda la UE ..gtreshe la munca de jos …suplinitor la baia publica ..sectia ABUR si ABUREALA la baia comunala din SIEBENBURG…ASTA FUNCTIE..

 9. cum se da in stamba un mic belfegor chiar daca si ciutac care se crede si azi ziarist…

 10. Rău am ajuns dacă doi ovreiași caraghioși, iau bani frumoși( nu numai că rimează, dar și exasperează 😉 😎 ) ca să ducă în derizoriu o empatie națională exmplară, cum de mult nu s-a mai întâlnit pe aceste meleaguri !
  Când vezi asemenea manifestație grețoasă mai că-ți vine să te întrebi dacă nu suntem prea blânzi și îngăduitori cu tot felul de oaspeți nepoftiți ?

 11. Ca hebrew din Ardeal stiu clar 😀 de unde vin bancurile cu „Itic si cu Strul”
  PS: La noi in idis le spunea „Yitzhak aun Struller” ( Ytzhak fiu de rabin, desteptul si Struller un pishalcos cum i-e numele din idis in traducere, ca persoana dialedtica DE CONTRAST 😛 !)
  [hebbrewi NORMALI LA CAP nu-s diferiti in comportament de altii, CHUZPPE = nu-s suparaciosi deloc ! 🤫❤️🤫]
  IQ=?

 12. Mie-mi pace Ciutacu desi n-are mai mut de IQ~105 ! E sincer simplutz-vesel ! 😀
  Sneker nu e deloc roata-melcata insa nu are cum sa aiba mai mult de IQ~120 (cu indulgente) ! 😀 Nu e putin ! 🙂
  vorbesc de potentialul lor genetic … cultural, poate au citit multe carti si-au dus o munca de CULTURIST zilinca
  in sistemul scolar standard ! Ne-cititi nu-s ambii ! Insa au un observabil PLAFON, cultural-educativ in gandire, vede oricine cu IQ>145, la ei !
  De facto, ca hebrew, imi plac amandoi ! Mno ! Cum imi plac toti cei care (mai) stiu romaneste in strainataturi (chiar si tziganii romani, intalniti pe te miri unde-n lume, 3301, vorbind stalcit romana ! ) 😀 !
  (publicati daca vrei sau nu comentariul = E ADEVARUL ! Intrebati-i!)

 13. Fac premeditat, CIRC !
  Dar le-a iesit ! „Chuzpe” ! ✡️ Imi place LEGENDA auto-bigrafica a US-locotenetului: SNECKER ! 🙂 😀 ❤️
  SHALOM ! 🙂

 14. Doua jivine care schelalaie jalnic si ni se se baga precum supozitoarele . Halal ziaristi , sictir maxim !

 15. Gresit, pt publicul lor cei doi imbecili sunt vedete de admirat.Aceasta este nisa pt. ROMANIA TV, a celor fara educatie, fara nici o pregatire, frustati

 16. Normal, ar fi trebuit sa aiba amandoi steaguri ucrainiene , Sneck, chiar doua, pt ca evreii au in Ucra interese mai mari decat Ro!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.