Rutte, spre șefia NATO

După multe consultări între aliați, Mark Rutte se pregătește pentru poziția de secretar general, la NATO.

Premierul în exercițiu al Olandei este cunoscut pentru drumurile sale către serviciu pe bicicletă, dar și pentru abilităţile sale de bun negociator.

Mark Rutte își va exersa aceste talente la viitorul loc de muncă.

Citeste si Iohannis s-a retras oficial din cursa pentru șefia NATO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Rutte s-a opus intrarea Romaniei si Bulgariei, la pachet, in spatiul Schengen. Votati-l, bey pompalailor !

 2. tot sef la NATO? Are insul asta vreo putere sau este doar marioneta?
  Geoana a marait ceva?…

 3. Oaauuu.. L-au găsit și pe ăsta.. Mă intreb de are șa la bicicletă,. sau doar țeava,..E de gașcă..

 4. Dupa indelungi consultari democratice, greaua dezbatere s-a incheiat: aliatii Pentagonului, de fapt niste sclavi, au hotarat in unanimitate ca victorios trebuie sa fie candidatul propus, a se citi indicat, de Pentagon.
  Ce frumoasa e democratia!

  Nu ca in tabara cealalta, unde niste dictatori ingrozitori hotarasc unilateral pe cine numesc intr-o functie, numire validata de adunari generale unde chipurile reprezentantii poporului sunt de acord in unanimitate. Nu, in tabara binelui e altfel.

 5. Băjeții SS(scwab-scwartz(aka soros) cad întotdeauna în sus.Și fetele.Ursulișka a ajuns de la 2% kanzelarin în Germania, direct șefa UE iar moakă ăsta, după o baie de scuipați în Olanda natală, șăf la NATO.în ritmul ăsta ne trezim cu playboul Iustinel al Canadei, aflat momentan în cădere liberă acasă, șăf ONU.

 6. NATO = numai dezastre, numai genocide. Rutte fiind demn de el. Îl sustin, daca NATO dispare.

 7. NATO este cea mai mare amenințare cu care s-a confruntat vreodată civilizația omenească. Funcțiile din ierarhia NATO NU PREZINTĂ nicio importanță practică, deoarece titularii lor NU HOTĂRĂSC NIMIC niciodată!!!!

 8. CE SE SPERĂ la Varful Puterii REALE din SUA?
  JOACA LA CACIALMA ESTE PERICULOASĂ ȘI ÎN CAZINOURILE MAFIOTE, DAR LA NIVEL PLANETAR!
  NOI, ESTICII am visat Occidentul MEREU.
  Dar Occidentul COLECTIV, în Cap cu SUA NE a ARĂTAT în 35 de ani NUMAI CURul NeSpălat EXRRES, la Intimidare.
  ȘI SE KKă mereu Peste NOI, la Sufocare.

  IO ÎNCĂ sper că America își va VENI odată în Minți ȘI VA RĂMÂNE Primus Inter Pares.
  IO CRED că ȘI Rușii Așa AR FI VRUT, ÎNAINTE de Intriga NULANDiană …
  IO SPER ca să SE formeze un Teritoriu NEUTRU garantat de SUA, Rusia, ChinaÎNTE NATO și RUSIA.
  Grecia, Bulgaria, Fosta IugoSlavie TOATĂ, Ungaria, CehoSlovacia, Polonia,
  Țările Baltice, Finlanda.
  AR FI SINGURA Garantie de Pace REALĂ pe CINZECI de Ani, MINIMUM.

 9. Plăvanul Johanis in să negocieze intrarea României în spațiul Schengen a fost la Biden in America pentru susținerea candidaturii sale pentru funcția de secretar general NATO. Și ne-am ales cu donarea sistemului PATRIOT către Zelenski. Bravo Johanis. Ai jucat iar banii țării la păcănele.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.