Anamaria Prodan și-a băgat coada

Calificarea naționalei României la EURO a generat tot soiul de comentarii. Impresara Anamaria Prodan, de pildă, crede că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să plece de la prima reprezentativă.

„Edi Iordănescu ar trebui acum să se gândească și să-și facă viața și să se ocupe de viitorul lui. A demonstrat ce a avut de demonstrat în România și cred că trebuie să facă un pas în fotbalul mare unde să crească și să câștige. El îmi este foarte drag și l-am apărat mereu și asta nu pentru a-l face pe Edi să semneze un contract cu mine, ci pentru că avem o relație extraordinară și ne respectăm foarte mult.

Îmi pare bine și sunt foarte fericită pentru Edi Iordănescu, un antrenor foarte bun care a reușit să le închidă gura celor care l-au criticat și nu au avut încredere îl el. Eu când am spus că Edi Iordănescu este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România mulți au zâmbit și își dădeau coate. Sunt sigură că Edi Iordănescu va ajunge foarte sus”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

  1. fac echipele si rezultatele sunt oua de cata. Este clar, nu mai avem nici cunoscatori, avem doar mangle si interese.

  2. Iar a aparut parasutista asta cu fata ei de bidon turtit ,marea specialista in fotbal.O fi specialista la amanti ,dar la fotbal este egala cu zero barat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.