Andronescu: Camerele video la examene, o umilinţă pentru noi, profesorii

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, consideră că prezenţa camerelor de luat vederi în şcoli, în procesul de evaluare, reprezintă o umilinţă pentru profesori, transite Agerpres.

„Eu, personal, cred că prezenţa camerelor de luat vederi în procesul de evaluare este pentru noi, profesorii, o umilinţă. Şi spun acest lucru fără niciun fel de rezervă. De ce? Pentru că înseamnă că noi nu suntem în stare să facem o evaluare corectă. Eu am spus că o să încerc să montez o cameră de luat vederi în sala de curs să văd cum mă simt eu în faţa camerei de luat vederi la fiecare oră”, a declarat Andronescu, potrivit Agerpres.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.