Antena 3 TV pompează la Piedone

De cum Piedone și-a anunțat intenția de a candida pentru primăria Capitalei, Antena 3, organ PSD și PPUSL sau mai pe scurt instrument politic al familiei Voiculescu, a început să ruleze figura lui Piedone, fost președinte PPUSL, demisionat și acum nu se știe pe ce poziție. Piedone în sus, Piedone în jos, de parcă umflatul inspector din piețe ar fi salvatorul României. Într-o emisiune despre scandalosul proiect de șapte milioane de euro de pe Bulevardul  Aviatorilor, reprezentanții unor partide comentau investiția în faimoasa  vilă, fostă sediu al PNL și, mai apoi, ALDE. În timp ce reprezentanții partidelor comentau situația, regia a introdus un Breaking News (la Antene 1 și  3 tot ce ține de PPUSL sau de  postările „profesorului DAN Voiculescu” este Breaking News). Piedone era la microfon ca să dea o replică la comunicatul de presă privind incompatibilitatea. (Ca și profesorul său, Piedone și-a promovat  familia peste tot).

În loc să pună întrebări despre acuzațiile ANI, Berta Popescu s-a făcut șoricel și s-a prefăcut că joacă în Caragiale, punînd  întrebări pentru Piedone de parcă el era domnul Goe.

N-a trecut mult și la știrile de la fix, prima informație era amenințarea lui Piedone. Cică dă în  judecată ANI pe care a botezat-o Agenția Națională de Securitate.

Promovarea PPUSL și a lui Piedone, a forumurilor și dezbaterilor organizate de grupul Intact (maeștri Alessandra Stoicescu și Adrian Ursu), a subiectelor din publicațiile editate de firmele Varanului fac parte din  tehnicile orchestrate de promovare a intereselor familiei și ale așa-zisului holding.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Vlad Dumitraș 281 Articole
Author

12 Comentarii

 1. Insu’i priceput la toate/mai civa dicat Ceasca, dara cel mai priceput a fi la … Circ / te delecteaza !

 2. ‘ De unde mirarea ‘, Piedone este președinte PUSL (cu denumiri difetite de-a lungul timpului) înființat de …. Dan Voiculescu iar Antenele sunt ale familiei!

 3. Antena 3 pompeaza la piedone romanesc? (ca ala italian, era super, dar a decedat)… Foarte bine, inseamna ca stim numele unui pierzator! Pe cine ,,a sprijinit” antena, s-a facut o apa si un pamant…

 4. Citat din articol : „Piedone in sus, Piedone in jos, de parca umflatul inspector din piete ar fi salvatorul Romaniei”.
  In prima parte a propozitiei, „ziaristul” Dumitras, ne informeaza ca este baiat cult si este la curent cu aria lui Figaro din opera „Barbierul din Sevilla”. In partea a doua (aia cu „umflatul”) apeleaza la „aria calomniei”, din aceiasi opera.
  Poate ca nu ar fi rau pentru Dumitras, sa se promoveze ziarist de investigatii si sa vorbeasca cu cetatenii din sectorul condus de Piedone. In mod cert, asta l-ar face mai „andante”, in declaratiile impotriva lui Piedone.

 5. Aria politica tv, evitați canalele TV care mint că dovada a platii de la politicieni.

 6. 90% din jurnaliștii sunt doar niște goarne defecte care folosesc manipularea intr-un mod jalnic și total ineficient pentru societate doar că pregătirea lor este foarte slabă au impresia că publicul este prost …este greșit să fi agresiv este greșit să ai păreri este greșit să prezinți lucrurile intr-o singura direcție indiferent care este ea când faci asta ca jurnalist este un ticălos impostor prost lipsit de profesionalism … jurnalismul din ziua de astăzi nu diferă cu nimic de circul făcut de țigăncile la șatră victimizarea ridicatul fustei leșinul ularlarul si victimizarea excesivă în încercarea de a intimida și manipula …este un obicei institiv al triburilor slabe și lipsite de putere … jurnaliștii au in rol important și foarte important in societate aș putea spune că reprezintă locomotiva societății dar in același timp reprezintă și oglinda ei dar când oglinda o oglindă in care din păcate nu se prea mai regăsește nimeni …. să il crezi oe Gâdea sau să te încrezi in Gâdea trebuie să fi prea penibil și prea decăzut moral …….iar când spun Gâdea nu mă refer doar la el ….

 7. Romanii apreciaza doar comparativ. Il indica pe Piedone ca cel mai bun primar de sector (dar si de Bucuresti) punandu-l in balanta cu catastrofele actuale.

 8. Asa-i în tenis. Unii cu pompa de picior la Piedone, alții cu compresorul la Bolojan.

 9. Un puscarias raspunzator de moartea a 65 de tineri de la Colectiv, este promovat ??!??!???????
  Am uitat ca sunt in colonia Romania condusa de Psd/Pnl.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.