Anunţ misterios despre Prinţul William

Ducesa de Cambridge
Prinţul William şi Ducesa de Cambridge

Prinţul William trebuia să participe, marţi, la o ceremonie comemorativă la Castelul Windsor. Insă mostenitorul tronului britanic a fost nevoit să îşi anuleze apariţia din „motive personale”, a anunţat Palatul Kensington într-un comunicat. Prinţul Willian trebuia să participe la un omagiu adus naşului său, regele Constantin al Greciei, care a murit în ianuarie anul trecut. Palatul a transmis că prinţul William a sunat familia regală greacă, prezentă la eveniment, pentru a-i informa de absenţa sa.

Palatul Kensington nu a oferit mai multe detalii despre această amânare bruscă, dar a precizat că prinţesa Kate, care se recuperează în urma unei operaţii abdominale, „se simte bine”.

În absenţa regelui Charles al III-lea, care se tratează de cancer, prinţul Wiliams a preluat o parte din activităţile publice ale acestuia.

Pentru William, momentul este delicat, deoarece soţia sa, Kate, se recuperează după o operaţie misterioasă, a cărei recuperare durează foarte mult timp. Prinţesa de Wales nu este aşteptată să îşi reia îndatoririle regale înainte de Paşte.

De ce a plâns Prinţul William: „Am fost rupt în bucăţi”

Prinţul Harry dezvăluie că a fost bătut de fratele său

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Printul William a auzit ca regele Iohannis pleaca la NATO si se elibereaza tronul Romaniei

  2. Printul Williams ar putea sa-i cedeze tronul lui Nicolae Guta, transmit surse din interiorul palatului. Cum care palat. Ala cu turnulete…

  3. Ma mir cum regele Charles nu l-a lasat pe regele Cioba sa-i tina locul.

  4. Ntz! N-a preluat nimic și nici n-o să preia vreodată, fiindcă a instituit-o pe Cămila regină care va supraviețui lui meseur Șarl și va transfera succesiunea tronului familiei ei de sânge.

    Băieții lui meseur Șarl au devenit ireversibil figuranți.

  5. Eu admir familia regala, in public au a un comportament civilizat, exemplu pentru masele de grobieni romani. Printesa Kate este un exemplu de urmat pentru tinerele din intreaga lume.O fi bogata din nascare, dar a urmat o universitate, promoveaza un stil de viata sanatos. Habar nu am de ce boala sufera, imi pare rau, sper sa se insanatoseasca grabnic.

  6. Kate nu mai are uter, @I.R.: în asta si alte câteva detalii a constat operatia, si nu-i de mirare ca William sa fie marcat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.