Apariție șoc la poarta lui „Ilici”, de ziua lui

Aparitie șoc. Sau de circ, ar spune unii. De ziua lui Ion Iliescu, care a împlinit 94 de ani, protestatarul de serviciu Ceausescu Marian s-a dus cu dricul, îmbrăcat în fantoma lui Nicolae Ceaușescu și cu un tort „care portretizează mâinile pline de sange ale lui Ilici”.

„Stafia lui Ceaușescu, a venit de ziua CRIMINALULUI Ilici,care a implinit 94 de ani , cu mașina mortuara, nu sa îl i-a cum poate și-ar fi dorit, din potriva sa ii ureze un călduros la mulți ani și viata cât mai lungă! STITI VOI DE CE ?!”, a notat protestatarul pe pagina sa de Facebook.

Ceaușescu a folosit o masină luată de la o firmă de pompe funebre.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Ioana Radu 8556 Articole
Author

18 Comentarii

 1. de fapt iliescu e vinovat pentru moartea a mai multor milioane-a liberalizat avortul!

 2. Ce o fi in suflet mamei acestui individ ? care 100% trebuia avortat probabil trăiește doar ca la acea vreme Nicolae Ceaușescu a interzis avorturile și uite așa au ieși pe lume o grămadă de caricaturi care populează gradina lui Dumnezeu ….

 3. Despre Iliescu nu mai e cazul sa comentam, se cunoaste subiectul. Intrebarea care se pune e daca padurenilor chiar nu le e jena de mascariciul cu care defileaza?

 4. Acest botezat Ceaușescu, e un simplu cetățean care rar apare să facă circ la tv, face pe unde poate ceea ce știe. Ironii poate face oricând, în comparație cu clanurile interlope din politica românească care mint cu seninătate la tv și fura vizibil prin lege.

 5. Va plateste bine acest BOLNAV MINTAL, sau, poate, chiar va este sef.

 6. O bestie nemernica si ticaloasa. Ce fac autoritatile statului ?! Pic de rusine si respect bestiilor care astazi erati oale si ulcele daca in focul Revolutiei Romane nu ar fi existat un Om aidoma domnului Presedinte Ion Iliescu. Sa va fie rusine, militienilor si jandarmilor care permiteti unui asemenea derbedeu/golan sa batjocoreasca un fost demnitar de talia domnului Presedinte Ion Iliescu. Rusine ! Rusine sa va fie ?!

 7. Vouanu va e un dram de rusine sa scrieti asa zise stiri desore o caricatura umana nereușită si bolnava mintal?! Credeti ca ne interesează asa ceva? Mai degraba poate ne ar interesa de ce cumpărăm ca bolnavii mintali pentru nesatuii bogati asa zisul armament ca sa ne aoaram de cine!? De mass-media si de politicieni sau sau mai degraba sa aoere politicienii si pe voi de noi titi? Sunteti absolut stupizi, daca există ceva absolut in afara de orooaganda americaneasca care răzbate dint toti porii cotidianului. Comentariul sa aoara ca este foarte decent, nu ca altele de o mizerie cumplita care apar cotidian desigur pe aici.

 8. si va amuza actiunile acestui imbecil?? tara o fi crestina si ortodoxa dar cei care reactioneaza admirativ ori aproba asemenea actiuni ale unui ins asocila…nu cred ca se pot numi crestini si ortodoctzi. cat despre dl Iliescu ….singura lui vina ESTE CA ESTE SINGUR ACUM SI ATUNCI..EL NU A ACOPERIT , NU A GIRAT ACTIUNILE DERBEDEILOR DAR A FOST NEVOIT SA I ACCEPTE.unul din adevaratii criminali este acel VOICAN VOICULESCU ..acel individ avea o placere deosebita sa actioneze ca un calau ..altii au actionat ca niste hoti la drumu mare ..iar altii ..educati si slefuiti dar mai alesi unsi cu toate balsamurile nemerniciei ..nu au furat decat HARTII(DEVIZE, CONTURI,ACTE VALOROASE..si asta i evident, clar ,si la indemana multora …da i mai comod sa gasesti un singur vinovat ..si sa l asasinezi socialmente..oricum dl Iliescu ..merita altceva decat oprobiu.aaa desi ca mai multi dintre romni am fost implicat chiar impotriva vointei mele ..nu am incercat, acceptat ori cautat sa ma strecor printre beneficiari…vezi bashescu limbric..bine ..asa cum spuneti totvoi asta in afara de marinar ii si un ofiter…ccnar..si ca sa profit ..CRED CA TOATE LATURILE PE CARE LE VARSATI IN CAPUL ILIESCULUI..SI AR GASI O GAZDA MERITATA IN PERSOANA ZBANGHIULUI..

 9. Psihopatul acesta isi permite sa faca orice ii fata mintea lui bolnava, iar ptr autoritati specimenul este complet intangibil. Tara lui Papura Voda!
  Magariile comise de acest nenorocit sunt fapte penale. Oricare alt om care ar face ceea ce face acest dement care se erijeaza in justitiar intruct a ajuns sa acuze si sa dea verdicte dupa cum vrea el, ar fi saltat imediat de Politie si cel putzin amendat.
  Specimenul nu face o reclama buna Romaniei, afecteaza prestigiul statului si romanilor. Imaginile acestea vor fi date la televiziunile straine. Nu ne ajungeau tampenbiile tuciuriilor, ne mai trebuie si dezaxatul acesta pe cap?……[Rumburak]

 10. @ALCIBIADE..ARE DREPTATE SA FIE REVOLTAT , INDIGNAT SI SA CONDAMNE CATEGORIC ATITUDINEA FATA DE INDID..si ma intreb ..daca ceeace face (editat) acesta care si spune asa cum isi spune ..nu i huliganism…si ar trebui strans de pe strada si cazat la un ospiciu..si atent supravegheat..noroc ca i las altfel ati fi si martorii unei crime ..poate

 11. Singurul lucru bun pe care l-a făcut Iliescu pentru România a fost lichidarea lui Ceaușescu.

 12. Cum ba….?nu romanii l.au ucis pe Ceaușescu la SUPERREVOLUȚIE,și eu care mă simțeam vinovat de moartea lui și de distrugerea Românie.ACUM AM ÎNȚELES 🙄,CE EMIBERAT MA SIMT.MAI AM O PROBLEMA CU RECUNOASTEREA HOMOCAUSTULUI,SA NU ZICETI CA ROMANII ASTIA ,TUFATI DE COMUNISTI DIN 44 INCOACE NU.S VINOVATI,CA NU VA CRED,(editat)(editat)(editat)

 13. Bravo Cotidianul popularizați-l pe acest acoperit batjocorind grotesc și ordinar parlamentari, miniștri, judecători și fost președinte de România. În toate țările din lume unde lupta politică e cruntă, nu mascaradă păpușată de licurici ca în România, un fost adversar politic ajuns la așa o vârstă este felicitat de Președintele în funcțiune, de liderii de partid, de oameni de cultură. După președinție Ion Iliescu câți oameni de cultură trăitori în România au mai ajuns ambasadori sau alte funcții de reprezentare respectată de străini a mai avut România?

 14. Politie sa aplice legea nu mai avem? Acest descreierat isi permite cam mult. Nebunii la azil, nu pe strazi..

 15. acesta a fost batut crunt la mineriada, poate chiar de unii comentatori.
  Ma asteptam ca urmasii celor impuscati si maltratati la Revolutie si Mineriade sa il colinde si ei pe acest urmarit pentru genocid.
  Insa noi suntem un popor iertator, mioritic…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.