Apel disperat în cazul româncei omorâte în Belgia

Familia tinerei din Târgu-Cărbunești, județul Gorj, care se mutase recent în Belgia şi care a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuțit, cere ajutor financiar oamenilor pentru repatrierea trupului.
Un verișor al tinerei, Alexandru Bondoc, a postat un anunț pe Facebook, în care solicită ajutor: ”Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, verișoara mea, Laura nu se mai află printre noi! Ne-a părăsit. Mulți dintre voi i-ați fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteți să oferiți un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântam creștinește, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă!”.

Acesta a pus la dispoziție două conturi bancare pentru donații.

”Eu nu am putut face nimic ca să îi schimb soarta verișoarei mele, ea și-a ales această cale și eu nu am cu ce să o judec. Îi suntem datori să o aducem în țară lângă noi, aici unde îi este locul, cel puțin noi familia și prietenii care au cunoscut-o. (…) Laura se va întoarce în țară orice ar fi și prin orice metode posibile, chiar dacă va fi nevoie să vindem ce avem sau să ne împrumutăm”, mai scrie verișorul fetei.

Tânăra ucisă avea 21 de ani și a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Arghezi” din oraşul Târgu-Cărbuneşti, iar în 2016 aceasta a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”. În 2017, tânăra s-a înscris la Facultatea de Mine, din cadrul Universităţii din Petroşani, dar a renunţat la studii. Un site din Belgia a scris că tânăra se prostitua și ar fi fost ucisă de un client.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

  1. DE CE DONATII, IARASI CERSITORIE CA PE LA TÂRGU CARBUNESTI ? Sa-i repatrieze corpul Guvernul, asa cum s-a procedat în cazul „oamenilor de afaceri” decedati în accidentul din Ungaria. TOTI ROMÂNII AU DREPTUL LA ACELASI TRATAMENT, LA EGALITATE, INDIFERENT DACA SUNT DE ORIGINE RROMA ORI RROMÂNA, rromi vine de la Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.