Atac terorist la înmormântare

Update Un atentat sinucigaș a avut loc duminică în timpul unei înmormântări în orașul afgan Jalalabad. Atacul s-a soldat cu moartea a cel puțin 15 persoane și rănirea altor 13, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernatorului regiunii, relatează Reuters.

Nimeni nu a revendicat deocamdată atacul, care vine la câteva zile după ce 41 de persoane au fost ucise și peste 80 au fost rănite într-un atentat comis de către militanți ai Stat Islamic asupra unui centru cultural șiit din Kabul.

Atacul de duminică a avut loc la funeraliile unui fost guvernator din districtul Haska Mina, potrivit unui comunicat al guvernoratului Nangarhar.

Nangarhar, situat la graniţa cu Pakistanul, este bastionul Statului Islamic, care a revendicat atacul comis joi în capitala afgană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.