Autorul „atacului mafiot“ de la Timișoara, prins

Autorul atacului mafiot de la Timișoara din urmă cu o săptămână a fost prins. Acesta este un bărbat în vârstă de 58 de ani care se află la poliție unde dă explicații despre incendierea mașinii directorului Piețelor din Timișoara.

Potrivit primelor informații, el și-ar fi recunoscut vina, dar susține că nu a fost vorba despre o răzbunare în stil mafiot, așa cum s-a vehiculat, ci gestul său ar fi plecat de la o șicanare în trafic.

Atac în stil mafiot. Directorul piețelor din Timișoara și cârpa de sub mașină

Autoturismul de serviciu al şefului Pieţe SA, serviciu în subordinea Primăriei Timişoara, Mirel Pop, a luat foc săptămâna trecută chiar în faţa imobilului în care acesta locuieşte. Poliţiştii au deschis o anchetă având suspiciuni că maşina a fost incendiată. Incidentul vine la scurt timp după ce șeful Piețelor a anunțat decizii că va începe curățenia, iar samsarii vor fi scoși din piețe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. In urbea fritzului de import clanurile fac legea. O fac de 34 de ani nestingheriti. Cu protectia unora, bineinteles!

  2. tot face „cotidianul” sondaje,
    referenduum consultativ:
    -cine este pentru pedeapsa cu moartea?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.