Atac în stil mafiot. Directorul piețelor din Timișoara și cârpa de sub mașină

Autoturismul directorului piețelor din Timișoara a fost incendiat chiar în fața casei sale. Sub mașina acestuia se afla o cârpă îmbibată cu motorină.

Mașina de serviciu a directorului  Mirel Pop a fost incendiată în noaptea de marţi spre miercuri, potrivit Press Alert.

Pop a alertat pompierii, după ce vecinii i-au spus că maşina de serviciu a luat foc.

„În jurul orei 3.00 am fost sunat de un vecin că maşina de serviciu, care e parcată în faţa casei, la mine, arde ca o torţă.

Am sunat imediat la serviciul de urgenţe 112, pompierii au venit imediat şi au stins focul. Maşina a ars în proporţie de 95%.

În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că e vorba de o mână criminală, descoperindu-se sub maşină o cârpă îmbibată cu motorină.

Drept urmare maşina a fost incendiată”, a declarat Mirel Pop pentru Press Alert.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului”, a transmis IPJ Timiş.

Mirel Pop spune că toate i s-ar trage de la regulile prin care încearcă să-i înlăture pe samsari din piețe.

„(…)toată lumea trebuie să plătească taxele în pieţe, asta deranjează. Că până acum, de când am preluat conducerea societăţii, au fost numeroase presiuni şi proteste puse la cale de fostul director (n.r. – Liviu Cocian) şi viceprimarul Cosmin Tabără.

S-au diseminat informaţii false, urmărindu-se denigrarea şi înlăturarea mea”, a explicat Mirel Pop.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. E ori motorina speciala ori carpa e din acelasi material ca si pasapoartele arabilor din 911. Deci a ars 95% din masina dar carpa cu motorina nu.

  2. Poate explica cineva, dar tehnic nu sa-si dea cu parerea, cum e posibil sa arda o masina 95 %, dar „o cirpa” imbibata cu combustibil, sa ramina inca nearsa !
    E clar ca a fost o mina criminala, dar explicatia mi se pare asa din burta !

  3. Vlad Tepes Te poti lamuri singur cautand informati folosind cuvintele cheie de mai jos.
    criminalistica, anchete in incendii, detectia acceleratorilor de incendiu

  4. Adica ar fi ramas nearsa chiar carpa cu care s-ar fi dat foc masinii? 🤣🤣🤣

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.