Atenţionare de călătorie – Hong Kong

Ministerul Afacerilor Externe îi atenţionează – printr-un comunicat de presă – pe cetăţenii pe români asupra demonstrațiilor stradale din Hong Kong, care au condus la blocarea traficului rutier în mai multe zone ale orașului, perturbând importante trasee ale mijloacelor de transport public în zonele:

Central, Admiralty, Wan Chai și Causeway Bay în insula Hong Kong și Mong Kok în peninsula Kowloon.

În acest sens, M.A.E. le recomandă cetățenilor români aflați în Hong Kong să evite deplasările în zonele menţionate.

Totodată, li se recomandă cetățenilor români să manifeste precauție în cazul în care sunt surprinși în imediata apropiere a oricăror acțiuni de protest sau demonstrații şi să acorde atenție deosebită evoluțiilor situaţiei, prin intermediul mass-mediei locale.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români care călătoresc în Hong Kong, ca anterior efectuării deplasării, să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.