Atletico Madrid a îngenuncheat-o pe Chelsea în Supercupa Europei

Atletico Madrid a reuţit să câştige pentru a doua oară consecutiv Supercupa Europei şi a bifat al patrulea trofeu european din ultimii doi ani (de două ori Europa League şi de două ori Supercupa Europei), transmite Realitatea.net. Radamel Falcao a marcat un hat-trick, în minutele 7, 19 şi 45, dar a trimis şi de două ori în bară, toate doar în prima repriză! Miranda a făcut 4-0 în minutul 71, iar Cahill a marcat golul de onoare al campioanei Europei în minutul 75.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.