Autobuze electrice mici pentru Vaslui

Primăria din Vaslui a lansat în SICAP un contract de 31 milioane lei pentru achiziția a 13 autobuze electrice și a 18 stații de încărcare, un proiect inclus în PNRR.

Autobuzele sunt cu o lungime de 10 metri, iar, în ceea ce privește stațiile de încărcare, 13 sunt cu încărcare rapidă și 5 cu încărcare lentă.

Livrările trebui să fie făcute în 13 luni de la data semnării contractului de achiziție. Departajarea ofertei câștigătoare se face în funcție de preț, de autonomia extinsă(cel puțin 200 km), de garanția extinsă(cel puțin 500.000 de km) , de capacitatea de trasnport călători și de costul anual al mentenanței.

De precizat, autobuzele de 10 m sunt la limita inferioară a categorisirii acestui vehicul ca autobuz. Orice metru în minus ar fi făcut din acest vehicul un microbuz.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1097 Articole
Author

2 Comentarii

  1. „un contract de 31 milioane lei pentru achiziția a 13 autobuze electrice”

    -aia le-au furat dintzii din gura de la babe!
    (e o exprimare aprox. gramatical corect
    pt. zona aia)

  2. 6 milioane de euro pentru 13 autobuze ? Vasluienii sunt luați de proști , să continue votacii să susțină hoții locului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.