Autoturism abandonat, găsit în apa râului Neajlov, în judeţul Giurgiu

Poliţiştii din Giurgiu îl caută pe proprietarul unui autoturism găsit abandonat, duminică după-amiază, în apa râului Neajlov, în judeţul Giurgiu. Maşina, blocată în nămol, a fost zărită de către un trecător care a sunat la 112. Pompierii nu au găsit însă pe nimeni în autoturism atunci când au ajuns la locul intervenţiei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţiştii au fost anunţaţi, duminică după-amiază, că un autoturism abandonat a fost găsit în apele râului Neajlov, blocat în mâl, iar acum fac cercetări pentru identificarea proprietarului acestuia.

O persoană venită în zona de agrement în localitatea Crânguri, între Călugăreni lşi Hulubeşti, a văzut autoturismul aflat parţial în apele râului şi a sunat la 112. Un echipaj de la punctul de lucru Călugăreni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a mes la faţa locului şi a constatat că şoferul maşinii nu se afla la faţa locului. Maşina a fost scoasă din apă, iar după ce proprietarul acesteia va fi găsit, autorităţile vor stabili împrejurările în care a ajuns autoturismul în apele râului.

Recomanda
Author