Avion prăbușit în drum spre România

Update: Un avion ucrainean de mici dimensiuni, de două locuri, care a plecat din Grecia și ar fi trebuit să aterizeze la București, s-a prăbușit în nordul Greciei. Avionul ultraușor, de tip CT2K, a decolat vineri la ora 12.37 (12.37, ora României) de pe Aeroportul din Alexandroupolis, situat în nord-estul Greciei, cu destinaţia România. La bordul avionului ultrausor erau doi cetățeni ucraineni. Aparatul ultrauşor ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul din Băneasa în cursul zilei de vineri, dar a fost dat dispărut în momentul în care nu a mai fost observat pe radare.

Echipele de intervenţie au găsit, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, corpurile celor două persoane decedate în urma prăbuşirii, în nordul Greciei, a avionului ultrauşor care zbura spre România, anunţă surse citate de presa greacă.

„Cadavrele a două persoane au fost extrase din fuselajul avionului ultrauşor prăbuşit în zona Komotini”, au anunţat pompierii din Grecia, potrivit site-ului de ştiri Star.gr.

Resturile avionului ultrauşor au fost găsite de un localnic vineri seară la nord de localitatea elenă Komotini, la câţiva kilometri de frontiera Greciei cu Bulgaria.

Autorităţile elene mobilizaseră un elicopter Puma pentru căutarea avionului ultrauşor, iar, după semnalarea prăbuşirii aparatului, au fost trimise echipe terestre.

Despre (I.R.) Articolele 1007
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*