Avionul Air Algérie probabil s-a prăbuşit în Mali, cu 51 de francezi la bord

Ministrul francez de externe Laurent Fabius a declarat joi la Paris că avionul aparţinând companiei Air Algérie care asigura un zbor pe ruta Ouagadougou-Alger, cu care s-a pierdut contactul, „probabil s-a prăbuşit” pe teritoriul Mali, conform b1TV.

„În pofida căutărilor intense, la ora la care vă vorbesc nicio urmă a avionului nu a fost găsită. Avionul probabil s-a prăbuşit. Căutările se concentrează, în acest stadiu, asupra unei zone vaste a teritoriului Mali, în regiunea Gao”, a anunţat Fabius, citat de AFP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.