Avram Gal, criticat dur pe TikTok după ce a prezentat platoul cu carne de 1.200 de lei

Restaurantul președintelui PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a ajuns să fie ironizat pe TikTok, după ce acesta a dezvăluit prețul unui platou de carne.

La data de 23 Ianuarie 2023, Avram Gal anunța inaugurarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj, acesta fiind un proiect de suflet pentru președintele PSD Câmpia Turzii și nu doar o investiție oarecare.

În urmă cu o zi, Transylvania Steak House le mulțumea oamenilor pe Facebook pentru susținere, postând și o captură de ecran la pagina de TikTok a restaurantului, unde s-au strâns un milion de aprecieri. Totuși, în aceeași zi, Avram Gal a dezvăluit prețul meniului Chicago.

Cât costă un meniu la Transylvania Steak House?

Într-un video ce a strâns peste 73.000 de aprecieri și aproape 6.000 de comentarii, Avram Gal a dezvăluit că meniul Chicago costă 1.200 de lei.

„Toți ați întrebat cât costă un astfel de platou. Avem platoul Chicago, al partenerului meu din America. E singurul platou unde găsiți mici, cârnăciori, Tomahawk, mușchiuleț de vită, aici e cel mai bun burger care îl puteți mânca în Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, e 1200 de lei. Am vrut să fac înăuntru filmarea, dar înăuntru e plin. Vă pup” – a transmis Avram Gal pe TikTok

„Pot plăti în fonduri europene?”
Printre cele aproape 6.000 de comentarii, s-au strâns și foarte multe comentarii ironice, dar și de ură privind prețul meniului prezentat de președintele PSD Câmpia Turzii.

Majoritatea internauților care au ales să facă un fel de haz de necaz, atacă faptul că la Transylvania Steak House ți se cere 1.200 de lei pe un platou, când un cetățean de rând câștigă pe lună 1.800 de lei.
Mai mult decât atât, nici presa clujeană nu a fost prea blândă cu Avram Gal și condamnă prețul cerut de acesta, deoarece „astfel de produse sunt prezentate cu lejeritate de un politician crescut cu bani publici” – a menționat un jurnalist știridecluj.ro într-un articol.

Iată câteva dintre comentariile de pe TikTok:
„Cu 12 bețe cumpăr juma de vacă dăte’n spanac si de nu mănâncă juma de stradă ți’ai dracu de jăpcari. Valoarea reala e maxim 400 ron. 5 mici/1 burger/ 1 cârnat maxim 100 ron, restul am zis în mare 300 ron, dar pana la 12 bețe?”.

„Mars ma… Acolo nu-s 3 kg de carne și ceri 1200 roni … S..ge-o la Chicago!”.

„Are alură de marketing si se face plăcut prin a fi oarecum parvenit, dar acest domn nu are nimic. Va rog sp angajați o domnisoara dornică de un marketing de calitate, sau de ce nu pe cineva care chiar are cunoștințe despre beef steaks.

Cat despre steaks si burgeri, atat acest domn, cat si staff-ul lui ar avea nevoie de puțină inițiere dacă își doresc/te succes în acest domeniu.

Sincer, 300 EURO cat cere pe acest platou, îmi comand de pe net vreo 5-6 kg de vita de calitate. Vă doresc clienți pe masura marketing-ului si calității produselor voastre!”.

„Alții mănâncă o lună de 1200 de lei.Opulenta nesimțită”.

„Bună ziua! Se poate plăti și în fonduri europene?”.

„Și dacă nu vreau și restaurantul, cât ar costa platoul?”

„Acceptași și schimb cu un BMW E46, plus diferența?”

Articol preluat integral din turdanews.net

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

  1. Toti nenorocitii si borfasii isi fac de lucru in Romania,parca am fi o natiune de mancai si gospodine si a fi bucatar e visul oricarui tanar student
    Niste nenorociti din media nu vad ca un cos de mancare pentru o familie a crescut de 6 ori in 20 de ani de democratie si capitalism ,o dau inainte cu emisiuni fatarnice de bucatarit

  2. 1200 lei, va pup. hahahha! va dati seamam ce banet invartesc securicii din grupurile infractional organizate, clientii acestui nenorocit? pe bune, nu va este rusine ORDINARILOR? CAND TE TREZESTI TU GHEORGHE, TU IOANE?

  3. Internautii ar trebui sa taca deoarece in capitalism fiecare este liber sa puna ce pret doreste pe ceea ce vinde. Daca nu vor sa plateasca atunci sa caute alt restaurant, chiar nu inteleg aroganta asta venita de la toti lesinatii de pe internet.

  4. dar ce mecla are papagalul asta !!!!e mai uracios decat carnatul din farfurie !!!!!

  5. A dat și ăsta cu mucii-n fasole.Dar vorba negustorului, nu-i prost ăl de cere ci ăl de dă.Și sa fim serioși, sunt locuri unde de banii ăștia mănânci ce vrea mușchii tăi pân-te spargi și-ți angajezi și o stripăriță pe post de chelner pe care o „execuți” la desert și nu-ți mai trebuie bomba ăstuia decor.

  6. Restaurantul e pentru traficantii de droguri din Cluj?Fandoseala cu „foita de aur” din preparate e curata bulibaseala !L-am vazut si pe Nelson Mondialu cu ceva „bosi” de-ai lui pe-acolo,vreo 4 persoane au mancat de vreo 5 mii de lei.Bun servici tre’ sa aiba indivizii !

    • Fraiere,este pentru securisti! Ca astia sunt bagati in tot soiul de afaceri este alta problema.

  7. Zece kile de carne costa 500 de lei , iar el cere in plus 750 de lei !

  8. Asta-i ca la mașini, ori iei una din care scoți bani, ori una din care scoți impresii.Depinde de ce-ți dorești. Odată ce te”coci” la cap, începi să tragi spre prima.Indiferent de ocupație ori culoare.

  9. Ținând cont că azi e 9 Mai, ziua Independenței României, un articol mai demn de Cotidianul decât ăsta, nici lu Matache Măcelaru nu i-ar fi dat prin devlă să publice.
    Nu vă e mă, rușine?

  10. Da, ce tot îi faceti reclamă lui neam prost asta speculat. Cred ca ANPC si ANAF ar trebui sa-l ia la intrebari pe nesimțitul asta sfidător față de sărăcia romănilor. PS: Dar partidul lui cum de nu dă de pămănt cu sfidătorul ăsta, zi băi Ciolacu, ce părere ai tu ??.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.