Baconschi va candida la europarlamentare din partea Partidului Mişcarea Populară

Teodor Baconschi, fost ministru de Externe, va candida la alegerile europarlamentare din 2014 pe listele Partidului Mişcarea Populară, a anunţat Eugen Tomac, preşedintele formaţiunii, într-o conferinţă de presă susţinută duminică.

„Sigur că ne-am fi dorit ca la alegerile europarlamentare de anul viitor să mergem împreună cu toţi cei care împărtăşesc aceleaşi valori şi au aceeaşi viziune cu Mişcarea Populară. (…) Ceea ce pot spune sigur (…) tot mai multe voci credibile de dreapta se vor alătura Mişcării Populare. Noi acum am reuşit un lucru extraordinar, să punem o bază solidă pentru Mişcarea Populară, să adunăm oameni de bună credinţă în jurul nostru. (…) Vă pot da un nume sigur, care ne onorează că face parte din echipa noastră şi este unul din stâlpii Mişcării Populare, este domnul ministru Baconschi”, a afirmat Eugen Tomac.

Întrebat dacă pe lista partidului se va afla şi democrat-liberala Elena Udrea, preşedintele Mişcării Populare a răspuns că „nu a discutat cu doamna Udrea” şi că nu ştie „dacă vrea să candideze la europarlamentare”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.