Badea, despre Lăzăroiu: După ce l-am plătit pentru Albă ca Zăpada, acum îl plătim ca star TV

Mircea Badea a vorbit în ediţia de miercuri seară a emisiunii „În gura presei”, despre ministrul de poveste, Sebastian Lăzăroiu, după ce demnitarul a declarat că nu doreşte să mai apară în emisiuni TV şi că intenţionează să-şi deschidă propria televiziune.

„După ce l-am plătit pentru Albă ca Zăpada (referire la perioada când Lăzăroiu era consilier prezidenţial – n.r.), acum îl plătim în cariera sa de star de televiziune”, a comentat Badea.

Actualul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu înainte de a ocupa acest fotoliu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.